Keresés

Részletes keresés

Liquid_FX Creative Commons License 2000.08.24 0 0 574
The King has left the building... :)
Worm Creative Commons License 2000.08.24 0 0 573
Remélem azért nem 99 évre titkosították ezt az ügyet.

Na sebaj.

Tervek,célok,miazmás ?

Ez ugyebár a népszerűség átka. :)))

Liquid_FX Creative Commons License 2000.08.24 0 0 572
Hali Covboy!

Valaki itten a kistársak :) közül azt írta még korábban, hogy a Vogel most induló konzolos lapját fogod főszerkeszteni. Igazságtartalom?

üdv: liquid

Mike Creative Commons License 2000.08.24 0 0 571
Irjatok Balogh apunak az ugyben, hogy rendezzen sajtotajekoztatot, es ott mondja el a reszleteket.

:)

Pivo Creative Commons License 2000.08.24 0 0 570
Nincsenek publikus részei a dolognak. (Per pillanat legalábbis...)
Előzmény: Worm (567)
Mike Creative Commons License 2000.08.24 0 0 569
Udv CoVboy!

Es mik a terveid a jovore nezve?
Van mar vmi konkretum?

Mike

Előzmény: Pivo (566)
Worm Creative Commons License 2000.08.24 0 0 568
azt hiszem nem frissítettem rendesen. :))

De ha már itt vagy. Akkor mondj már egy elérhetőséget. Legalább nekem. emilbe. thx.

Meg azért az előzőre egy választ ha nem terhel meg túlságosan ilyen korai időben.

Előzmény: Pivo (565)
Worm Creative Commons License 2000.08.24 0 0 567
CoVboy !

Légyszi írd már le a publikus részét a szakításodnak az 576-tal, aztán ezt a topikot hagyjuk azoknak az elvakultaknak akiket mindenáron a lap érdekel.

SZJVC is csak maszatol ez ügyben az új szám csevegő részében. Aztán meg azt hiszi hogy ennyivel beérjük.

Kösz.

Pivo Creative Commons License 2000.08.24 0 0 566
(A francba, míg az előbbit megírtam, újak jöttek...)

ToAd: Nyilván megbeszéltük, nem? AD&D-t nyilván olyannak adok oda tesztelésre, aki ért hozzá, nem? Neki van összehasonlítási alapja.

TOVÁBBJUT A DUNAFERR! TOVÁBBJUT A DUNAFERR!
(az uefa-kupába...)

Pivo Creative Commons License 2000.08.24 0 0 565
BaLee:

Maradjunk annyiban, hogy SzJvC azt ír, amit akar (vagy amit szerinte szabad). Azonban akadnak némi csúsztatások is a válaszaiban. Ebben éppen az, hogy amikor 100 oldal lett az 576, akkor valóban hárman voltunk 576 belsősök (TJ, Hancu meg én), de ezek nem "szerkesztők" voltak (ez a szó teljesen más jelent egy újság életében), hanem olyan jolly jokerek, akik egyszerre voltak tördelők, Photoshoposok és cikkírók. A következő hónapra már csak ketten voltunk Hancuval, két számmal később meg maradtam egyedül mindenre, és azzal töltöttem két hetet, hogy felvegyek valakit, aki a fenti hármasból legalább kettőhöz ért. (Azzal ugyanis tisztában voltam, hogy egyedül minden már nem fog menni.) Azzal a megjegyzéssel meg tartozom a jó májamnak (meg SzJvC jópofa kis megjegyzéseinek), hogy nem különösebben nagy durranás pontosan megjelenni, ha az embernek hat hete van egy havi újság összehozására, tekintet nélkül arra, hogy abban mi is jelenik meg - nem pedig három, amiből másfél ugyebár azzal telik, hogy felvegyen valami segéderőt...

