Kedves Nikon és nem Nikon felhasználók! Itt lehet sörösüveget törni egymás fején, ha valaki nem ért egyet a másik véleményével fotózás ügyében. Értelmes megbeszéldének indul, kérem, értelmes emberek értelmes hozzászólásaival emeljék a Korcsma színvonalát... Sértődni lehet, de nem érdemes.
Kérem a tisztelt italozókat, hozzászólásban megjelenő, később látható képet csak indokolt esetben illesszetek be nagy méretben.
A Korcsmalakóknak fenntartott galéria itt érhető el.
Ide tölthetőek fel, nézhetőek meg a tagok képei.
Én nem mondanám annyira jónak, szerintem elég gáz, hogy se angolok, se olaszok, se spanyolok (fő szégyen), se portugália nem tudott igazán felmutatni semmit és kiestek már a csoportmérkőzéseken. Viszont tök jó volt, ahogy mondtad is, a többi dél amerikai csapat nagyon jól szerepelt, szerintem sokkal jobb meccsek lettek volna ha több marad a 16 közt, nem ez a többi lankadt csapat. Egyiket sem éreztem igazán jónak, talán a hollandokat, németeket, de őket sem túlzottan. németek azért odatették magukat, még ha a végén argentinával meg is szenvedtek. Brazilia meg egyenesen szégyen amit művelt a teljes VB ideje alatt. De a játékvezetők és partjelzők munkássága is ahogy irod, hagy némi kivánnivalót maga után. Ilyen meccseket igy vezetni, fertelmes.
Egyik sem volt maugy szimpi, aki a 4 közé jutott, se brazilia, se hollan, se német, se argentin. Én egy idő után már costa ricának szurkoltam.
Magam részéről nem vagyok nagy focirajongó. Bele-bele néztem a meccsekbe, amiket érdekesebbnek gondoltam, de nem éreztem késztetést, hogy átértékeljem a dolgaim.
Látványos volt, négy évente van ilyen, (persze közben az EB), a technika szépen fejlődik, de a foci finoman szólva stagnál.
Még valami. Az újabb típusú villanj-körte fejeknél potméterrel szabályozható (csökkenthető) a villanás ereje: 1/2-től 1/16-ig. Ez komoly segítséget nyújt a szabályozásához.
A szöveg eligazít, 15-től lehet szabadon letölteni:
processing and adjustment software application for RAW images captured with a Nikon digital camera, for free download beginning July 15 (Tuesday), 2014.
A képen CE3 van. A CM3 nekem most is megvan. Én elégedett voltam az 1,7-es 55mm-es alapobijektívvel. Sajnos a váz úgy rázkódik a mehanika mozgásától mindha földrengés lenne. Érzékeny filmel ma is használható...