Keresés

Részletes keresés

scr7 Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1995

Napsütéses jó reggelt mindenkinek!!!!

Matula: A kocsinak sok volt a tempó! Nem a városon kívüli 120-140, hanem a városon belüli 100-120!!!!! Nem beszélve a kanyarokból való kigyorsításokról. Sajna az autó nem ugyanazokkal a kiló/lóerő arányokkal bírt mint mi motorosok. Én azért maradtam el egyszer-kétszer, mert nem akartam baromságba kényszeríteni a páromat, illetve lehetetlen helyzetekbe. A jelszó: hazaérjünk épen egészségben!!!

Garfonya: A hétvégén szlalom verseny lesz a CSB-ben!!! Neked úgy is ott motor, nem nevezel be?? :-))))))))))))  BOCS, de nem bírtam ki!!!!!!

MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1994
www.motorsprint.hu nézz rá a weblapra, és kérdezd meg a Tibit. Mondd neki, hogy Bálint Fehérvárról ajánlja, és kérdezd meg tőle. Ő is brunyált egyet, és megjavítta a ruháját. Vagy hivatkozz a Rossi hasonmásra.
Előzmény: garfonya (1993)
garfonya Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1993
Nem tud valaki SOS-ben bőrruha javítót?
garfonya Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1992

Srácok! Ne marakodjatok. Felástam az összes ilyen témakört (sajnos). Általában a Lakásbiztiknek szokott lenni egy felelősség bizti része és ez a biztosított személy felelősségét is fedezi. A Mabisszal is beszéltem. Sajna az a verzió, hogy ha nincs kötelezője, csak a géperejű járművekre vonatkozik. Szóval ha nincs kötelezője, de kellene, hogy legyen.

Előzmény: Jim Tonic (1982)
garfonya Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1991

Szia!

Ebben a tesztben valaki korábban írt valamit az oktán összefüggésről és elég logikusan, de már nem emlékszem. Asszem az volt a lényeg, hogy elvileg nincs különbség. Én nem tudom mi az igazság. Matunak elvileg van. Én 95 Vpower-t nyomok épp ezért. Kecske is és káposzta is. :))))

Előzmény: NTX (1985)
bullmax Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1990
Föld hívja Bálintot! Most akkor te jössz Győrbe? És ha igen mily módon? Felvegyünk Fehérváron?
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1989

Ja és még valami!

OFF: Hondát!? Ember, s ezt ide be is mered írni!? bátor dolog!!!!! :ON

nyugalom, nem hiszem, hogy akárki is roblémát csinálna belőle, csak furcsán jött ki, hogy idén vetted a Vasat, és mégis ma mész a Hondáért. (mondjuk nem tudni, hogy autóról, vagy motorról beszélsz)

Előzmény: figusa (1984)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1988

Kb. 1-1,5 hónappal ezelőtt hívtam őket, hogy mi van!? Mert akkor is felmerült ez a téma. Akkor azt mondták, hogy a kártya gyártással vannak kisebb zűrök, de semmi komoly. Hamarosan készen lesznek, és postáznak mindent.

Addig nem fognak hívni, míg nem tudják postázni.

Előzmény: Jim Tonic (1981)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1987
Kawasaki Klub honlapján kell regisztrálni magad, és akkor kapsz ajándékcsomagot. Nem tudom mi a tartalma. ha idén vetted, és DMC-s a motor, akkor a DMC fizeti az idei klubtagsági díjat. Egyéb esetben 12.000 / év
Előzmény: figusa (1984)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1986

95-össel: mikor téptem neki 5,4-ig is felment a fogyasztás

99-essel: mikor téptem neki 4,8-4,9 fölő nem tudtam még vinni, de ami késik, nem múlik! ;-)))

Előzmény: NTX (1985)
NTX Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1985
Szerintem pontosan ez a lényeg, hogy a váznak kissebb energiát kelljen elnyelnie a fizika tövényei alapján, mert az már "maradandó" sérülést okoz. Egyébként meg az összes körülménytől függ a sérülések mértéke nem csak a sebességtől. Vasárnap ha jó idő lesz végre én is belehajtok pár kilométert. Eddig elsősorban Budapesten mentem, de itt tényleg elég veszélyes a közlekedés. A tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy van-e értelme jobb minőségű üzemanyagot tankolni a motorba, mint a sima 95-ös? Nem a teljesítmény miatt kérdezem, hanem a motor, injektor élettartama, megbízhatósága, kopása, stb. miatt. A Kawa-klubba én is regisztráltam, de nem jött semmilyen visszajelzés, gondolom majd postáznak valamit. A lakásokhoz kapcsolódhat felelősségbiztosítás, ami lehet általános is, de az nem térít teljes körű kárt. NTX
Előzmény: MatulA+ (1971)
figusa Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1984

Halló halló halló!Mi ez a kawacucc?Én idén vettem az enyémet de nem hallottam semmi ilyesmiről.