DonDeg:
Köszöntelek utálóim népes táborában! (Nyugodtan utálj tudat felett is, azért még nem fog lucskosra zokogni a kispárnámat.) A kérdésedre egy másik kérdéssel felelnék (a Biblia impresszumában ugyanis nem láttam, hogy tilos lenne egyes részleteinek más médiában történő reprodukálása): hát őrizője vagyok-e én atyámfiának? Az, hogy ki mit írkál egy ilyen fórumon, azért saját maga felelős. (Mivel a legtöbb jópofa valami freemailes címmel követi el a többrendbeli fórumra írkálás vétségét, nyilván még saját maga sem, de ezt most hagyjuk.) Én nem kértem senkitől, hogy megvédjen engem (igaz, azt sem, hogy lejárasson), de ha bármelyiket is megteszi, az szerintem nem az én problémám.
A véleményemet meg inkább megtartom magamnak a mostani 576-ról, mert "viszáj"-t maximum "ly"-nal tudnék szítani/megoldani... :)

Előzmény: DonDeg (560)
DonDeg Creative Commons License 2000.08.24 0 0 564
Ez az AD&D olyan nagy cucc lenne?
Hát ha ilyen jót vitáztok rajta akkor biztos.
Előzmény: ToAd (562)
DonDeg Creative Commons License 2000.08.24 0 0 563
Egyébként meg mi az, hogy senki sem üvöltözött, hogy továbjut a Dunaferr!Ez nem tetszik.

Miiiii?Mi az, hogy ez nem ebbe a topic ba tartozik?

DonDeg

ToAd Creative Commons License 2000.08.24 0 0 562
Hali Cov!!!!!
De happy vagyok hogy te is itten vagy!!!
Különben lenne egy kérdésem Hozzád!
Abban az időkben mikor te voltál az 576-nal a főszerk., akkor megbeszéltétek hogy ki milyen játékot tesztel? Vagy csak én ezt te meg azt és kész.
A "megbeszéltétek" alatt azt értem, hogy olyan csinált leírást egy AD&D-s szerepjátékhoz aki konyít egy picit az AD&d-hez, stb...
ToAd Creative Commons License 2000.08.24 0 0 561
Hali!
Everett: hogy érted azt hogy normális hangvételű írás? Amit írtam az kineke nem tetszett??? Nem káromkodtam, stb., csak a pici felháborodottságom tükröződött szavaimban! Arra a kérdésemre hogy, "mennyire ismered az AD&D-t" még midnig nem válaszoltál... Különben pedig a Neutral Good=semleges jó, pontosan! Újat mondtam??? Abban igazad van hogy a neutral az alap, és ebből tolődik a törvényes vagy a kaotikus oldara a dolog. A "hülye" úgy jött ki, hogy, azt mondtad hogy a neutral jelenthet normálist is (ezt én nem kétlem), de akkor a True Neutral jellem azt jelenti, hogy valóban normális (esetleg teljesen normális), namármost ha ez a jellem jelentené azt hogy a karakter normális, akkor a többi jellemű karakter pedig "hülye". Persze, a jellemnek semmi köze a szellemi képessségekhez (báááár ez egy más téma, de szerintem egy picit van, de ezt most hagyjuk...). Lehet hogy egyszerűbb lenne le sem fordítani, de akkor az egész AD&D nem kéne lefordítani! (Gondolj bele, hogy mi lenne a Thac0 fordítása...)
Előzmény: everett (553)
DonDeg Creative Commons License 2000.08.23 0 0 560
Hali CoV!

Észrevetted, hogy a téged fanatikusan imádók inkább lejáratnak nem pedig megvédenek?Pedig pl.:én nagyon bírtam a tevékenységeid az újságnál,de aztán tudat alatt útálni kezdtelek.(aztán persze elgondolkodtam és magamnak is feltettem a kérdést:hülyevagyok én?)
Tudom lehet most írtál ide utoljára de azért jó lenne ha leírnád ide a véleményed a mostani 576-ról.Ez sok viszájt megoldhatna (vagy szíthatna(de ez nem baj ettől csak szórakoztatóbb lenne ez a fórum)).

