Húú, milyen régen írtam már ide. :-))
Én is nagyon sajnáltam a mi kis Pete apónkat. :-(
Amúgy nem attól a "gyerektől" kapott ki, akit Sávolt pár hete valamelyik verseny kvaliján biztosan fektetett kát vállra?
HA van hét,ami szarul indul,akkor ez az.Persze vannak napok,amikor Dávid fejbekólintja Góliátot,de hogy ennyire?1-6?Nagyon csúnya.Bevallom nem tartottam sokra Gonzalest,úgy látszik hibáztam.Nem tudom mi állhat a vereség hátterében,de ez sajnos eléggé ronda zakó volt.
Kijozanító pofon,és ilyenkor merül fel az a gondolat,amit mindig igyekszem elhessegetni:tényleg kiöregedett Pete?Lehetséges,hogy tényleg NEM NYER EGYETLEN TORNÁT SEM???????
No nem,azért itt nem tartunk.Meggyőződésem,hogy ilyen vereség idén nem csúszik be több.Habár ezért leginkább Pete teheti a legtöbbet.Mi innen maximum csak izzadt tenyérrel várhatjuk az eredményeket,és drukkolhatunk Neki,hogy az ő nevét említse a bíró,mint győztest.
Mindenesetre bízom benne,hogy innen is fel lehet állni,és fel is fog állni Sampras,mert mégegyszer meg kell mutatni a világnak,hogy itt vagyok,és képes vagyok nyerni.Az álmom,hogy Pete összekapja magát,(leszarom,hogy mit játszik a gusztustalan salakon),de Wimbledonban hozza magát,és megnyeri azt a tornát,ami a legközelebb áll hozzá.Utána tőlem vissza is vonulhat,csak nyeje meg.Isten segítse őt ebben.Ámen.
PETEEEEEEEEEEEEE!
Hát nem tudom, mifelénk már az 1996-os elődöntő is a végletekig feszítette az érdekeket, sírás-zokogás, miegyéb. Ki bírná egyáltalán nézni azt a döntőt?
Először infarktus, kórházban meggyógyítnak. Felépülök, előveszem a telefonom, feltárcsázom Petit, és egyeztetek vele egy interjút. 12 oldal, + képmelléklet. Minimum.
Meglesz az a Roland Garros-trófea! Meg kell lennie! Ha megszerzi, akkor nem bánom, vonuljon vissza, ember többet nem nyerhet nála! Kérek is egy exklúzív interjút azon nyomban. :-)
Szerintem is van élet a salakon túl, mármint RG trófea nélkül, de mikor Pete megszerezte a rekorddöntő GS elsőbbséget, mi volt az elkalapált Rafter első reakciója? De nincs neki Roland Garrosa! Hát az ilyenek miatt lenne jó megszerezni a bilit szerintem.
Hát azért nem tudom
Pete és a salak!!
Ha tényleg komolyan gondolja akkor ne induljon tornákon,csak salakon edzen,és majd meglátjuk mi lesz!!
Nehéz megújúlni!!
Andret a hihetetlen küzdeniakarása,és a fizikai állóképessége húzta ki a gödörből,de Pete más!!
Biztos nem véletlen volt az edzőváltás. Mókás, de egy könyvben olvastam, hogy egy pasi olyan tanfolyamra járt, amin megtanították nagyon szépen, kalligrafikusan írni, de amíg át nem állt rá, átmenetileg elfelejtette a régi írását, és a gyerekének kellett aláhamisítania a papírjait. Most, hogy ezek a szomorú vereségek érik Pete-et, muszáj ugyanerre gondolnom: salakos edző kalapálja az agyát, el kell felejtenie, amit eddig tudott, de még nincs a kezében az új rutin, és nincs ott senki, aki odahamisítsa az átmeneti időszakban játszott meccsek jó eredményeit... :)
Nem azért mondom, de Agassi is akkor kapta össze magát, mikor elvált az első nejétől. Bezzeg ha Pete követné példáját, aztán elvenné mondjuk Lindsay Davenportot, biztos összekapná magát. :)))