Keresés

Részletes keresés

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.10 0 0 162
Persze, hogy visszajöhet, most már mindenki mag van győzve róla:P
Toffy Creative Commons License 2003.12.10 0 0 161
Egy ideje megtanultam, hogy ilyenekre ne építsek.
Kurda visszajöhet. Tiny elvégre bármit megtehet. Egyébként sem tudunk róla semmit...
T.
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.10 0 0 160
Megérdeztem az embereket Mr Cresley haláláról a darrenshan.comon. Jól leordíbáltak először, mert nem jó fórumon kérdeztem, de aztán azt mondta valaki, ne kérdezzem, mert elrontja a meglepetést. Szóval tuti meghal, de nincs jogunk megtudni hogy. Szvsz a vérsziponyok kizárva, az nagyon kiszámitható lenne...
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.09 0 0 159
Huh...ez jó fantasztikusra sikeredett :))Már majdnem Harry Potter...:)))
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (158)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.09 0 0 158
Jó, lehet, hogy fantasy, de akkor is: egyszerre lehet valaki 2 helyen? Lehet, hogy olyan idővisszatekerős módszer van , mint a Harry Potterben (Mr Tiny órájával esetleg) DesTiny fölélesztette Kurdát, aztán az időban hamarabbra rakta vissza, mondjuk, hogy ha az eredetiterve nem jön be,(nem is) ott van Kurda2, aki helyrerázza a dolgokat...De mi van a sárkányokkal? Esetleg szereznek a Vadászok végső ötletként egy csomó sárkányt, ráuszítják a vérsziponyokra:)
Hmmm...az összes probléma megoldva:)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.09 0 0 157
És...te is gondolod , h lehet a Kurda?
Előzmény: Toffy (156)
Toffy Creative Commons License 2003.12.09 0 0 156
Igen, először én nekem is az 1 idővel volt agondom, de aztán eszembe ugrott, miért nem lehetne 2 idő sík??? Könyv, akkor lehet, ráadásul fantasy, tehát jogos.
T.
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.08 0 0 155
Én is úgy hallottam (semmi röhögés) , h Kurda esetleg Harkat lesz...de most komolyan , tök logikus...csak már nem nagyon emléxem az érvekre csak 1-2re,el is mondom...szval:
1)a Harkat Mulds nevében lévő betűkből kijön a Kurda Smahlt
2)állítólag Darren ismerte és jóban volt vele...mármint a Harkattal előző életében...
stbstb...a többire nem emléxem :)
ellenérvek: Hogy lehetne Harkat és Kurda egy időben?
Viszont , akkor vámpír sem lehet , mert ugye a 2. résztől van a Harkat...de akkor meg csak vmi régi barát v pedig családtag...azt pedig nem hinném , h belekeverne még vkit a múltjából az irő....tehát maradnak a vámpírok.Akkor meg már az érvek alapján Kurda , de 1ébként gőzöm sincs...lehet , h épp az Alan a tommy v vmi idióta osztálytársa stb...ti kire tippeltek?
