Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
napot! Van egy új notebookom Win 11 Próval. Első lépésként frissítettem rajta mindent. Most a Windows Update tele van driverekkel (Lenovo, Realtek, Intel stb.), és mind hibát jelez. A hibakód 0x80070103, ami elvileg azt jelenti, hogy olyat akar a Win Update telepíteni, ami már telepítve van. Egy másik oldal szerint okozhatják hibás rendszerfájlok, de az sfc /scannow nem talált semmit. Próbáltam már kikapcsolni, bekapcsolni.
Ha már megírtam, itt hagyom a megoldással együtt: el kell indítani a frissítések keresését, majd azonnal be- és egyből kikapcsolni a frissítések szüneteltetését. A szüneteltetés kikapcsolásakor az Update eltünteti az összes hibaüzenetet.
Kell egy pendrive, bootolósra formázni, kell rá ghost és ez a file. Vagy ha minden igaz Hirens bootCDben is van Ghost, az egyben letölthető a netről. Szerintem még mindig jobb lenne kideríteni, hogy mi van, hol állunk, mi tűnt el, mihez nem férsz hozzá. Mentés attól függ milyen régi, lehet nem lesz jó. És még egyszer írom: minden cuccodat és adatodat le fogja törölni. Ott állsz egy valamilyen kopasz Winnel, vagy ki tudja mivel. Biztos ezt szeretnénk?
A GHOSTban és a mellékelt USER ben egy gépemhez szabott win 10 és a személyes beállításaim vannak. Csak az a gondom, hogy a faluban az emberkéém pár hétig még nem jön haza. /Megélhetési külf. munkavállalás/. Én meg megrekedtem a xp telepítésénél. Most kellene updatolni az agyam.
"mert valami frissítés és az után nem találok semmit. "
Pontosabban?
Mert ilyen nincs.
GHO-t meg az tegyen vissza, aki ért is hozzá,látszólag felét sem tudod, ne itt barkóbázzunk, mert akkor aztán végképp nem találsz semmit és még el is lehet cseszni. Tujduk mi van a ghoban és azon a gépen valóban arra van szükséged, felülírva tényleg az összes mostani adatod?
Segítséget kérek , mert valami frissítés és az után nem találok semmit. Az OP rendszerem is már vagy 3 éves. Tehát újra szeretném telepíteni. Van egy op mentésem, de csak annyi: win10.GHO Ez a fájl neve. Innen hogyan tudok tovább indulni?
Az a jó, hogy mellé még direkt titkolózik is, hogy ha már itt vergődik akkor nézzünk rá a weboldalra, de neeeeeeeem, azt nem. És akkor az sem mindegy néha mikor milyen országból ugye.