Keresés

Részletes keresés

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.05 0 0 296
Krapi: De azért szeretsz ugye? :))))))
Előzmény: KrapulaX (295)
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.05 0 0 295
a_girl: nagyon szívesen segítek bármikor. A hálával sem kell igazán törődnöd, hiszen erre valók a barátok. Bár nem mondom, egy áthancúrozott éjszaka rettentő jól esne, de azt úgy szereném, hogy pusztán kedvtelésből támadj le.:))))))
Lia: természetesen neked is szívesen segítek bármiben. És nálad is fenáll az önzetlenség is.Sőtt a hancúr is :)))))
Lio: na neked is segítek, bár tudnám minek. Esküszöm sokkal nehezebb eset vagy mint a lányok, ráadásul köhöm-köhöm a külcsíned is mondjuk úgy MÁS :)) (Bár bizonyos hasonlóságot mutatsz egy terhes kismamával :))))) És ha hozol is sört azt is megdézsmálod :)))))
Előzmény: Emilio bácsi (294)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.04 0 0 294
Jéé Te még itt? :)) Na jó ha nem írsz hát nem írsz. Majd kitalálok valami büntetést :))

Nem a Szuszi a disznó :)) ez egy real disznó lehetett, mert röfögés is volt. Vagy lehet hogy csak Krapulax nevetett besörözve? :))))))))) Különben is mostanában mindig én megyek el a kanapéról hogy a hercegnő odaférjen! :) Én érzéketlen? Na ezt pont Tőled nem vártam volna!! :))))))))))))

Előzmény: a_girl (293)
a_girl Creative Commons License 2001.03.04 0 0 293
Annyira nem lettem időmilliomos, hogy még levelet is írjak:-) Meg a LN még nincs feltelepítve a gépemre. Tudom, ez nem kifogás, mert van indexes mail is, de azt annyira nem szeretem.
Meg lassan bújok be az ágyikómba egy jó kis könyv társaságában. Már vibrál a szemem a monitortól.

Ki az a disznó, aki beszabadult a nappaliba? A szuszi? Az nem disznó, hanem egy tündéri imádnivaló dög.:-) Csak Te vagy képes lezavarni a kanapéról! Érzéketlen! (Lehet, hogy csak 1szer tetted meg, de sosem mosod le magadról:-)

Előzmény: Emilio bácsi (292)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.04 0 0 292
Welkóme itten 7végén is! :))) Igazából természetesen örülök a vizsgamentességednek. Akkor most írsz nekem levelet is ha már ilyen időmilliomos lettél? :)))

A kádból engem is hívott. Hallottam a csobogást. Először azt hittem hogy a tengerpart, de aztán hallottam amint anyukája beszólt hogy menjen, mert a disznó beszabadult a nappaliba és felmászott a fotelbe :)))

Na megyek csevegni. Pussz!

Előzmény: a_girl (291)
a_girl Creative Commons License 2001.03.04 0 0 291
Sziasztok!!!

Krapi segítségével sikerült beüzemelnem a RAS-om:-) Úgyhogy most már esténként is lesz alkalmam a gép előtt ülni. Lia: remélem örülsz:-)
Lio: ami a zh-mat illeti, el kell keserítselek, felmentést kaptam jogból, mint utólag kiderült, úgyhogy már be is firkantották az ötöst az indexembe:-) Sejthetitek mennyire sajnálom, hogy még egy vizsgával kevesebbre kell tanulnom.:-)
Krapi: kifelé a kádból, mert még megfázol, aztán mehetek teát főzni. Nem hagyna nyugodni a lelkiismeret, hogy miattam lebetegedtél. Egyébként köszi mégegyszer a segítséget, nem tudom, valaha meg tudom-e én mindezt hálálni. De igyexem, ígérem. ;-)

Na jó éjszakát mindhármótoknak!

