Kedves Nikon és nem Nikon felhasználók! Itt lehet sörösüveget törni egymás fején, ha valaki nem ért egyet a másik véleményével fotózás ügyében. Értelmes megbeszéldének indul, kérem, értelmes emberek értelmes hozzászólásaival emeljék a Korcsma színvonalát... Sértődni lehet, de nem érdemes.
Kérem a tisztelt italozókat, hozzászólásban megjelenő, később látható képet csak indokolt esetben illesszetek be nagy méretben.
A Korcsmalakóknak fenntartott galéria itt érhető el.
Ide tölthetőek fel, nézhetőek meg a tagok képei.
de honnan tudnánk hogy melyik a jobb? Gondolom az enyémben sony van, kb ennyit tudok. Meg vagyok vele elégedve, csak a piros szinnel nem, mert rohadtul tulszaturáltak.
De a szaturációt meg nem akarom levenni, mertakkor mindenből leveszi a szaturáltságot és majd fakóbb lesz az egész.
Én a toshiba érzékelős dologról nem is hallottam. Hogy mibe mit raknak.
Milyet szeretnél? Lerágott csontot, vagy valami bizonytalan újat? :DDDD
Na de tényleg, hogy érzitek, melyik a jobb érzékelő, a Sony által gyártott "általános", vagy az új Toshiba féle? Vajon a Sunyi nem tudott volna jobbat/többet nyújtani, vagy
a./ nem akart,
b./ a nikon olcsóbban jut az alkatrészhez a Toshhhibától?
Nem kell állandóan gépet cserélgetni. Majd eccercsak jön az újabb, ti jól lecserélitek a "régit" és mindenki örül, mert tele lesz a piac alig használt D600/610/800-asokkal. :D