Keresés

Részletes keresés

bullmax Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1833
Győri élményfürdői kirándulás. (www.rabaquelle.hu) Június 11. vasárnap. Mit szóltok? Ha jó az idő, akkor motorral, ha nem kocsikkal. Ott van fedett rész is, szóval időjárásfüggetlen a dolog. Mi visszajárók vagyunk, nekünk nagyon tetszik a hely, de mehetünk máshová is, ha van jobb ötlet. A lényeg a punnyadás ezerrel!
bás Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1832
mi egy kisebb csapattal megyünk, majd egyeztessünk...
Előzmény: bullmax (1737)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1831
Piros csík!?!!?!?!?!?!?!??!?
Előzmény: scr7 (1826)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1830

No, most akkor én számolok be majd folyamtosan a dolgokról, hogy mi van, és hogyan van!? Mint ahogy ezt anno garfonya kolléga tette!

Motor Pécsen van a kereskedésben, és kedden jelentem be. Gondolom akkor ezen héten elintéződik a biztosítós dolog. Aztán utána ha van Hollandiában alkatrész, akkor következő hétfőn leadja a rendelést, és ha minden jól megy, akkor kb. két-három hét mulva mehetek a Vasért! ;-))))

ui.: nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltok rám, és velem vagytok!!!

MatulA+ Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1829

Persze, hogy áll a győri banzáj, sőt itt Füreden is nyit egy aqua park. Még nem voltam, de ha megyek akkor írom a beszámolót. ;-)

ui.: mikorra tervezitek!?

Előzmény: bullmax (1821)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1828

Hi,

nem sok minden részlet. Enyhe kanyar volt, és én úgy éreztem, hogy sok lesz, ezért egy picit meghúztam az elsőféket. Tudtam, hogy óvatosan kell meghúzni, mert csúszik az út. Finoman meghúztam, és a következő pillanatban már a kezemet néztem ahogy mutat a motor irányába, persze a földön csúszva. Aztán a szememmel követtem, ahogy a kedvesem csúszik előttem lábairól ledölve. Aztán utána egy pillanattal, egy műanyag oszlophoz közelített, mint a tekegolyó a bábukhoz. "Meg áll, megáll, nem csúszik neki!!" Aztán pukk, a műanyag oszlop eltűnt, és a motor csúszása is megállt.  Ekkor már én is csak ültem, és néztem a motort. Feálltam, és oda ballagtam. Lehajoltam: "Kurva életbe, ezt elbasztam!" És felvettem a füédről. Ekkor már a többiek is oda értek, és segítettek kivenni az út menti földes részről.

Szóval ebből amit le kell vonni tanulságot, nagyon tud csúszni a vizes aszfalt! Inádd érjetek oda 30 perccel később, de épségben érjetek oda!

Előzmény: toga73 (1820)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1827
Miért mi volt!? Nem láttam. Valahol meg fogják ismételni!?
Előzmény: scr7 (1826)
scr7 Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1826
Hát ez nem volt semmi Rossi részéről!!
Dorci'82 Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1825
Yuppie!! Láttátok a MotoGP-t???? Eszméletlenül jó volt...:-))) Hát, nem véletlenül 7-szeres világbajnok a Rossi....
bullmax Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1824
Szenzációs volt a MotoGP is. Aki nem nézte, bánhatja.
bullmax Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1823
Talma fantasztikus 8. helyet szerzett, gratula neki. Sérülten nem kellemes motorozni.
NTX Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1822

Heló! Sajnálom, hogy megtörtént, de szerencse, hogy nem lett nagyobb baj. NTX

Előzmény: MatulA+ (1817)
bullmax Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1821
Szeva Matu! Szóval férfias munka volt (ahogy Bálint mindta a telcsibe) a tábla kidöntése. Haza vihetted volna szuvenírnek! Azért a Győri dolog még áll, ha kocsival is?
toga73 Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1820

Szia MatulA+! Sajnálom a szerkezetet, de legalább a bűröd egyben van!

Basszus ez nem igaz! Mindenki alól kicsúszik a gép? Biztos, hogy vezetői hiba? Nincs szerepe benne a lágy első futóműnek. Ha tudsz rá majd időt szakítani leírhatnád a részleteket, hogy okuljunk az esetből. Sajnos megint van miből!

Mindenesetre fel a fejjel, amíg van.

Törölt nick Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1819

Sajnálom....

A lényeg , hogy egyben vagy !

Ez is benne van a motorozásban , nyilván akinek a garázsban áll annak kevesebb az esélye az ilyesmire ...... (mondjuk beállásnál nálam annyira pici a hely , hogy volt olyan amikor lazán nekimentem a motornak.... (nem az ER6n)....

Dorci'82 Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1818

Most, hogy beszéltünk és elmondtad, hogy mi volt, nem haragszom, valószínűleg tényleg kiborultam volna...:-((( Így is, mikor benéztem a fórumba és megláttam a képeket, nem hittem a szememnek...:-(( Nagyon sajnálom, de az a lényeg, hogy neked semmi bajod nem lett!!!

