Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tiltás esetén itt lehet nézelődni: Közlemények - Pol
Ezt a 912-est pedig nem én ajánlom. Egyszerűen felfigyeltem rá, hogy reggel mondtam egy akciót árral, s arra félórán belül több sokkal kedvezőbb árat is mondtak mások.
Nekem sem tetszik itt egyesek stílusa, azokkal nem levelezek. Sajnos a hozzászólásaikat el kell viselnem, mert látni.
Neked ugyanígy nem fontos az én írásaimat elolvasnod. Ettől még szépen meglehetünk itt egymás közelében.
bocs, az én izlésemhez túl direkt vagy. "bukszát nyitni" nem fogok, amig nem válaszolsz a számlát-garit firtató kérdésemre. illetve már akkor se, ha válaszolsz, szorri. bizalom csak egy van (volt)
Természetfotózáshoz lenne szükségem legalább 600as obira canon eos-hoz. nem tud valaki olcsón. használt, új, kamionról leesett, ajándékba kapott, megunt, pénzszüke, stb....
csak nincs rá 2 millám :(
ami jöhet: ef 600, sigma 500, sigma 800,
vagy minden más canon bajo-val, f/5,6 alatt (bocs felett)
2-es metróval vagy 4,6-os villamossal elmész a Blaha Lujza térre, ott pedig a Corvin áruház mellett balra nyílik a Somogyi B. utca. Ezen elindulsz, és mész, amíg el nem jutsz a 20-as házszámig.
Eladó egy keveset használt Canon EF 70-200/4 USM gyári csomagolásban + Canon gyári állványrögzítő gyűrű és B+W Pro MRC UV szűrű. Irányár: 180e. Privát e-mail.