A szakmai (zenei) dolgokhoz szerintem kevés köze van, hogy egy könyv hibás címét szóvá teszem. Indulat pedig nem volt bennem, nem vagyok egy indulatos fazon. :-) A probléma annyi, hogy az itteniek eleve felhördülnek, ha én írok valamit, függetlenül attól, hogy mit írok és hogyan.
Más: kukkantsd meg a honlapomat, a tiédet is linkeltem rajta, ha nem baj. ( www.szendofibalazs.hu )
Nem biztos. Amiről nem tudok, azt nem bánhatom. ;) Ha a hallgatói oldalt nézzük, ő megtalálja amit keres. Neked az érdeked, hogy téged találjon meg. Te kevesebben vagy. ;)
Én mindenesetre semmiféle reklámcélból nem tennék fel sehová ergya, pontatlan, rossz frazírozású vagy kigyakorolatlan anyagot. Már csak az önmagammal szembeni elvárások miatt sem.
Balázs,neked ügyvédnek kellene menned, mert ott igen nagy karriert futhatnál be, ebben biztos vagyok, hiszen ott mindig van mire hivatkozni, törvényekre és paragrafusokra, majd a végén kimondják az ítéletet feketén és fehéren. De a hétköznapi életben másképp történnek a dolgok. Nevezetesen arra gondolok hogy valakinek a soraiból kilehet szűrni pl. az indulatot amelyről szó szerint egy szó sem esik, mégis mindenki aki olvassa, érzi az indulatot, és ez nem is lehet véletlen. Ha pusztán helyesbíteni szeretnél valakit valamiért, azt azért többféle indulattal is lehet. Például szeretettel. És nem kell nyájasnak lenni vagy ilyesmi, elég ha a sorokból mindenki azt érzi hogy barátságosan és jóindulatúan közelítesz, nem pedig provokatívan. Nem pusztán az objektív igazságról van szó, mert mit érsz vele ha egyedül maradsz tőle. Tudod: A csatát megnyertem, de a harcot elvesztettem. Ezzel az indulattal hiába lehet objektív igazságod egy adott kérdésben, ha a mögöttes jól érezhető indulatod miatt, elszigetelődsz és egyedül maradsz. Senkinek sem jó egyedül, és ha ebben a szakmában szeretnéd leélni az életedet akkor társakra és barátokra van szükséged mint ahogy mindenkinek. Ezen most érdemes elgondolkodni és nem akkor mikor már öreg leszel és nem senki sem körülötted.
Hehe, Bali többet próbálja használni a szuperpozíció elvét mint a Kandó teljes tanulóállománya. Igaz, hogy az csak lineáris rendszerekre működik, de sebaj...
Ez sem teljesen igaz. Attól hogy beraktam egy kis reklámot -függetlenül attól, hogy alapos, vagy felületes-, ugyanúgy eljönnek a honlapra, 'hátha van valami jobb is', főleg, hogy tudják, ez bevallottan egy felületes munka.
"Nálam amúgy régebben fordítva működött: ha egy nap leszedtem egy szólót, egész nap gyakoroltam, és nem ment. Utána másnap elővettem és hopp, már bele sem akadtam."
És ezt pont az előző napi gyakorlásnak köszönhetted.
Ha az ember béna videóval reklámozza magát, az többet árt, mint használ. Mármint ha maga az ember is bénázik a videón, lustaságra és egyebekre hivatkozva.
Szerintem negatív értelemben elfogult vagy velem kapcsolatban. Ez nem aljasság volt, csak tapasztalat közlése. Sajnos a rendszerváltás óta teljesen színvonaltalan lett a magyar nyomdai kiadványok helyesírása.
"De így is meg fogod kapni, mert már én is megkaptam csomószor: ' a netre csak tökéletes dolgokat pakolunk fel' ..."
Nem feltétlenül. Viszont miután megkapod, hogy az anyag, amit felraktál, nem túl jó, nem érdemes azzal takarózni, hogy poén, meg nem gyakoroltad ki, lusta voltál stb. Senkit sem érdekel. A net publicitásailyen szempontból hasonlít egy lemezéhez (értsd: megjelent, kereskedelmi forgalomban lévő lemezéhez). Ha lemezre raksz fel valamit, akkor sem mondhatod utána, hogy csak poén.
Jaj. Az sok. Én a digifényképezőm videófelvevőjével csináltam videókat (a tai chis videó már fent van a honlapomom), de a minőséggel nem vagyok elégedett. Pláne, ha hang is kell.
"de attól, hogy másképp írjuk le, a basszusgitár nem fog almafát vagy sört jelenteni."
Nem, hanem semmit sem fog jelenteni. Értelmetlen lesz. A "basszus gitár" semmit sem jelent. Megérted, mert nem akkora a hiba, hogy ne értsd meg. Ettől viszont még hibás.