Pusza

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.04 0 0 290
Lia: Itt vagyok, beszélgetnék :)))) Na erre te leléptél? :)))

Krapi: Nyertél :)) Bár így nem volt nehéz hogy felhívtál közben :)))

Csináltam csirkemell filét hawaii módra. Tarhonyával. Ki kér? Már ha marad, ugyanis öcsém éppen tömi vele a fejét :)))

KrapulaX Creative Commons License 2001.03.04 0 0 289
Mi ez a pangás skacok?
Lio: Fogadjunk megint a Forma1 et nézel és a hátsód növeszted :))
a_girl: már össze kéne raknod azt a számítógépet. Te vagy az egyetlen akinek van RAS-a mégsem használja :))) Csakis miattad, hogy objektíven nyilatkozhassak Liáról szemcseppet használok a tisztánlátás miatt :))
Lia: Na elfogyott az összes csoki? :)) Most vagy a hangod vagy a film miről beszéltünk esetleg a szemcsepp, de valami megadta a kezdőlökést éjszakára :)) Ha csak tized olyan tüzes vagy mint megálmodtam akkor már rohanok is :))
Tiszta kiszúrás, hogy reggel még csak-csak emlékeztem, de mostanra már szinte mindent elfelejtettem. Asszem ha elmennék egy regressziós hipnózisra, akkor az ott készült kazetta alapján az évszázad legjobb szexfilmjét lehetne összedobni :))
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.03 0 0 288
Lia: Itt vagyok, a rendelkezésedre állok . A csokikészletem is felajánlom, ha kell.
Éredekes engem a legjobban a kocsimosás és a lányok jelenete ragadtt meg:)) Bár valami olyasmi is rémlik, hogy a pasik elég korán haltak :))
Na vágd magad autóba, és gyere ajtótcsapkodni :)))
Előzmény: Emilia néni (287)
Emilia néni Creative Commons License 2001.03.03 0 0 287
Itt állok és várok, de ma senki nem akar cseverészni velem. Mindjárt felhivom a_girlt. :-))))))
A_girl, hát persze, h jogosan áradoznak a fiuk. :-))))))) Tudod, a kinézetem alapján topmodell is lehetnék :-))), csak hát előbb olvastam, h csak 8-22 éves koruakat keresnek. :-)))) Tényleg csak ezen dőlt dugába a dolog. :-)))))))) Pont mint nálad, hisz te meg a nők bálványa vagy, mint hallom. Szörnyű, nem tudom eldönteni, h tényleg jogosan áradoznak rólad a fiuk, vagy csak nem látnak a szemüktől? :-))))))))))

Fiiiiuuuukkkk! Ha nem jöttök de azonnal, kénytelen leszek megnézni a Vad vágyakat. Aztán nehogy tanmesének higgyem. :-)))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.03.02 0 0 286
a_girl: SOHA? Na szép. Ez a büntetésem mert minden apróságra odafigyelek? :)))
Különben is ha én csődöt mondanék az neked lenne kritika :)))))))))))))))
Előzmény: a_girl (282)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.02 0 0 285
Ááá nem vagy gonosz, hogy buknál meg! :))))))))) (Igazándiból egy kalappal!)
Vannak fontosabb dolgok is igen, mégis a zh-t választottad helyettünk!!! :)) Ez nem volt szép!! :))

Mi hogy fekszik? .))) (Vagy ki? :))

Neked is kellemeset!

Előzmény: a_girl (284)
a_girl Creative Commons License 2001.03.02 0 0 284
A szemeimmel nincs semmi baj! És különben is én jó kislány vagyok:-) (kivéve mikor egy picit nem:-)
Szívesen maradnék még köreitekben (bár most csak Lio van itt, de súlyban felér kettőtökkel!:-) ez sem volt nagyon gonosz, ugye?), de megyek jogból zh-t írni.
Úgyhogy szidjatok nyugodtan, hasznos lehet. Bár egyáltalán nem érdekel a zh, sikerül ahogy sikerül. Vannak fontosabb dolgok is az életben. Meg most a kedvem is jó, nem hagyom hogy holmi tanulással letörjék!:-)

Legyetek jók vagy rosszak, ha az jobban fekszik!
Kellemes 7végét!

a_girl

Előzmény: Emilio bácsi (283)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.02 0 0 283
Ezt visszautasítom! :)) Azt írtam BÁRMIT! Ezt ugye nem feltétlenül olyan dolgot takar, ami jó nekem! :)) De már megint kötexel! A szemed se áll jól :))) Ez olyan szexi :)))
Előzmény: a_girl (282)
a_girl Creative Commons License 2001.03.02 0 0 282
Imádom, hogy ilyen önzetlen vagy! Bármit megteszel, ha Neked is van benne valami jó, ugye?:-)
Előzmény: Emilio bácsi (281)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.02 0 0 281
A_girl Te nők bálványa! :) Dehogynem jutsz eszembe :) De ma is lehurrogtál, pedig én csak egy "ajnározzuk a_girl-t" napot akartam tartani :)Teljesen letöröd az ember vágyait. Nem ez nem igaz így. Inkább felkelted azt a vágyat :)) Aztán töröd le :)))

