Kedves Nikon és nem Nikon felhasználók! Itt lehet sörösüveget törni egymás fején, ha valaki nem ért egyet a másik véleményével fotózás ügyében. Értelmes megbeszéldének indul, kérem, értelmes emberek értelmes hozzászólásaival emeljék a Korcsma színvonalát... Sértődni lehet, de nem érdemes.
Kérem a tisztelt italozókat, hozzászólásban megjelenő, később látható képet csak indokolt esetben illesszetek be nagy méretben.
A Korcsmalakóknak fenntartott galéria itt érhető el.
Ide tölthetőek fel, nézhetőek meg a tagok képei.
anno egyébként ittam kiskoromban, mivel allergiás aszthmás vagyok. de kb semennyivel sem lett jobb. lehet adott pillanatban jó, jó lehet, de egész nap nem innék kecsketejet X ezerért.
Nem vagyok nagy guru a régi obik terén, mint fiatal digithuszár, mindenképp egy 40-45e körüli Af-es 1.8-as nikkor obit vennék. Ahogy vettem is és anno sem gondolkodtam manuálisokba. 1.8-as fényerő, AF, ami gyors és halk, digithez készített obi, és tényleg penge éles már 1.8-on is. Asszem 45ért vettem garisan.
A régi obi árakat nemtudom, ezért tippelni sem mernék, de sezrintem a fenti árnál olcsóbbat érhet mindenképp. Akkor vennék ilyet, ha késztetést éreznék a régi obik irányába is, de addig az AF obik nálam mindenek előtt vannak.