Sztem is visszatér vhigy Larten , főleg , h írtak 10. rész ismertetőjébe olyat, h lehet , h a Darren tud beszélni a lartennel...remélem visszatér...remélem így is lesz :)))
Sajna ezt még jó pár hónapig nem tudjuk meg , mert úgy hallottam , h jöv. február elején kerül a boltokba a 9. .(((
Előzmény: Toffy (154)
Toffy Creative Commons License 2003.12.08 0 0 154
Bár, ha Kurda visszatér valahogy, akkor szerintem Creapsley is. Ugyan is az elkövetkezendő kötetek valamelyikében állítólag (hangsúlyozom állítólag 80%) visszatér Kurda!!!! Bár hamarosan megtudjuk, de ez terjeng azok közt akik olvasták a 10. kötetig...
T.
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.08 0 0 153
Asszem a vérszipolyok ölik meg...de ez nagyon nem biztos ...sőt , majdnem biztos, h nem...csak vmi ilyesmire emléxem...bár az még vszínűbb , h keverem vmivel :))
Előzmény: gyalogbagoly (152)
gyalogbagoly Creative Commons License 2003.12.08 0 0 152
Ha a kilencedikben beadja a kulcsot, és a tizedikben derül ki róla valami, akkor még talán lehet reménykedni, hogy késQbb lesz körülötte kavarás. Nem tudja valaki, hogy hogy hal meg? Talán van még remény... :)
Előzmény: Toffy (150)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.07 0 0 151
Akkor tessék megtudni :))
Előzmény: Toffy (150)
Toffy Creative Commons License 2003.12.07 0 0 150
Azt nem tudom, mert azt nem lötték le még. Viszont van azt már tudni lehet a 10. kötetből állítólag. A külföldiek ezt írták valahol.
T.
Előzmény: IRISZKE (149)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.06 0 0 149
Miféle titok?Halljuk !:))
Előzmény: Toffy (148)
Toffy Creative Commons License 2003.12.06 0 0 148
Lartennel kapcs.: Olvastam, de azt hiszem nem komoly volt, csak egy fikció. Mármint Lartennek van egy titka. Legalábbis az egyik hivatalos helyen ez áll...
T.
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.06 0 0 147
Engem se beszéltek rá...láttam ugyan, hogy az oszáltársaim adogatják egymásnak, de nem annyira érdekelt. Egyszer a boltban unatkoztam, hát elkezdtem olvasni a Rémségek cirkuszát. Meg is állapítootam gyorsan, hogy mekkora egy hülye ez a Darren, hogy biszippanytúzza a pókját:) De amikor kb a felénél voltam, mikor vámpír lesz, egyszercsak bezsongtam, úgy izgatott mi van. Ez úgy februában volt, és azóta se múlt el:D
Előzmény: Toffy (144)
aquaryn Creative Commons License 2003.12.06 0 0 146
Igen..Prof. William..lehet benne valami, hogy az undort legyőzi az átváltozás.
Szerintem mégis inkább azt kellene figyelembe vennünk, hogy ezek a vámpírok egyszer emberek voltak /vagy nem ..:)?/.
Vajon milyen, ha az (ember-)vámpír érzi, hogy a vérszívással halált okoz /legyen szó bármely élőlényről,amelyből táplálkozik/?

