Urakok!
Segítsetek nekem légyszi! 80 000 km-nél miket kell elvégeztessek, mire kell figyelni? Eddig olaj+szűrő, pollenszűrő illetve első fékbetét csere volt. Problémát nem érzek, bár a kormány parkolásnál nekem is remegős, de ilyen új kora óta.
Előre is köszönöm!
Szia Weisz Ferenc! Nagyon kedves vagy, de én nem várom el, hogy alkalmazkodjatok hozzám. Ebből nekem az Október 8 az megfelelő lenne, de azt gondolom a többségnek megfelelő dátum döntsön. Köszönettel: birobandi
Mit szólnátok egy olyanhoz, hogy egy megadott találkozó pont után ( itt megismerkednénk egymással ) tennénk egy rövidke játékkal egybekötött túrát, majd a végcélnál beülnénk egy étterembe vacsorázni.
Szia Weisz Ferenc! Sajnos én azon a hétvégén nem tudok veletek lenni, kűlföldön vagyok. Természetesen ez nem szempont, ettől még kívánom, hogy érezzétek jól magatokat! Üdvözlet: birobandi
Szia Razorgas! Amennyiben a régi kulcsaink azonosak, a komplett kulcsot nem tudod cserélni, mert a fej eltérő. A tollat kell cserélned vagy az általuk szálított nyers tollra másoltatni. A tollat cserélni csak úgy tudod, hogy néhány mm-t le kell a vastagságából köszörűlni. Ekkor belemegy a fejbe és már "csak" össze kell rakni. Ne haragudj nem akarom szétszedni a fotózás kedvéért, örülök, hogy összeraktam. Az alsó idom kétféle módon rakható be, nem mindegy, hogy melyiket választod -türelem játék. A felső idom (nyomógom) asszimetrikus, tehát itt is figyelni kell. A rugót 90 fokban elő kell feszíteni, csak az egyik írány jó (!) és így egymásba nyomni a két idomot (alsó-felső). Amikor ez kész és jó, a szerkezet megbízhatóan működik, DE nem olyan határozott a működés, mint a gyári és a mellékelt képen látható mértékig pattan ki, onnan a nyitott reteszlt állásba kézzel kell besegiteni. Üdvözlet: birobandi
Nekem is megjött a kinából a rendelt bicskakulcsház. Valóban más a belseje de össze raktam és minden gomb működött.
nost már csak a kulcsszár cserével vagyok bajba. Látom másnak is gondja van ezzel de aki kicserélte küldjön már róla részletes leírást vagy esetleg fotókat.
én is benne lennék ! valami magyarország központos (központi) hely kellenne . habár én a szlovén-horvát határnál lakom(zala-megye. lenti.) de bármi megoldható . várom majd az infókat !
Nézzd meg hogy amikor gázt ad valaki akkor a turbon a wastegate szelep nyit-e, mozog-e, és probáld meg hogy kézzel benyomva tarva se fúj a turbó. de ezt jobb lenne valaki hozzáértő csinálná azért légy ovatos ha te csinálod ne nyird ki a turbót ha nincs baja.