Egy 100as csöves, egyedi építésű fejem van (Marshall JMP másolat) meg egy 4 Celestion hangszórós láda (G12T-75W)
Egy Digitech RP7esem volt, de azt sajnos eladtam (már bánom) most ideiglenesen egy Metal Zone-t használok, még nem sikerült kiderítenem mivel szerezhetek be vastag, zsíros, de tiszta hangzást.....
Csütörtökön este 19h-tól a Szilágyi Dezső téri Református Templomban (I. ker. Fő utca ) Nagy János zongoraművésszel adok koncertet. Vendégművész Vázsonyi János szaxofon. Mindenkit szeretettel várunk!!
Jól van na....., igazából úgy hallottam illetve olvastam, hogy az EVO-nál vannak tisztábban szóló, teltebb középpel rendelkező pickup-ok......(EMG aktív pl.)
Megvettem életem első (remélem nem utolsó) S szériás Ibanez gitárját:
Ibanez S520EX - MFG
Ki ismeri?
A hídtól kivágtam belőle a pickup-ot, ment bele egy Dimarzio Evolution.
Tetszik a gitár nagyon, szerintem nagyon elegáns, kényelmes is, amolyan kis simulós, de a hangja még nem az igazi, valszeg nem az Evolution-t kellett volna választanom, hanem vmi EMG-t. Régebben a JDR Jackson-omba Evolutiont tettem és jól szólt, ez sem rosszabb, csak egy kicsit karcosabb hangzásra vágyom. Mi a véleményetek az EMG pickup-okról?
(egyébként főként death metalt játszom, tehát nem blues zenéről van szó)
--------------------------------------------------------- Látod, így kell lerendezni a gesztusoktól és metkommunikációjától megfosztott, és ezért a kibertérben bénultan és elveszetten tébláboló köcsög faszokat.
Most nem akarok belédgázolni, de az "arctalan internet félhomályából" helytelen, az "internet arctalan félhomályából" stilisztikailag és szintaktikailag sokkal helyesebb, és aki programozó létére ilyet csinál, az kontár, kapd be a faszom hülyegyerek!
"Semmiféle kommunikációs problémám nincs, egyszerűen csak nem szeretem a felesleges konfliktuskerülést. A konfliktus szükséges, ez mozgat minket." - mondta Balázs és tövig nyomta a pedált a szembejövő sávban.