Én jobban örülnék egy Vai féle S&R-nek, de olyan már sose lesz. Jánost azért megnézem magamnak teljes bulin, de az igazi aug19 lesz. Tony Spinner a pecsában! :)
Egy 100as csöves, egyedi építésű fejem van (Marshall JMP másolat) meg egy 4 Celestion hangszórós láda (G12T-75W)
Egy Digitech RP7esem volt, de azt sajnos eladtam (már bánom) most ideiglenesen egy Metal Zone-t használok, még nem sikerült kiderítenem mivel szerezhetek be vastag, zsíros, de tiszta hangzást.....
Csütörtökön este 19h-tól a Szilágyi Dezső téri Református Templomban (I. ker. Fő utca ) Nagy János zongoraművésszel adok koncertet. Vendégművész Vázsonyi János szaxofon. Mindenkit szeretettel várunk!!
Jól van na....., igazából úgy hallottam illetve olvastam, hogy az EVO-nál vannak tisztábban szóló, teltebb középpel rendelkező pickup-ok......(EMG aktív pl.)
Megvettem életem első (remélem nem utolsó) S szériás Ibanez gitárját:
Ibanez S520EX - MFG
Ki ismeri?
A hídtól kivágtam belőle a pickup-ot, ment bele egy Dimarzio Evolution.
Tetszik a gitár nagyon, szerintem nagyon elegáns, kényelmes is, amolyan kis simulós, de a hangja még nem az igazi, valszeg nem az Evolution-t kellett volna választanom, hanem vmi EMG-t. Régebben a JDR Jackson-omba Evolutiont tettem és jól szólt, ez sem rosszabb, csak egy kicsit karcosabb hangzásra vágyom. Mi a véleményetek az EMG pickup-okról?
(egyébként főként death metalt játszom, tehát nem blues zenéről van szó)