Hogy is gondoltad konkrétabban azt a békítés másik formáját? :))) Tudod hogy bármit megteszek :))

Előzmény: a_girl (280)
a_girl Creative Commons License 2001.03.02 0 0 280
Na szép, mondhatom! Nem kell a rizsa, tudom, hogy már eszedbe sem jutok!:-( :-)
A mai ömlengős, nyálas szöveg, amit rám zúdítottál, engesztelésnek fogható fel? Most az egyszer megbocsátok, feltéve, hogy legközelebb a békítés más formáját választod, mert ebben is az volt a megváltás, mikor abbahagytad!:-))))
Előzmény: Emilio bácsi (267)
a_girl Creative Commons License 2001.03.02 0 0 279
Lia: már rád is ilyen hatással vagyok?:-)))
Mellesleg megjegyzem, nem tudtam, hogy Te is benne vagy a címlistában. Azt sem tudtam, hogy írtam Neked:-) De ami késik, nem múlik. A gondolat már megfogant az agyamban korábban, csak tett nem követte. És mégiscsak nonszensz, hogy nem tudom eldönteni, mennyire objektív vagy mennyire szubjektív a két pasi véleménye rólad. Jogosan áradoznak, vagy csak nem látnak a szemüktől?:-)))
És a Te külön bejáratú véleményedre sem adok, mert biztos azt mondanád, hogy jogosan:-)
Előzmény: Emilia néni (266)
a_girl Creative Commons License 2001.03.02 0 0 278
Várj, gondolkozom. (Nem belekötni, olyat is tudok szőke létemre!:-) Megtaláltam a megfelelő szót: SOHA:-)))))
De különben is, nem az E.-nek kellene az ilyen jellegű szövegeket tartogatnod? Vagy csak azért nekem mondod, mert tudod, hogy én úgyis nemet mondok rá, így nem kell a tettek mezejére lépned, tehát nem áll fenn az a veszély, hogy csődöt mondasz?:-)))

Azért ugye nem voltam nagyon gonosz?;-))

Előzmény: KrapulaX (276)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.02 0 0 277
Naja megtaknyosodtam :)) Itt szeretném megjegyezni hogy bár hánytattam, de nem én itattam! :))) Már látom hogy most jön a kötekedés hogy meg sem hívtam :))))
Előzmény: KrapulaX (276)
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.02 0 0 276
Lia: Tegnap el akartam dicsekedni, miféle ficsi italokkal kényeztetem magam, de a hangpóstádra nem volt szivem rádiktálni. Még szegény néni összekeverné a számokat ijedtében :)))
Lio: Teljesen büszke vagyok rád, képes voltál megfázni a hugom miatt, ráadásul még hánytattad is. Rendes vagy.
a_girl: Kicsilány mikor mutathatnám meg azt a FOGÁST amit tegnap nem láttál a Fábri-show ban? :)))) Ja és nehogy azt hidd, hogy csak Lió imád ám! :)))

ui: lia: hogy állsz a klónnal? :))))))))))))

Előzmény: Emilio bácsi (275)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.01 0 0 275
Sziasztok!

Már megint itt vagyok :)))
Lia: Igen, természetesen én is imádlak! :)) Mit meséljek a kiscsajról? Találkoztam vele kb 5 percet. Csak megnéztem, mert tetszett a hangja a telefonban :)) Nem mutatta meg a mellét, úgyhogy nem tudom neked bejönne-e :)))))))
Ja köszi az ébresztést! Ki is pattantam fiatalosan :)))

Emilia néni Creative Commons License 2001.03.01 0 0 274
Úgy tűnik, engem mindenki imád. :-))))))))))) Tudom, szerény vagyok, no és tökéletes. :-)))

