Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Sziasztok! Hát irtó klasszul havazott a Bükkben, de csak tegnap este egy órácskán át. Ma (vasárnap) egész nap száraz volt az idő, de aztán kiderült, hogy itt meg esett.
Egész hétvégén túráztunk. Délelőtt indultunk neki a késő ősszel is gyönyörű Bükknek. Túl nagy túrákat nem nyomtunk (napi 20-akat mentünk), viszont nagyon szép helyekre jutottunk el igy is. Pl.: Istállós-kő, Bél-kő, Őr-kő. Képek hamarosan.
Nektek milyen volt a hétvége? Hogy sikerült a tájfutó verseny? Milyen volt az idő a Vértesben, az ország másik felén?
Szerintem holnap már havatok lesz fent a Bükkben, legalábbis a felsőbb részeken biztos. Irígykedek is, de sajnos nekem most nem jön össze ez a túra, holnapra egy rég leszervezett házibuli van tervben.. :-)
Egyébként gondolkodok azon, hogy holnap esetleg valami finomságot csinálok a hétvégére - de csak akkor lenne rá lehetőségem, ha lesz időm - mert most sajna az van, hogy mégis bemegyek dolgozni, ugyanis még mindig nem zártuk le az újságot.
Nati,emlékszel mikor tegnap bandukoltunk az erdőben és arról ábrándoztunk ki milyen sütit édességet enne per pillanat a legszivesebben?
Én egy nagy tál császármorzsáról ábrándoztam...
És láss csodát,a gondolatnak teremtő ereje van,ma délelőtt beállított hozzám az anyukám egy nagy tál császármorzsával!
Még langyos volt :) de mivel ez csak frissen finom ezért gyorsan megettem az egészet egy kis házi baracklekvárral és nem hagytam nektek semmit :) Hát így :)
Írígykedve olvasom, ki merre járt. Ez a tátrai túra... HHhna mindegy.
Tegnap gyergyát gyújtogattam a temetőben és eszembe sem jutott felülni a bringára. Bezzeg előző nap még milyen szép idő volt. Elkezdtem a téli edzést. Azaz a kocogást. Most a Hajógyári szigeten voltam. Nagyon szép volt, csak a sátrazó hajléktalanoktól ilyedeztem kicsit.
Remélem szép idő lesz a hétvégén is, nem csak így munkanapok alatt.
az a vicces, hogy kb. 15 évvel ezelőtt már voltam ott ilyen túrán. csak akkor még nem tartottak ott szervezett túrákat, hanem egy barlangász ismerősöm vitt le. saját melegítőben, elemlámpával a kezünkben.
most meg kaptunk rendes barlangász overállt, sisakot, fejlámpát. mondjuk a sisak nagyon sokszor jól jött... ((c:§
jó kis hason-kúszós, mászós, sárban csúszós menet. olyan kis helyeken kellett átpréselni magam, hogy elöször azt hittem csak viccel a vezető. de sikeresen abszolváltunk mindent, az avatófalat is. csak a micimackó-lyukkal gyűlt meg a bajunk. (elég rendesen átérezhettük, hogy milyen lehetett neki a mesében.(c:§)
ki kéne próbálnia a tátrai társaságnak is. szerintem tetszene. (kivétel, ha valaki klausztrofóbiás.)
Helló! Nahát, sose hittem volna, hogy eltaláltok ide, de micsoda kellemes tévedés! Hát igen, a lengyel Tátra fantasztikus, már tervezzük is a következő utat. Ja, az Alacsony-Tátra túra most lefújva, de helyette megyünk a Bükkbe, Szilvásra. A Bükkbe mindenfelé megyünk, de főleg bicajjal.
Viszont most, hogy ilyen hirtelen jött meg a hideg - és eső is ráadásul - ezért ilyenkor jobb szeretünk gyalogolni. Ma pl.egy marha jót túráztunk a Börzsönyben egész nap, pont sötétedésre értünk be Kóspallagra.
Mindjárt nézem a fotókat, kíváncsi vagyok, milyen helyeken jártatok. Üdv, Nat
Ma olyan intenzív meló volt, hogy ide be se tudtam nézni! Hinnétek ezt rólam? Pedig bizony van ilyen is!
Csirkevirág - ez nekem is bejön! :D
Szal, ne búsúlj, látod te még hasznát annak a gatyának! Legalábbis mindenképpen nagyobb hasznát, mint én a tavaly télen vásárolt sígatyámnak! :D
Igen, Tátra ejtve, viszont a Bükkbe megyünk, és ha esik, ha nem, nagyon jó kis hétvégét fogunk csapni.
Mert: ha normális idő lesz, akkor sokat leszünk kint az őszi színű Bükkben. Ha nem, akkor kevesebbet túrázunk, de kicsit többet ülünk majd az étteremben, cukiban és mivel viszek társasjátékot, játszhatunk is jókat! :)