Szilárd, ma tényleg kihagyom a Bugyi kört, ki kell ugranom a Ligetbe, aztán megyek haza bringát rendberakni, mert okádék ahogy kinéz. Viszont csütörtökön elkezdhetjük az alapozást jövőre ! :)
Én egy darab 2 ledes villogóval vágtam neki, elég jól látok a sötétben, a teljesen kivilágítatlan helyeken lámpa nélkül mentem, gond nélkül.
Tominak nagyon jól jött a Sastól kölcsönkapott "lézerkard", nagyon élvezte vele a gyerek a suhanást a sötétben, eresztette neki rendesn ott is ahol tavaly még parázott, mert nem látott rendesen.
A világításról: Annyira tartottam a vad, kanyargós lejtőtől, hogy komolyan foglalkoztatott valami lámpa beszerzése. Mivel egyébként is akartam venni valami olcsóbb darabot (OFF pecázáshoz), kinéztem egy 950 forintos, kínai gagyit kiegészítő lámpának. Na, ez a gagyi kb. háromszorosan verte a régi Cateye három LED-es lámpám fényerejét. Teljes széltében beterítette az utat és jó 30-40 m-re világított. Egyetlen hátránya a következő három: - csapnivaló a rögzítése - 3 db AAA-s akksi való bele, ez max. 4 óra fényességet jelent - kesztyűben nehezen kapcsolható ki/be Hogy spóroljak az akksival, csak a domb tetején kapcsoltam fel és az otnicei derékszögnél már ki is kapcsoltam. Olyasmi járt a fejemben, hogy milyen jó lenne ennek a világító részét átültetni a régi lámpába.
Az "abbahagyom én ezt az egészet a francba" hangulat nagyon találó.
Nekem negyed 4 körül volt valami hasonló, amikor a sátorban egy véletlen elalvás után felriadtam, hogy "hú a francba elaludtam, hány óra".
És egy mozdulattal megtöröltem mindkét szemem. A gond az volt, hogy előtte erős paprikát ettem, de így talán hamarabb sikerült magamhoz térni.
Akkor mondtam, hogy nem vagyok én normális. Végre élvezhetném a szólóban indulás előnyét, hogy nem kell az utálatos éjszakai felkelés, mégis jól kicseszek magammal és elalszom, hogy ez a felejthetetlen élmény még így se maradjon el.
Gratulálok minden résztvevőnek,tekerőnek segítőnek egyaránt. Élmény olvasni a beszámolókat is. Irigykedem. Még segítőként is örömmel vennék részt egy ilyen eseményen. Még egyszer minden elsimerésem a tietek.
Szenzációs menet, nagyon szép beszámoló. Gratuláció és köszönet érte, mint ahogy a többieknek is. Remélem, jövőre megint ott lehetek veletek, még ha csak csak csapatban is.
Nem szeretem a kaviárt:), emiatt mentem el bemelegíteni és véletlenül belebotlottam egy kis műanyag dobozba:). Egyébként a képeim mellett látszik a készítés helye.
Ja ja! Valami ilyesmire gondoltam én is:)
Egyedül még fingilingi lennék, de mondjuk ha lenne, feltéve nem megengedve, egy Qerős csapatom...:)Persze méretkorlátozásokat azért be kéne vezetni, nehogy verhetetlenek legyünk!
Jelentkezni lehet az Irdatlan.com-on Jóseggű lány vagyok jeligére!:)
Én úgy csináltam FF segítségével, hogy kereső csíkban a pl P12312.html -t átírtam P12312.JPG vagy P12312.jpg-re így eldobta új ablakban és le is tudtam tölteni.
jaja, tényleg :( Tegnap este mikor felnyomtam FTP-n volt néhány hibaüzenet, úgy látszik nem elenőriztem vissza mindent rendesen. Majd otthonról rendbe rakom.