Sokat tűnődtem azon, hogy hogyan lehetne a vasutas fórum olvtársainak tudtára adnom, hogy a város hozzájárulásával, sikerült egy évek óta dédelgetett álmom! A fényképeimből és a gyűjteményemből egy kiállítás! Ha minden topikot tele szórok vele az egyrészt melós másrészt inkább indulatokat gerjeszt. Ha nyitok egy topikot neki akkor ez lesz a száz akarhanyadik, s emiatt kapok hideget meleget, de legalább nem annyira macerás! A kiállítás zárása után természetesen töröltetem a topikot, mert nem lesz értelme tovább léteznie, addig kérem türelmeteket.
No a lényeg a lényeg:
Ezennel tisztelettel meghívok minden olvtársat a kiállítás megnyitójára. A kiállítás megtekinthető 2007. 01. 20-ig a múzeum nyitvatartási idejében, a fotó galéria látogatása ingyenes, egyébként 100 Ft a belépő ha valaki érdeklődik Fekete István, Molnár Gábor, és Borsos Miklós iránt is.
Helyszín: Ajka Városi Múzeum Fotó Galéria.
Időpont: 2006. 12. 01. 16:00
A kiállítást megnyitja Villányi György a MÁV Vasúthistória Munkabizottság tagja.
16:30-tól Pászti Tibor (én) A kiállítás címével megegyező előadást tart eddigi "kutatásai" eredményéről.
Akinek kedve van eljönni, és bármilyen kérdése van annak itt szeretnék útbaigazítást adni, ha esetleg egy lelkes csapat szerveződne, akkor itt szeretnék ennek teret bitosítani, ezzel igazán kár lenne a többi topikot terhelni! :-)