Kedves Nikon és nem Nikon felhasználók! Itt lehet sörösüveget törni egymás fején, ha valaki nem ért egyet a másik véleményével fotózás ügyében. Értelmes megbeszéldének indul, kérem, értelmes emberek értelmes hozzászólásaival emeljék a Korcsma színvonalát... Sértődni lehet, de nem érdemes.
Kérem a tisztelt italozókat, hozzászólásban megjelenő, később látható képet csak indokolt esetben illesszetek be nagy méretben.
A Korcsmalakóknak fenntartott galéria itt érhető el.
Ide tölthetőek fel, nézhetőek meg a tagok képei.
"While lenses like Nikon 200mm f/2G VR II, Nikon 300mm f/2.8G VR II and Nikon 400mm f/2.8G VR work great with 2x teleconverters, some lenses like the Nikon 70-200mm have been known to perform very poorly with any teleconverters longer than 1.4x."
Figyusztok! Van nekem egy Sigma 120-400 /4.5-5.6 zoom teleobjektívem és egy Nikon 70-200/2.8-asom. Most azon jár az eszem, hogy a sigmát eladom és inkább beszerzek egy TC-20E III-at. Ezzel a nikont fel tudom pumpálni 140-400 mm-re. Viszont veszitek azért élességet ezzel. A sigma igazából f7.1-f8 körül muzsikál jól de azér használtam én nyitottabb rekesszel is. A Nikont a TC-vel ugyan úgy le kell zárni f8 körülre ha jó és éles képet akar az ember.
Akárkinek vagy valakinek van tapasztalat akinek mindkét vagy egyik-egyik kombi megvan?
Erdemes lenne egy tekercs filmet felaldozni es kideriteni a pontos elterest egy exposorral, amit egyszer beallitassz az expokorrekcion (ha van) es csokolom.