Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Szia Jim! Ha akarod az eredeti tartot is vissza tudjuk hegesztetni. van par komoly mühely Pesten ahol alcsit szoktunk hegesztetni. Megkerdezted hogy mi az a bisz-basz? Nekem volt igazam? vagy nekem volt igazam!
Elvittem a Yamaha Pest-hez az FJR-t. Az a szar hegesztve volt, tehát mindenképp valami alternatív megoldás kell a felrögzítéséhez, de a srác a szervízben azt mondta, nem gond, megoldja. A GPS-t is be akarom szereltetni, ezért is vittem. Én a kormányra kértem, a bal kezemhez. Így legalább látom a műszerfalat is. Kíváncsi leszek, hogy mennyire fog ott zavarni. Kicsit átszabjuk a Garmin eredeti felerősítést, hogy a nagyrészét le is lehessen szedni, ha megállok. Ezért a fix bekötés helyett egy új szivargyújtóval lesz megoldva a dolog. Remélem, működni fog.
Szia! Hívtam a srácot, nézte is az blokkot...mondta is pár szor, hogy "háát..igen":)) Aztán gondoltam egyszerűsítem a dolgot. Megadtam neki a csopperes címed. Így talán a leggyorsabb.
Zozo kellene 1 limit a V-max motorra, meddig eri meg a spanodnak. http://cgi.ebay.de/Yamaha-V-Max-MOTOR-7000KM-Laufleistung_W0QQitemZ270219483162QQihZ017QQcategoryZ88483QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
1,3 milláért tipp-topp kis paripa. Az üvegtigris egyik jelenete ugrott be, amikor a "nagy nepper" hinti az igét ( Reviczky ) és sorolja mit milyen baromi jól vett...aztán eljut a napszemcsihez.."ezt 8000-ért vettem...na mondjuk ezzel jól átb..tak:)))))))))))))
2 napja döngetett előttem Aszód környékén a főúton egy Zetor géjesí..holnap ha gondolod a nyomába eredek és leszedem a rendszámát neked, csak gyere! Messze még nem járhat:))))