DonDeg

BaLee Creative Commons License 2000.08.23 0 0 559
Hali CoVboy!

Itt a kért idézet, mostani szám Csevegő 93. oldal:
"... Itt ugy irtad le a helyzetet, mintha CoVboy hibaja lenne az, hogy kesik az ujsag, holott en ugytudom, hogy herr balog nem akart felvenni tobb szerkesztot es ezert kesett a lap (ők hárman késtek, mi most ketten nem!)..."

Ebből én azt szűrtem le, hogy akkor Te nem 3-at akartál, hanem 3-an voltatok, és ehhez nem akart több szerkesztőt felvenni Balogh. A mostani lap pedig két szerkesztővel óramű pontossággal jelenik meg.
Azt persze nem tudom, hogy ebből mennyi az igazság, de elhiszem Sz.JVC.-nek, hogy igazat mondd, ahogy rólad sem kérdőjeleztem volna ezt meg soha.

Előzmény: Pivo (557)
greg5 Creative Commons License 2000.08.23 0 0 558
Szivembol szoltál. Az etalon az tényleg etalon...

Lehet örülni, Covboy atyó látogatást tett a topikban az elobb :)
Előzmény: pLatyak (554)
Pivo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 557
Bocs, hogy közbeszólok, de valami érdekelne:

Kedves BaLee, ezt te honnan szedted?

"...amiatt ment el a CoVboy, mert ahhoz, hogy időben megjelenjen a lap 3 lapszerkesztőt akart..."

Everett meg ezt honnan szedte?

"...de az egyik bevezetőben CoV írt Hancu önkéntes távozásáról, aki a több pénz reményében ment el Szücsi Petiékhez!!!)..."

Ezt meg pontosítsuk:

"Hogy "Balog papának" miért bűne, amiért összeszedte emellé a "legjobb írógárdát..."

- Bocsánat, de az írógárdát nem ő szedte össze (sok mindent nem szedett össze, de ezt aztán különösen nem), hanem én. (Illetve megtartottam azokat, akiket volt értelme.)

C

Green Peaks Creative Commons License 2000.08.23 0 0 556
Szegény CoVboy-t mennyit basztatták a stábfotóval,azt' be is rakott egyszer a 3 év alatt valami kezdetleges digi fényképezovel készült,homályos szutykot,SzJVC új crew-jára meg a kutya nem volt kiváncsi,mégis ott figyel a majdnem teljes érettségi tabló a dupla oldalon.
Gokuball Creative Commons License 2000.08.23 0 0 555
Bocsi, de kicsit ugy erzem, mintha az ezredik beszolas is ugyanarrol szolna.......szerintem tobb is leehtne ebbe a topicban......

G.

pLatyak Creative Commons License 2000.08.23 0 0 554
Üdvözletem Mindenkinek!

