Na jo, de 2.0-n elveszik az osszes Installerbol feltett progi... Nekem van fenn kb. 40 cucc... Szerintem erdemes meg varni, amig kijonnek a regi programok 2.0-s verzioi. Mar ha kijonnek.
én még nem mertem belevágni, viszont a touch-ra már korábban feltettem a 2.0-át, majd az appstore-ban gyorsan el is vásárolgattam 50 usd creditet. eddigi tapasztalataim szerint a super monkey ball irányíthatatlan, a motion-x poker és az apple-féle texas hold'em viszont kib*aszott jó.
Sajnos csak most jutottam a gépemhez, és most már nem fogok bele, de a holnapi napom erre szánom. Na meg arra, hogy kitanuljam, hogyan kell progikat telepíteni erre a... vacakra ;-) Szerintem még jailbreakelve sincs. Elég hirtelen került hozzám úgy, hogy még csak nem is fogtam soha a kezemben ilyet, úgyhogy most mélyvizet ugrok vele. És ugyan rajongok a kütyükért, de egy kicsit most megingott az önbizalmam... Na, majd meglátjuk. Mégegyszer köszi, jelentkezek, mi lett a fejlemény.
Töltsd le a NetDragon iPhone PCSuite nevű programját. Nagyon sokmindenre jó, többek között erre is. Excel fájlba tudod kimenteni az SMS-eid, a híváslistád, én csak fohászkodni tudok a Teremtőhöz, hogy a 2.0-val is működjön.
Sok sikert! Ha esetleg nem sikerül, nálam megvan bezippelve, felteszem egy ftp-szerverre, és leszedheted!
Ezt találtam rá mint esetleges megoldás, probáld ki veszíteni nem veszítesz semmit.
Üdv
"Csináld az alábbi módon: Pc bekapcsol.(ne fusson még egyik progi sem!!) Csatlakoztasd az iPhone USB-s kábelt a végén a bölcsővel. (még mindig semmi progi nem fut) A kikapcsolt iPhone-on a home gombot folyamatosan nyomva tedd azt a bölcsőbe. Az iPhone bekapcsol automatikusan.(Ne engedd el mindaddig, amig a "csatlakozós ikon" meg nem jelenik a kijelzőjén!!!!) Ezután az iTunes elindul automatikusan. Innentől a szokásos. Restore 1.1.4-re, vagy ami tetszik. Aztán Ziphone 3 Do it all ! Sok sikert, nekem működött... macskajaj "
Csak meg akarod őrizni pl a szgépeden az sms-eket? Manuálisan ki lehet másolni a fájlt a telóról amiben az sms.ek vannak. Már nem emlékszek, hogy pl szövegszerkesztővel tudod-e böngészni, de valszeg igen.
Már elég sok helyen próbáltam meg utánanézni (többek közt ebben a fórumban keresve és visszaolvasva is), de vagy nem érdekel másokat ez a dolog, vagy én vagyok teljesen béna, mindenesetre teljes a kudarc. SMS-eket kellene leszednem, és archiválnom egy iPhone-ról, de sehol sem találok erre használható programot. Nem tudnátok segíteni, merre, hol keresgéljek? Már jó sok órát töltöttem el ezzel, ráadásul ehhez a vacakhoz is pilótavizsga kell, amit a saját önképzőkörömben elég nehéz abszolválni, úgyhogy mély meghajlással, és virtuális vállveregetéssel tudnám díjazni, ha valaki mondana valami okosságot a témában.
Sziasztok! Mostanra elhatároztam, hogy veszek egy sima 16Gb-os iphone-t. Csak egy nagy dilemmám van, hogy hol vegyem meg a készüléket. Jó lenne, ha valami kis garancia lenne hozzá, bár nem hinném hogy meghibásodna. 110.000 Ft-nál többet nem tudok rászánni. Nem tudtok valakit ajánlani? Előre is köszönöm a segíséget!
Sziasztok! Letöltöttem a Mobile Enhancer és a cyril betüket.Újra akartam inditáni, de nem sikerül. Fekete képernyő és az apple-nek lógoja jelenik meg. Semmi nem történik. Teljesen lemerítettem, hogy újratöltsem, hátha elindul, de nem akar.Van valamilyen ötlet?
na ezért nem árt néha frissíteni az oldalt. most már senki sem mossa le rólam, hogy a hozzászólásodat másoltam le (főleg, hogy mindketten idézőjeleztük az égetést), hehe