Aqua

Előzmény: Professor William (143)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.05 0 0 145
Sztem is bírják a vért a vámpírok, de azért rájöttem , h nem lennék vámpír...:))
Én idén 3. éve megkaptam karácsonyra az 1. 3 részt , de hozzá se nyúltam , mert tiszta hülyeségnek tartottam a címek alapján , h "Rémségek cirkusza" meg "Vérszipoly" stb...meg főleg azért , mert olyantól kaptam , akit nem bírok :))
Aztán nem volt semmi jó könyvem és unalomból elkezdtem olvasni...és rájöttem , h tök jó.:)
Csak aztán az első 3 után nem néztem utána a többi résznek és vmiko 1 és fél éve rájöttem , h meg kéne venni a folytatásokat...na azóta nincs megállás :))
Bizony , meg fog halni....legalábbis úgy olvastam.Remélem rosszul.
Meg tök buli , ugyebár a 10. résznek a címe a "Lelkek tava" és ki kell majd hslászni belőle a Harkat lelkét...érdekes.Meg akkor lehet , h tud beszélni a Mr. crepsley-vel...legalábbis ez állt. a leírásban.Remélem nem olvastam félre :)
Előzmény: Toffy (144)
Toffy Creative Commons License 2003.12.05 0 0 144
Nekem is mindig a kedvencem hal meg... :-( Ez pechk...
Szóval:
Én igazán nem szerettem és nem fertőzve lettem. Egy barátnőm épp a 4. kötetet vette mag és mondta, hogy jó, de nem érdekelt. Majd egy gyerek ajánlotta és rémlett valami. AMikor megláttam, rögtön megvettem a 2. kötetet és 4 óra alatt elolvastam. Aztán 1 hétem belül mind a 4 megvolt és az 5. egy hónap múlva jelent meg.
T.
Professor William Creative Commons License 2003.12.05 0 0 143
Azt hiszem a vámpírok élvezik a vérivást. Ha undorodtak is a vértől, az elmúlt az átalakulással.
kicsibogar Creative Commons License 2003.12.04 0 0 142
Larten? Meghal? Na ne!!!!!! Ez most egy kicsit sok(k)volt nekem...
Bagoly! Üdv itt is! Komolyan Memsmer fertőzött meg? Húú, ennek nagyon fog örülni, ha elmonfjuk neki :)))))
Elgondolkoztma ezen a lennék-e vámoír dolgon, és a következőre jutottam:
Érvek:
1.Hosszú élet, sokáig fiatal maradsz
2. Nagyon összetartó családod lesz
3.Bátornak, erősnek és jónak mondhtatod magad, ha egyszer már vámpír lettél
Ellenérvek:
1. A nappalokat elfelejtheted
2. Vért kell innod mindig8bár ki tudja milyen lehet??)
3. Sokféleképpen és gyötrelmesen halhatsz meg
Na jó most hirtelen ennyi nem fárasztalak tovább Titkekt! Jó éjt!
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.04 0 0 141
Hát...ez van .
Nem itt az indexen , hanem a darrenshan.click.hu-n...ajánlom mindenkineki...mármint az oldalt , a fórum kicsit uncsi , mert tízévente eccer írnak oda...na mind1.
Sztem mindkettő egy kicsit...csak nézőpont kérdése az egész.
Nem , sajna én sem olvastam még :(( (bár ne lenne igaz).Csak megnéztem ilyen különböző angol fórumokba stb , h miről beszélnek és ott olvastam , h meg fog halni a Larten meg hasonlók...sajna. :(De ez nem lehet igaz , h mindig a kedvenceim halnak meg!:(((
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (140)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.04 0 0 140
A chaten én is direkt vámpírokkal dumálok, de igen bénák, már arra sem tudnak normálisat felelni, hogy mért vannak ébren nappal:)
A másik fórumon...milyen másik fórumon? Itt az indexen csak ez az egy van Darren shanról. Persze más oldalon lehet.
Kurdáról én még mindig nem tudom pontosan, hogy hős, vagy áruló. Persze, a népét mentette, de nem mindegy milyen eszközökkel.
Azt mondtad, angolul itthon nem lehet kapni, de úgy látszik te már olvastad a 9-10-et. Hol lehet megszerezni? Olyan jó lenne...

Dzsuli

Előzmény: IRISZKE (138)
gyalogbagoly Creative Commons License 2003.12.04 0 0 139
Üdv mindenkinek!
Jelentem, én is meg lettem fertQzve. Király!:))
Korábban nem is hallottam ezekrQl a könyvekrQl. Aztán Mesmer írásában feltqnt Mr. Crepsley, és beírtam a keresQbe. Másnap megvettem az elsQ részt, aztán a másodikat is. Most a közepén tartok, de már a következQ három is megvan (sunyi módon gyorsan át is futottam mindet:)), és a többit is megrendeltem. Remélem, gyorsan megjelenik a 9. is, mert angolul nem lehet hozzájutni. (Meghát nem is értenék meg belQle túl sokat.)

Neee mááár! Crepsley az egyik kedvencem. Nem mondjátok, hogy elpatkol! :(( Hogyan?

