Ez a majom nem tud nyelveket. Magyarul valamennyit, arra veri magát folyamatosan. Az a nagy bánata, hogy emiatt nem alkalmazzák az Athén - Rodos kompon hárfásnak.
Carcass: Marshallok híresen vékony, de tiszta soundot tudnak csinálni, stúdiófelvételen mi akkor toltunk 50-50% hangerőn (Mesa volt a másik erősítő), amikor a gyors riffek érthetőbb attackot kívántak. Inkább próbálgass végig erőlködőket, mint a Stealth B-52-es vagy mit az Árkádiában, meg ilyen helyeken. Persze ez nem túl nagy segítség volt, de...
Látod, pont ez a baj: szűkös erőforrásaidat nem tudod annak biztosítani, akinek szeretnéd, hanem "aki kapja, marja". Ezért jók a zárt(abb) p2p rendszerek.
itt Temesvaron van egy metropolitan DC de 10GB kell mindenkinek kozzetenni a HDD-n zenevel , na nem volt es erre raszaltam a Soulseek-re , ez nem kotelezett semmire es egy "zene folder-t " megnyitottam es a haver geperol siman masoltam , p2p .De most lustasagbol inkabb a messengerel masolok az is jol megy a varosban.
Én jobban örülnék egy Vai féle S&R-nek, de olyan már sose lesz. Jánost azért megnézem magamnak teljes bulin, de az igazi aug19 lesz. Tony Spinner a pecsában! :)