Én elmondom a lényeget, aztán mindenki eldönti, hogy besértődik, vagy tanul belőle...
Szerintem amíg mások a kilencesekkel vannak elfoglalva, addig sajnos elvész a lényeg!
Mert probléma és probléma között ég és föld a különbség, és attól, hogy valaki 99.999 Ft helyett 100.000 Ft-t fog írni, attól semmi sem fog változni, és nem ez a fontos!
Amit írtam az pedig csak a túlérzékeny embereknél sértés, akik nem tudják a dolgot a helyén kezelni, és a lényeget sem tudják különválasztani, (..."Agresszor...") az intelligensebb gyűjtők azok tudják, hogy amit írtam, az semmi más, mint csupán gondolatébresztés az iparág helyzetéről, a gyűjtés jövőjéről, a hazai lehetőségekről, stb.
Hobbiváltás miatt eladóvá vált pár db fali vitrin, újak, sosem lettek felhasználva. Egyedi dizájn, minőségi, örök darabok, van jobbos és balos is. (Ez nem az élelmiszerdiszkontos/barkácsáruházas kategória) Mérete: 70 x 70 x 13 cm.
Előnyei: - a polcok stabilak, nem tudnak egymásra zuhanni, nem görbülnek, - össze van építve készre - minden sor polc rejtett ledszalaggal van megvilágítva - az ajtó pormentesen zár
Hátránya hogy az ajtóban nincs üveg, azt a vevőnek kell bele vágatnia, de házilag is könnyen beszerelhető egy csillagcsavarhúzóval.
Csere nem érdekel, az ára 37000 ft / db , plusz 3000 ft postaköltség, érdeklődést csakis emailben kérnék: bcs pont szgab kukac gmail.com
Éppen ezért. Ha már mindenki "érzi és tudja", hogy semmi értelme, akkor nem lehetne egyszerűen, és kulturált módon leírni egy árat? (Vibrál a szemem a számoktól.)
Természetesen mindenkinek csak jogai vannak... Kérdem én, tényleg csak jogai vannak ez embereknek? Más nincs?
Tisztelt eladók. Igazán leszokhatnának már a sok kilencesre végződő árakról. Pl: 999999 Ft. Nevetséges, hiszen mindenki tudja, hogy az valójában 100000Ft. Ráadásúl, egy forintos nem is létezik, ezért értelmezhetetlen.
Ez csak egy régóta lejáratódott rossz reklámfogás, megpróbálja elhitetni a vevővel, hogy milyen olcsó az eladni kívánt áru. De ez nem igaz, álszent dolog, és ezt már úgy sem eszi meg senki sem.
Nem értem, hogy miért nem lehet korrekt módon kiírni, hogy a modell nem 79999Ft, hanem kerek 80000Ft?
Ez csak magánvélemény, nem akarok senkit megbántani, de jó lenne, ha ennek az őrületnek vége lenne már egyszer.
Eladó Otto 1:18 Volkswagen Corrado VR6 modellautó, hibátlan új állapotban, eredeti dobozában (a képen látható talpazat nem része az aukciónak). A kép a konkrét eladó modellről készült, kérésre küldök még. Ebay-en egy darab van jelenleg, bőven több mint 100e felett (plusz vám és szállítás), az is eu-n kívül..
Ár: 75eft Személyesen Békéscsabán megtekinthető illetve átvehető, vagy előreutalást követően gondosan csomagolva postázom 2eft ellenében.
Autoart Signature Lancia Delta S4, 1986 Monte Carlo Rally győztes (Toivonen & Cresto páros), lámpasorral, hibátlan állapotban, dobozával - 79 999 Ft
Otto Audi S1 Quattro, 1986 Monte Carlo Rally 4. helyezett (Röhl & Geistdörfer páros), lámpasorral, hibátlan állapotban, dobozával - 39 999 Ft
Otto BMW E30 M3, 1987 Tour de Corse győztes, Rothmans dekorral, hibátlan állapotban, dobozával - 34 999 Ft
Kyosho Lancia 037, 1983 Rally San Remo győztes, hibátlan állapotban, doboz nélkül - 49 999 Ft
Átvehetőek Budapesten, előre egyeztetve bárhol. Postázni nem szeretném, előre utalás után egyéb szállítási mód megoldható. E-mailem publikus. Csere köszönöm, nem érdekel.
Páromnak szeretnék ajándékba vásárolni egy Toyota Paseo kisautót remélem tudtok nekem segíteni! Előre is köszönöm a válaszokat (meszaros.patty@gmail.com)