IRISZKE Creative Commons License 2003.12.04 0 0 138
Én lennnék!(Mármint vámpír)
Tök jó lehet....bár azért....már nem is vok benne olyan biztos.
Pffff....lehet , h vannak vámpírok ,de a csalók még többen vannak :(Egy csomó olyan emberrel dumáltam , aki "vámpír" , de azt , h milyen egy vámpír stb stb azt mind máshogy mesélte el...erről ennyit.
Az a baj a vámpír könyvekkel , h túl jók :)
Egy másik fórumon pl van egy csaj , aki azt mondja , h ha felnő , akkor vámpírtábárnok lesz (khm...na jó , ez még elfogadható) és Kurda lesz a férje!...ez...no comment :)
1ébként Kurdára visszatérve: Ha nem öli meg Gavnert, akkor én is normabbnak tartottam , de ilyen és így kell elfogadni.Sztem pedig a kiszabott büntetés túl nagy...mármint a haál.Mert végülis jót akart...csak hát az eszközök...min1...
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.04 0 0 137
Én lennnék!(Mármint vámpír)
Tök jó lehet....bár azért....már nem is vok benne olyan biztos.
Pffff....lehet , h vannak vámpírok ,de a csalók még többen vannak :(Egy csomó olyan emberrel dumáltam , aki "vámpír" , de azt , h milyen egy vámpír stb stb azt mind máshogy mesélte el...erről ennyit.
Az a baj a vámpír könyvekkel , h túl jók :)
Egy másik fórumon pl van egy csaj , aki azt mondja , h ha felnő , akkor vámpírtábárnok lesz (khm...na jó , ez még elfogadható) és Kurda lesz a férje!...ez...no comment :)
1ébként Kurdára visszatérve: Ha nem öli meg Gavnert, akkor én is normabbnak tartottam , de ilyen és így kell elfogadni.Sztem pedig a kiszabott büntetés túl nagy...mármint a haál.Mert végülis jót akart...csak hát az eszközök...min1...
Toffy Creative Commons License 2003.12.04 0 0 136
Én nekem kedvencem már említettem Kurda és Arra.
Amúgy én is szeretem az Interjú a vámpírralt, de nem olvastam, az utolsó 2 meg nincs lefordítva, de lényegtelen, holnap kiveszem könyvtárból lehet... Már régen készüleök erre.
Amúgy én fantasy, sci-fi és horror irodalom kedvelő vagyok, de rendesen...
Silnek, Aquának és Irisz visszatalálásának :-) én is naggggyon örülök!
T. :-D
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.04 0 0 135
IRISZKE: Számomra igenis titkokat árultál el. Persze azt sejtettem, hogy nem ölik meg a Vérszipolyok Urát, Ginnyvel ezt kitárgyaltuk (rábeszéltem, hogy jöjjünk a fórumra, azt egyszer benézett, azt annyi. Ehh) Szegény Larten! nee...pedig nekem olyan szimpi. Azt hiszem Darren, Annie, Debbie, Mr. Crepsley, meg Evra a kedvencem, de még sorolhatnék párat...

Aqua: A Lestat, a vámpír, meg ilyenek nem ebbe a fórumba tartozik, de én szeretném elolvasni azokat is, bár attól tarok már igy is vámpírmániám van:P
Igen, igen, én lennék vámpír, kiszivnám a véreteket, heheheheheheee (ez az a sátáni kacaj akart lenni, csak írásban kevésbé jól jön át:))

kicsibogar Creative Commons License 2003.12.04 0 0 134
Szia Aqua!
Örülök, hogy végre találkoztunk, Siltől sokat hallotam felőled :)))
Érdekes kérdés, hogy vámpír lennék-e. Ha mondjuk kicsit idősebb lennék, és már gyerekem is volna, akkor lehet. Így, jelen állapotomban még nem hiszem.És Ti? :))))))
Pusza: Zizi
Előzmény: aquaryn (133)
aquaryn Creative Commons License 2003.12.04 0 0 133
Sziasztok!

Még teljesen új vagyok ...legalábbis itt (bár nem mindenkinek: Szia Sil :))!! /-Aqua hevesen integet/
és még nem volt hozzászólásom sehol az index fórumán /(persze Piton élettörténetét :), már régóta nyomon követem Alohomora tolmácsolásában /
Most itt vagyok és nagyon megörültem mikor megláttam ezt a topicot, ugyanis éppen az Interjú a Vámpírral című könyv elolvasását fejeztem be pár napja, ezen órában pedig a Lestat, a vámpír c. folytatást bújom.../amíg ide a fórumba írok, addig épp a hatást dologzom fel :)))) /
Csak annyit mondanék, hogy eszméletlen jó könyvek!!!
Bár a második Vámpírkrónikából még csak néhány fejezeten vagyok túl, de eléggé érdekesnek találom, hogy a folytatásban Lestat teljesen pozitív figuraként jelenik meg (holott az elsőben Louis igencsak más képet festett róla )
Neketek erről mi a véleményetek??

Ja mégegy megjegyzés? Felmerült bennem egy halvány pillanatra a sejtelem, hogy mi van, ha mégis léteznének a vámpírok, csak mi még nem láttunk egyet sem...Ti kérnétek, hogy azok lehesettek? Örök életű éjszakai lények?

Bocsi, elég hosszúra sikeredett:

Koporsós szép álomkat!

Aqua

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!