Ez az első hozzászólásom az Index Fórumain, és lehet, hogy hosszú lesz, ezért elnézést kérek mindenkitől, de szeretnék én is hozzászólni ehhez e vitához.
Az én véleményem is negatív a változások utáni újságról, de előre bocsájtom, hogy szerintem is vannak az új cikkírók között igen ígéretesek (sőt némelyikük cikke úgy tetszett, ahogy van), és nem fogom abbahagyni az újság vásárlását, mert szerintem még mindig ez a legjobb lap.
DE! Azért meg lehet azokat is érteni akik (mint pl. én is) CoVboy miatt kezdték el venni az újságot, és most kissé fel vannak háborodva, hogy nélküle megy tovább az újság, főleg, mert így kívülálóként, elég zavarosak voltak a távozásának a körülményei. Lehet erre mondani, hogy akkor ne vegye tovább a lapot, de mi van azokkal, akik előfizettek rá? Tehát szerintem is bosszantó lehet a dolog, bár ez még valóban nem indokolja a bunkó beszólásokat, ebben igaza volt az újság "védőinek". Csak vigyázzatok, mert most már kezdtek Ti is ebbe az irányba eltolódni, mert volt a "támadók" között is olyan, aki kultúráltan írta meg a véleményét, mégis gúnyosan fogadtátok, és őket is lebunkóztátok.
Nekem is gyanúsak voltak az előző szám értékelései, és nem tudom elfogadni, hogy azért kapott ilyen sok játék 90% fölött, mert ennyire tetszett a cikkírónak. Természetes, hogy mindenki szubjektíven ítéli meg a játékot, de szerintem igenis lehet bele objektivítást vinni, aszerint, hogy pl. mennyire eredeti az ötlet, a motor, mennyire kidolgozott a keretsztori stb.; és a kettő keverékének kellene kihozni a százalékot.
Rendben, elhiszem, hogy az előző számban tesztelt RTS-ek olyan csúcsszuperek, de hogy mindegyik etalon lenne? Az etalon lényege szerintem az, hogy egy van belőle. Azért ilyenekre a CoVboy alatt figyeltek emlékeim szerint.
A régebbi 576-okban lévő vélemények és értékelések szinte teljesen megegyeztek az én véleményemmel, és ezt most nem érzem, ezért nekem kevésbé tetszik az újság, de hát ez is szubjektív ugye. Valóban kell nekik időt adni arra, hogy kialakuljon az arculatuk, de az se túl jó, ha túl sokáig kísérleteznek rajtunk, és ez bizony a főszerkesztőn múlik.
Na, ennyi voltam, és elnézést még egyszer a hosszáért.
Remélem azért nem bántottam meg senkit.
Tisztelettel:

pLatyak

everett Creative Commons License 2000.08.23 0 0 553
Kedves ToAd!
Már egy pillanatra azt hittem, az elején, hogy kivételesen normális hangvételű írást kapunk Tőled, de szomorúan belátom, hogy tévedtem...
Ha már itt tartunk, a Neutral Good=semleges jó???
Na ne b*ssz!!!!! Egyébként rosszul látod az egészet, ugyanis a Neutral az alap, és ez tolódhat pozitív, vagy negatív irányba, vagyis ez az origo. Nem értem mi ez a "hülye" szembeállítás a Neutral-lal, tudtommal nem a szellemi képességekről szól a dolog. Talán egyszerűbb lenne a Neutralt le sem fordítani...
Ennyi
Előzmény: ToAd (551)
KeFe Creative Commons License 2000.08.23 0 0 552
Rajongoi topic? Mi ez az 576 valami popsztar?
Vagy arra papir alapu szarra gondoltok? Ennyien szeretitek? Nebassz...
ToAd Creative Commons License 2000.08.23 0 0 551
Hi!
Everett: nem tudom hogy Te mennyire ismered az AD&D-t, de a Törvényes és a Káotikus jellem közé mit jellemet képzelsz??? Semleges szerintem ok, mert egyik oldalt sem képviseli és ez a Neutral jellem lényege, a köztes út. A normális azzal már gondok lehetnek, gondolj bele a True Neutral jellemre mit mondanál??? Teljesen normális??? akkor ezekszerint a többi meg hülye! A középút??? Érdekes.. akkor a karakterem lesz Neutral Good, vagyis jó középutú vagy hogy fordítod??? A természetes szerintem nem passzol sehogy sem, pl: Neutral Good: Természetes jó? Csak az a baj hogy mondenkinek más a természetes fogalma.
A neutral jelenti mindet, de stiliszikailag és értelemben ez a legmegfelelőbb!
A Test Drive 6-hoz írjá má egy KRESZ könyvet! Kiváncsi kennék hogy mit hozol össze belőle!!! Főleg a stilisztikára! Aztán majd beadom nyelvvizsga dolgozatként, szerintem merev 0 pontot kapsz majd rá!
Előzmény: everett (537)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.08.23 0 0 550
Drága Fityisz sorstársam,

