Ma már szinte semmim nem fájt reggel mikor bebicikliztem, de nem vagyok túl motivált, miattam ne rohanjunk...........megyünk ahogy Sziládr cammog, aztán lehajrázzuk Soroksáron :))
Tényleg nagy arc a tag! Óriási azzal a zsebkendőnyi zászlajával, de legalább volt nála.
A bébipapi is szerintem nagy ötlet, én biztos ki fogom probíren.
Remélem az regenerációt nem mossa el az eső.
Hát, a hangulatot nem teljesen adja vissza. Legalábbis nem emlékszem, hogy pl. Zsófi ennyire megdőlt volna a bogrács mellett. Kicsit dőlt ugyan, de az a meggybor - almapálinka együttes hatására látszódhatott úgy, amit megittam:-).
"Azért azt megjegyezném, hogy az a kis kompakt gép, amit ő kattintgatott, olyan árban van mint az én tükörreflxesem. ;-)"
Nekem is van olyan kompaktom, ami annyiba került mint az egyik tükörreflexesem, de ez nem jelent semmit, főleg a képminőségre nem.
Aki tudja mit kell nézni azonnal megmondja, hogy nem komolyabb képpel készültek. Aki pedig kicsit még ennél is többet tud :-), az azt is tudja, hogy baromira nem ez számít egy képnél!
Nekem tetszenek. Nem tudom, hogy a hangulatot mennyire adják át, mert nem voltam ott de, hogy kedvet csinálnak hozzá az tuti. Egyszer tényleg elmegyek :-)
Azért azt megjegyezném, hogy az a kis kompakt gép, amit ő kattintgatott, olyan árban van mint az én tükörreflxesem. ;-) Viszont tényleg piszok ügyes a srác. Majd ha lesz időm, én is nekiesek gimpel a képeknek...
Valami még az enyémnél is kisebb Kompakt gépet kattintgatott (emelkedőn felfelé is:) meg azért valóban meg van fotóboltolva a dolog, de azért van a fotóbolt, hogy jobbak legyenek a képek. Viszont a beállításokat, témákat valóban csak érezni lehet. Egyszóval tényleg király, bár ahogy a honlapját nézem, nem ma kezdte :)
Húúú, ez aztán a faszi!!! Versenyzés közben micsoda képeket csinált!!! Nem semmi! A képek alapján sokszor ment veletek együtt. Kíváncsi vagyok jövőre is ott lesz-e a versenyen?
Szép-szép az a bicaj! Lehet rá kuporgatni. Sebi authorja se kutya, az biztos nem eladó:)
Spinningelni sajnos nem tudok, talán ha beköszönt a jégkorszak, akkor esetleg megtanulok:)
Két lehetőség is van. Az egyik a Mariott szálló a pesti Duna-korzón. A másik a Sun Palace a III. kerületben a Tímár utcai HÉV-megálló mellett. Asszem Nagyszombat utca 1. a cím.