Ha jól tudom, akkor ez a jelenet csak az Ace Ventura amerikai tévés verziójában szerepel, az európai mozi/tv változatban tuti nem.
Emlékszem, nálunk többen is azért az egy percért mentek be a filmre annak idején többször is, mert állatjól szólt a mozi hangosításán a Hammer smashed face :)
Első körben haj kell a dologhoz. Második körben le kell venni a szemüveget, különben a melletted álló fogja megteenni (mint pl Monsters of Rock-on 3. sorban nekem a legjobb haverom). Másrészt ez nem "hogyan kell" kategória, hanem megy. Szédülős ember ne menjen rokkernek.
Bázz, ilyen fejrázásokat én is próbáltam régen, de vhogy túl szédülős vagyok, és fél perc után majd eldőltem... te tudod, mi a titka a vérmes hendbengelésnek? Osszad mámmeg! :))
vazz, nem kötekedésből mondom, de meghalnék, ha ezt 1 percnél tovább kéne hallgatnom. Ha nézem, akkor jobb a helyzet, mert tök nevetséges ez a hajrázós performance, akkor kicsit tovább bírom mert vigyorgok csak rajta.:D
Ha van rá igény, akkor lehetne olyan kulcsot gyártani, hogy ha kihúzod, akkor nem feszíti a húrt, csak egyenesbe lehet rakni. Kb mint az óráknál. :) Bár lehet, hogy valaki már megcsinálta.
Én anno első elektromos gitáromon az oktávtisztisztaságot úgy állítottam be, ahogyan Slash piros villanygityóján láttam poszteren!!!! :)))
Ciki, de akkor az 15 évesen nekem tök logikusnak tűnt :)
Olyan rohadt hamis lett utána a gitár, hogy még behangolni sem lehetett, el kellett vinni beállítattni, egyébként előtte semmi baja nem volt a gityónak, oktávtiszta volt, csak én érteni akartam hozzá :)
Nagyon komoly. Allitolag egyszer valaki egy poszter alapjan hangolta be a gitarjat: ugy tekerte a hangolokulcsokat, ahogy a poszteren alltak. Szerintem o volt az.
Pont ilyesmit akartam írni. Mármint olyat, hogy egy jó Corpse nóta feltétlenül "agyonképzett" basszerost kíván. Technikailag feltétlenül. Máshogy egyáltalán nem, bár biztos lehet azt is rossz ízléssel játszani... :)
már reégebben kérdeztem, de mivel nem válaszolt senki felteszem mégegyszer a kérdést:
Kéne nekem egy fasza combo, leginkább próbákra. Olyan 100Wig kb. Olyan kéne, aminek tényleg jó hangja van. leginkább rock és blues témákat játszogatunk, szóval valami olyan motyó kéne, ami ebbe a stílusba illik.
Egyenlőre amit néztem, az a Peavey Bandit 112... Esetleg jobb tipp? Tapasztalat?