Huhuhu. Micsoda indulatok. Látnok, kritikus, tudatlan, kötözködő, és még ráadásul bölcs is!
Ezt már szeretem. Meg azt is, ahogy ilyen elszántan véded az új 576-os gárdát. Ott dolgozol talán?(Ez esetben megértelek: a saját fészkébe nem szarik az ember, bármilyen legyen is az.)
Egyébként igazad van: nem voltam katona, és attól tartok, hogy már nem is leszek. Így soha nem tudhatom meg, hogy a kistárs=frissen bevonult nemzetőr sortárs. Tudatlanságomat mutatja az is, hogy még mindig nem értem a dolgot: akkor ti most nekem sortásaim vagytok? Nem hinném... De te biztos nagyon jól tudod, mire is gondolt SzJVC...
Várjunk csak... Csak nem hozzá van szerencsénk személyesen? :)

Sértettség: szerinted miből táplálkozik az az indulat, amely arra késztette az új főszerkesztőt, hogy egy 1 oldalas bevezetőben, plusz egy 4 oldalas csevegőben védje a saját igazát, és minősítse az ujság kritikusait?
De te ezt is biztosan jobban tudod nálam, meghajlok a tájékozottságod előtt...

Stábfotó: láttad egyáltalán az ominózus-régi- stábfotót? Ha nem, nézd meg: SzJVC címszó alatt, egy komoly arcot vágó, a huszas éveiben járó fiatalember fog visszanézni rád. Az öt évvel későbbi fotón pedig egy negyvenes férfi. Én meglepődtem, mert másmilyennek képzeletem el. Pont. Ennyi. Semmi összeesküvés, semmi rejtélyes kritizálási szándék. Ugyanilyen okból elsősorban a RÉGI 576-os írókra lettem volna kiváncsi: vajon mennyit változtak 5 év alatt? És képzeld: e mögött se volt semmi gonosz szándék. Talán túl sok X-aktákat nézel, hogy minden mögött az agyafúrt hátsó indokokat keresed.

SzJVC-ről: képzeld, nem utálom. Mitöbb. Kifejezetten kedveltem a szimulátoros cikkeit, sőt a valamikor régen a Stunt Islandről készített ismertetőjét a mai napig az egyik legjobb/legélvezetesebb cikknek tartom, ami magyar gamemagban megjelent.
Az, hogy főszerkesztőnek milyen, majd eldönti az idő. Azt meg végképp nem tudom, hogy sánta e vagy sem. Őszintén szólva nem is érdekel.

A cigányozó olvasóról: nem kellett volna betenni a levelét: ilyen egyszerű. Az ilyen embert ignorálni kell, és nem vitába bocsátkozni vele.

És végül: amit írtam, az a SZUBJEKTÍV véleményem. Nem fogom minden mondatom elé odatenni az SZVSZ-t, csak azért, hogy ezt mindenki lássa. Látom, még új vagy itt- 6 hozzászólás- jobb, ha tőlem tudod meg, hogy ez itt egy SZABAD fórum: mindenki megírhatja a saját véleményét a moderálási alapelvek keretein belül. Szoktunk vitatkozni is: kultúráltan.
Az, hogy most nem veszem a KByetot, a személyes, privilég döntésem. Pont ugy, mint az, hogy pillanatnyilag semmilyen más magyar gamemagot se veszek. Se téged, se mást nem buzdítok arra, hogy kövesse a példámat.
"Az ízlésről nem kell vitázni" - idézi SzJVC a latin közmondást. Én se fogok.

Sayonara: liquid

Előzmény: Fityisz (546)
DonDeg Creative Commons License 2000.08.22 0 0 549
Úgy látszik sikerült a bunkókat háttérbe szorítani és ez tényleg 576 rajongói oldal.
Nemtudom ti hogy vagytok vele de eltelt egy kis idő mire értelmes hozzászólásokat lehetett itt olvasni.

Remélhetőleg mostmár nem tudják "tönkretenni az újságot.