Liokám, újabb kérdéshegyek gyűltek össze, de nem ritam, merthogy úgyis buliban vagy. :-)) Kár, h nem jűrtam épp arra. De akkor engem kényeztettél volna, és nem találkoztál volna a sok jó baráttal, igy külön jó, h nem voltam ott. :-)))

Mesélj a kiscsajról. Mi az, h aranyos??? :-))))) Gyűlölöm ezt a szót. :-))))) Kb mint az érdekes. :-))

A zenéidet nem ismerem, talán túl fiatal vagyok. :-))) Nem úgy, mint te. :-))) De majd megmutathatod. :-))))) Úgyis annyi mindent fogsz mutogatni, neeeem? :-))))

Krapi, szivesen máskor is, bár még nem fejlesztettem én sem a maximumra ezt a tudományt. :-)))) De amit tudok megteszek. :-))) Szivesen segitek. :-))

Drágám, már elmúlt fél 11, ideje lenne kikelned az ágyikóból!!!!!! :-))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.03.01 0 0 273
Lio: nem vagy semmi. Te a hugom nem lépett le tűl korán? Mintha tőle szokatlanul gyorsan lelépett volna a dizsiből.
Na helyben vagyunk, már megint a lassu mániád. Sosem fogom megérteni, hogy egyedül, hogy vagy képes ilyet hallgatni. Női társaságban okés de csak úgy, sőtt az öcséddel :)))))))
Lia: (Lio ne figyelj :))) Imádlak!:)) Nagyon bejött a puszi helye :))) Asszem biztosítottuk, hogy miről is álmodjon a lány. Sőtt szegény Dj, most ha csak nem viszi véghez a valóságban akkor egy jó kör hátrányt szerez :))))
a_girl: Legalább néha nézz be ide :))
Előzmény: Emilio bácsi (272)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.01 0 0 272
Sziasztok!!!! :)) Nem még nem alszom :))))

Öcsém felébredt, mert megy dolgozni :))) Ti is mentek dolgozni kedves gyerekek? :))))) Asszem én lassan lepihenek :)))) Most mondtam drága anyucimnak, hogy fél 11kor ébresztődjön fel engem :))) Bár már tudjátok az itthoni számomat, de meg ne próbáljátok!!! :))) Lahalkítottam :)))
Csináltunk reggelire majdnem hawaii pizzát. (Figyelsz Lia? :)))) Szóval ananász az volt ,csak sonka nem. Úgyhogy maradt a magyaros :))) Jammi jami :) Na jó éjszakát kedveskéim! :)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.01 0 0 271
Akkor most bemásolom nektek a legjobb dal szövegét. Meg kell hogy hallgassátok!!!!

Pokolgép- Hol van a szó

Szeretnék álmodni egy szebb holnapot
Melyet szebbnek láthatok
óoo
Szeretném ha másképp élhetnénk
Ha egymásra nyíltan nézhetnénk

Erre vágyom rég
Ezér mindent megtennék
Erre vágyom rég
óuo

refr:
Mondd hol van a szó
Ami elmondaná
Amit érzek belül
Miért hajt a vágy

Mondd hol van a szó
Ami nem mondta el
Amit érzek belül
Egy egyszerű, tiszta, őszinte szó

Szeretném azt hinni
Hogy csodák vannak még
A szívekben
Felolvad a jég

óoo Szeretném
Ha nem lenne hazugság
Ha egymáshoz nyíltan szólhatnánk

Erre vágyom rég
Ezért mindent megtennék
Erre vágyom rég
ouo

Refr:
Mondd hol van a szó
Ami elmondaná
Amit érzek belül
Miért hajt a vágy

Mondd hol van a szó
Ami nem mondta el
Amit érzek belül
Egy egyszerű tiszta őszinte szó

Fenomenális ez a zene!!!

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.01 0 0 270
Sziasztok!