MatulA+ Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1817

Pedig igaz! ;-)))))) A képek nincsenek összeretusálva egy másik törött motorral!!!!!

ez van Bálint! Sajnos beléptem én is abba a körbe, aki eldobta a Vasat! Azt hittem, hogy nem fogom, de most így történt ez az eset. A legfontosabb, hogy én tényleg megúsztam a dolgot, most reggelre érzem egy picit a csípőm alatt a lábam, hogy ott megütöttem, mert oda estem rá, és úgy csúsztam az aszfalton. Végig követtem a szememmel a motort. Láttam végig, ahogy csúszik az aszfalton. Nem volt szép látvány, de felkeltem, oda mentem, és felállítottam. Aztán ráültem, és szóltam a töbieknek, hogy segítsenek kitolni az útra. Utána meg kulcs elfordít, indítógomb megnyom, és háhá! A szerkezet óramű pontossággal beröffent! Aztán, hogy most egy - két idomod, és egyéb dolgot le kell rajt cserélni!? Madj a szerelők, és a kereskedő megoldja! Ennyi.....

Előzmény: Bálint636 (1816)
Bálint636 Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1816
Nem akarom elhinni... :-(
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1815

Röviden, ráfékeztem elsőfékkel, és kicsúszott alólam a Vas. Aki esetleg aggódna a testi épségemért, jelentem, testilek, lelkileg rendben vagyok!

Elismerem, én voltam a balfasz, és kész! Lagalább magamnak okoztam a kárt, és nem valaki nekem, vagy én valakinek. Szóval egyben vagyok, a morot, meg majd meggyógyul!!!!!

Széles, és sima utat mindenkinek!!!! ;-))))))))))))))

Előzmény: MatulA+ (1814)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1814

Elöször is bocsánat Dorka!!!!! Ha ezt akkor mikor az sms-t küldted, elmesélem, akkor tuti idegrohamot kapsz, és ezért hazudtam neked! Szóval csak is a TE lelkiállapotod, és a  nyugalmad megőrzése miatt volt.

Most akkor a képek, és hogy akkor, mi is történt valójában. Szóval nekem nem tetszett, hogy egy korábbi eldőlés miatt utángyártott lábtartóval kell közlekednem, és gondoltam, hogy most eljött az ideje, hogy lecseréljem. (mondjuk sok más alkatrésszel együtt)

Előzmény: MatulA+ (1813)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.03 0 0 1813

Oksi! akkor meséltek majd! ;-))))

Többiek!

Jó hír, már akinek jó!? Fehérvárig el fogok jutni, az tuti! Mert kb. 10 perc múlva indulok. Citára még nem tudom, hogy felmegyünk-e, vagy sem, de Fehérvárig tuti megyek. Aztán ha jó idő lesz, akkor lehet Cita is bele fog férni. (Van azért másik bakancsom is) ;-)))) (igaz nem motoros. :-( )

Előzmény: Törölt nick (1812)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.03 0 0 1812

Nyugodtan mesélj , legalább te légy olyan amilyen én nem merek..... :-)

Előzmény: MatulA+ (1810)
bullmax Creative Commons License 2006.06.03 0 0 1811
Gyere csak Citára, ha nem esik, a csizmát meg szárítgasd! Az én kesztyűm is vizes a tegnap miatt. Egyébként átérzem a problémádat. Tegnap én csak 30 km-t mentem és nem esett jól, a szakadó esőben.
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.03 0 0 1810

Jó reggelt!

Miért ne szólhatnál, csak nem mesélek történeteket, mert .... na nem vagyok olyan. ;-)))))

Amúgy ezt a Citát valszeg ki fogom hagyni, a csizmám még tök vizes, meg persze a kesztyűm is. :-((((( (pedig most nem is esik itthon.)

Előzmény: Törölt nick (1809)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.03 0 0 1809

jól van akkor én sem szólok.... :-(

Előzmény: MatulA+ (1808)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1808
Mikor is megyünk hozzád!? Ezentúl nem fogok semmit se mesélni, mert folymatosan azt gondolod te is, meg a többiek is, amit nem kellene. Inkább szépen csendben leszek. ;-)))))
Előzmény: Törölt nick (1805)
zar 116 Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1807
A  "valami féle védő vagy tároló zsír", az a formaleválasztó. Gyártás során, a formáról, amire vulkanizálják a gumit, ezzel az anyaggal segítik, hogy könnyen elváljon a formáról. Amíg ez le nem kopik, tényleg csúszik a gumi.
Előzmény: garfonya (1796)
garfonya Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1806

Szia Matu!

Gondoltam rád ma. :) A melóhelytől elmentem a kocsiig, mikor mentem haza (30m) és csavarni lehetett volna a zakómból a vizet. Nem tréfa.

Igaza van Hqwellsnek, Matula tényleg a vizek embere. És a Berek sincs messze. :))))

Előzmény: MatulA+ (1804)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1805
Nálam mindenképen te vagy a legkeményebb ER6n-s Matula bácsi a világon !
Előzmény: MatulA+ (1804)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1804

Bálint, bás,

Van egy rosszhírem! Kormánysúly nem volt. Csak tükröt hoztam, és lábtartót. Ja, és 5 rongy visszajárót. Akkor innen mehet tovább az egyezkedés. ;-)

Ha holnapra megszárad a ruhám, akkor lánckenés után felmegyek Fehérvárra, és felviszem a törött, és az ép tükröt, meg persze a lábtartót. Aztán szerintem akkor fel is biggyesszük a Vasra, nem!?

ui.: Egy fazon ott vitte ki a teljesen új motorját a boltból, és indult vele Csornára. Szóval nem én vagyok a kemény hanem a srác, aki bejáratós motorral elindult Csornára Pécsről.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!