Liquid_FX azt írta, hogy a cikkek minősége iszonyúan gyenge.Felhívnám a figyelmét Uriel,Clemi
cikkeire.Szerintem ők ketten V.Z- vel lesznek a végső felállás.

Deg

BaLee Creative Commons License 2000.08.22 0 0 548
Igazat szóltál.
Kész a saját fórumuk 'CoVboy rajongói topicja' (vagy mi) néven, úgyhogy ott folytathatják a cikkírótoborzást a CoVboy őrűltek magazinjához :)
Előzmény: Kandur3 (547)
Kandur3 Creative Commons License 2000.08.22 0 0 547
Hát betévedtem ide, mivel én is olvasom az ujságot. Egyszerűen halálra röhögtem magam néhány rendkívül elmés hozzászóláson, ami leginkább a megszólaló elméjének állapotáról mint az ujság minőségéről szól. Olyan érzésem volt (elég sűrűn) hogy van itt néhány elmebeteg, aki bánja hogy nem lánynak született, mert akkor sikítozva a pólóját tépkedve rohangálhatna CovBoy után a hajnali pesti utcán, felajánlva szolgálatait. Dehát most ez a topic az 576 rajongók fóruma, vagy a "Ki szerelmes jobban CovBoy-ba" című fórum? Ennyi síró kis köcsögöt én még nem láttam egyrakáson. Szerintem keressétek meg valahol a városban CovBoy-t vegyétek a vállatokra és foglaljátok el valamelyik középületet és alapítsatok egy új játék ujságot, aminek az lesz a címe, hogy "CovBoy mániások magzinja" és akkor nem kell többet olvasnotok a játékőrültek magazinját. Azok akik értelmesen értékelik az ujságot, és építő kritikájukkal segítik az új csapat munkáját minden tiszeteletet megérdemelnek, hiszen tutira olvassák a lap szerkesztőségében is jelen forumot, de a CovBoy rajongok eltolhatják a bringát egy másik fórumba, mivel felfoghtanák már a kis agyukkal, hogy nem az 576 rúgta ki szeretett főszerkesztőjüket, hanem CovBoy lett hűtlen az 576-hoz és húzta el a csíkot.
Fityisz Creative Commons License 2000.08.22 0 0 546
Liquid_FX a látnok: "láthatólag vérig sértett"
- miből láttad, mert én nem éreztem annak? Persze ha annak akartad látni, akkor akár még sántának is láthattad. Tényleg! szerinted sánta is?

Liquid_FX a kötözködő: "főszerkesztő úr pesze jóságos, és megbocsájt" - most akkor mégsem volt vérig sértve? Mert aki vérig van, az általában nem megbocsátó!

Liquid_FX a tudatlan: "kistársazza(= hülyegyerekek) a fórum közönségét. Nagyon megsértve se érezhetjük magunkat, mert a kritizáló levelek irói még durvábban lettek elküldve a pinduriba. No comment." - ha lettél volna katona, tudhatnád, hogy a "kistárs" nem egyenlő a hülyével, hanem az azonos időszakban bevonult sorstársakra(!) szokás ezt a kifejezést használni. Most vagy a tudatalattid mondatta ki veled, amit erről az egészről gondolsz, vagy megint olyat próbálsz más szájába adni, amit az nem mondott. Jó lett volna, ha idézed, mire gondolsz, amikor azt írod, "még durvábban lettek elküldve a puriba". Egy valakit küldött el, méghozzá azt a f@szt, aki a levelében cigányozott. Szerinted őt sem nem kellett volna?
"Nem hát, mert ugye az olvasónak mindent szabad!"

Liquid_FX mint kritikus: "színvonala viszont borzasztó gyenge" - igen, én is valami hasonlót érzek...