Most értem haza a buliból. 5:15 van :))) Nagyon kemény voooooolt! Totál be vagyok nyomva. Nem van kedvem aludni :))) Hatalmas buli volt :))) Ott kezdődött, hogy csak diákigazolvánnyal lehetet bemenni. Szerencsére az egyik kidobót ismertem. Együtt kick-boxozik öcsémmel :)) Kiskapun beslisszoltam. Örömömben még a bazi megterhelő 300 ft-os belépőt is kifizettem, pedig a srác azt is el tudta volna intézni :))))) Bent aztán elszabadult a pokol. Rum-kóla akció volt :)))) 140 volt egy adag. :)))) Kész a fejem :))))) Találkoztam egy rakat ismerőssel :)) Egy skinhead haverommal, aki most németországban él, aztán egy manöken munkatárssal, aki fényképezett is (tárgyi bizonyíték készült :))))). Ott volt egy nagyon jó srác, aki már a sürgősségi ellátás doktora. A beceneve: Ödémás :)) Mondtam neki hogy irány a Vészhelyzet :))) Nagyon jó srác. (Jóképű is :)))) Aztán találkoztam a Goló haveromal, akivel lefotóztak a giccspartyn és belekerültünk egy újságba. (Majd szkennelem a képet, elég erős :))))) Aztán pár lánnyal, akikkel már ezer éve nem találkoztam, srácokkal, akiket szintén régen láttam. Hatalmasat nyomtunk. Nem éredekelt semmi :))))) Eccer el kell jönnötök!!!! Van mindenkinek megfelelő zene. Tuti egyetemi buli!!!
Uhh alig látok :))))) Most éppen Ossiánt és pokolgépet hallgatok. Nem ezek a kedvenc zenéim, de van pár nagyon kedves szám! Ezeket hallgassátok meg feltétlenül!!!! Mind lassú! Nagyon beleélősek!!! (Ha kell, elküldöm :))
Pokolgép-Hol van a szó
Pokolgép-Itt és most
Ossian-Éjféli lány
ezek nagyon gyilkos számok! :))
Ja meg a Dire Straits-Brothers in arms.
És mit udjátok, dizsi zene beállítottságú vagyok. :))Ennek ellenére, ezek a számok nagyon bejönnek!!!! Ezt adjátok össze :))

a_girl: Szeretnék már bulizni veled egy dizsiben. Lenyomnánk egy iszonyatos táncot :))) Kíváncsi vagyok, hogy táncolsz :)))) Persze nem csak nézném, csatlakoznék is!!! :)

Krapi: Na a telefonálgatás jól sikerült? :))) Holnapra még nem kell kocsi, de péntekre jól jönne .)))) ez már tehertaxi lesz? :)))))

Lia: Nem írtál mélt. Ez azt jelenti hogy elapadtak a kérdéseid? Pedig még neten is utánanézek ha szükséges :)))

Holnap (illetve ma délután nem hiszem hogy bazi aktív leszek :))) Persze ha izgattok, akkor igyekszem izgulni :))))))

Na megyek és megpróbálok aludni :))) Ehh semmi kedvem :)))) Benne van a bugi a lábamban :))))

Lia, Krapi: Átadtam a telefont a kiscsajnak. Aranyos :)))) (Szponzored by Krapulax :)))

Na ennyi röviden :)) Most nemtom mit fogok csinálni, de hogy még nem aluszom az tutifix :))
Jó éjt, legyetek rosszak!! :))))

ui.: Rettegjetek, hátha neki állok méleket írni :))))

Lio bátyátok :))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.28 0 0 269
Dehogy bántom. Távol áll tőlem! Hisz imádom őt! Tényleg nem esett le ez a HA :))) Mert úgy ki tudod tekerni a dolgokat :)) Te vagy most a hibás :))))

Na mit felejtettél ki? Most nem rendelek, de majd kérj időt és jövök :))))

Előzmény: Emilia néni (268)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.28 0 0 268
Ne bántsd meg HA-t, h nem emléxel rá. Tudtommal, azért hagyott benned maradandó emlékeket. :-)))) Bár te kevésbé avatsz be a részletekbe, mint én. :-)))
Tegnap nagyon belemerültem.:-)) Éjjel egy fontos megbeszélnivaló még eszembe jutott, de hát ez várat magára, amig nem beszélünk. :-))))) Cseten, mert telcsiben belepirulnék. :-)))))

A_girl,
kedvesen kezded a közeledést. :-)))))

Előzmény: Emilio bácsi (267)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.28 0 0 267
Lia: Nem azért nem írtam olyan sokáig mert elhűltem, hanem mert éppen a topicba írtam :)))) Miért félnék?
Először elgondolkodtam mi is az a H...A... :)) De rájöttem :)))) Nem mi, hanem ki :)))
Előzmény: Emilia néni (266)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!