"Stábfotó: itt van a várva várt stábfotó, csak éppen az ős 576-osok nincsenek rajta(VZ, Koronczai)." - vajon miért nem? Kend rá ezt is az Sz.JVC.-re nyugodtan! Biztosan úgy intézte, hogy ne lehessenek rajta! De tudod mit? Én megkockáztatom, hogy a régiek már tudták, hogy miért nem szabad ott lenniük amikor fotózás van! A következő soraidból ez is kiderül:

"A legnagyobb meglepetés SzJVC. Aki látta a kb. 5 évvel ezelőtti, még Zolee koma uralkodása idején készült stábfotót, az meglepve tapsztalhatta, hogy: 1. SzJVC 5 év alatt 20 évet öregedett, vagy
2. Akkoriban fiatalkori fotót adott le magáról,
ugyanis ott kb 25 évesnek tűnt..." - hát igen! Vagy akkor kellett volna, vagy pedig most kellene halálra kövezni, mert valami itt aztán nagyon nem stimmel! Ha ez a pali így tud öregedni, akkor a mi hülye leveleinkkel esetleg még idő előtt a sírba is tehetjük, akár csákány nélkül is! :-))

Liquid_FX a bölcs:"Summa summarum: én a magam részéről kihagyok úgy fél évet öthetvenhatilag, majd jövő februárban veszek megint egy számot, talán adiggra mind SzJVC sértettsége, mind a fiatal gárda amtőrizmusa a múlté lesz..." - nagyon bölcs döntés, de a helyedben kitolnám ezt az időszakot akár márciusig is! Addigra hátha nem is lesz olvasója a Drága 576-unknak, és akkor már nem is kell érte egy fillér áldozatot sem hoznod. Képzeld Te bölcs, ha mindenki így gondolkozna...

Előzmény: Liquid_FX (544)
BaLee Creative Commons License 2000.08.22 0 0 545
Nagyon egyetértek egy előttem szólóval, hogy a távozókat nem isteníteni kellene, hanem részben az ő hibájuk, hogy főszerkesztőváltás volt az 576-nál. És ha igaz az, hogy pl. amiatt ment el a CoVboy, mert ahhoz, hogy időben megjelenjen a lap 3 lapszerkesztőt akart (szép lassan már majdnem az egész régi CoV-os, Pc Ultrás branch az 576-nál dolgozott vona...) a mostani lap pedig 1-el meg tud jelenni idpben.

Azt meg, hogy az 576 megállja-e a helyét a piacon, azt meg ne Te döntsd el, majd az idő eldönti. Az írásod elején írtad, hogy nemrég még 300 valahány forintért csináltak lapot 14-16 éves gyerekeknek, és ha drágultak volna, az nem lett volna jó dolog, mert anyuci pénztárcája nem biztos, hogy engedi. Hát most drágultak, oldalszámemeléssel együtt és nem csak a gyerekek nézik meg, hogy mennyit adnak egy újságért. Mert én már nem vagyok gyerek, de én is megnézem, mennyit adok ki egy lapért. Az 576 ebbe belefér, de Guru-t sohasem fogok venni, mert egy pár dolog nem érdekel benne (Levrov, 3D meg ilyenek) és a 2CD-re semmi szükségem. Azoknak azért jó, akiknek nincsenek kapcsolataik, nincs internetük és beérik ilyen egy-két éves full játékokkal, amit adnak hozzá (te mondtad, hogy olyan az újság, mint az olvasói...).

Ja, és az 576 kemény 10 éve az élvonalba van, és mindig is ott volt, ezen azért jó lenne elgondolkodni, mivel több ilyen lap nincs. Szóval nem fog egykönnyen megszűnni, főleg, mert ennyi idő alatt rengeteg törzsolvasót szedhetett össze.

Az anyázók meg vegyenek csak Guru-t meg Gamestart és ne takarózzanak azzal a dumával, hogy ez a lap gyerekeknek szól, meg úgyis meg fog szűnni. Ne vegyék a lapot, senkinek nem fognak hiányozni.

És lehet kúltúrált véleményt is alkotni, mint ahogy azt (többé-kevésbé) nyomdász srác is tette.

Előzmény: nyomdász srác (541)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!