Csak nem le akarja nyúlni a kereskedő?

Kérni kell ezt vagy hogy működik?És mi van benne?

off téma de Én nagyon örülök neki, ma délben veszem át az új Hondámat:)

darazs+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1983
akkor ez lakásbiztosítás függő mert az biztos hogy a jó lakásbiztosításban van egy olyan amikor azért fizet amit más személynek okozol kárt ilyen pl ha elusztatod az alatad levő szomszédot stb de akkor lehet hogy ez már nem fél bele ebbe a kötrbe
Előzmény: Jim Tonic (1982)
Jim Tonic Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1982
Hát, nekem egész más a tapasztalatom. Mivel kb. két hónapja jártam le egy ilyen dolgot. Ha olyan tör össze, akinek nincs kötelezője, kell neki adnia egy nyilatkozatot, hogy nincs neki, és akkor a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) fizet ki, rajta pedig peres úton hajtják be az összeget.
Amit Te írsz, azért tűnik hülyeségnek, mert a lakásbiztosítás inkább a casco-ra hasonlít, vagyis a saját károd fizeti, nem az okozottat. Persze lehet, hogy tévedek, de 2 hónapja még így volt.
Sajna a MABISZ legalább 3 hétig húzza az ügyet.
Előzmény: darazs+ (1978)
Jim Tonic Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1981
Én nem, de nem is hívtak fel, ahogy eredetileg ígérték.
Előzmény: nagykerekű (1977)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1980

Reggelt,

ott leszek az út szélén. kék Meridát keress Füred belterületén, az leszek én. ;-))))

garfonyának kicsit maserás volt, mert lakás biztosításuk se volt. :-( De már minden rendben. Ezzel a témával elég sokat futottunk, mire eljutottunk oda, hogy a CSB-be vinni motort VÉTEK! ;-)))))

Előzmény: darazs+ (1978)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1979
még nem, és lehet nem is nagyon örülnék neki jelen helyzetben, mert utánvét kell fizetni. Az nekem hirtelen felindulásból 12 rongy. ;-))))) Viszont aki idén vette a motort, annak mázlija van!
Előzmény: nagykerekű (1977)
darazs+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1978
Jó reggelt mindenkinek!

Elöször 1 kérdés jön valaki alsóörsre a hétvégén????

A másik tegnap beszélgettem bátyámmal (aki mellesleg bm alkalmazott) a forumról, bukásaitokról és ő azt mondta hogy ha olyan valaki miatt töröd össze a motrod akinek nincs bitosítása (lásd gárfonya vs kerékpár) akkor utánna kellene nézni mert az illető lakásbiztosítása mükődik úgy mint a mi kötelezönk!
nagykerekű Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1977

jut eszembe

Kawa-klubos pakkot megkapta már valaki?

nagykerekű Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1976
Relatíve nagy sebességre gondoltam.100-150-nél már minden a szerencsén múlik.
Előzmény: MatulA+ (1975)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1975
nagy sebesség!? Azért nem kell oda olyan nagy sebesség, mert garfonya is kb. 50-el ment, mint én, és neki több kár lett a motorjában, mint nekem. Mondjuk én nem ütköztem bringással, alólam csak kicsúszott a Vas. Lehet neki a bringás, vagy a bringa ütötte meg a kijelzőt, és azért folyt össze a folyadékkristály.
Előzmény: nagykerekű (1974)
nagykerekű Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1974

szia

Szerintem ha nagy sebességgel dobod el a vasat,akkor mindegy,hogy van-e gomba.A gomba inkább a helybe,vagy kis sebességnél történő felborulásoknál véd(mint Bás kolléga esete,pl...).

Előzmény: MatulA+ (1971)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1973

bull,

még nem tudok időt, de amint lesz akkor szólok, és akkor egy szombatot el tudsz cseréleni. ;-) VISZONT! Ha ekkor elhozhatom a motort, és a BIMO-ban is úgy halad a szekér, ahogy az kell, hogy menjen, akkor a 24-ét ne cseréld el! ;-))))))

bővebb infó kb. pénteken este 8 után. ;-)))))

Előzmény: bullmax (1962)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1972

Ez teljesen elvi kérdés volt, mert nem tudom még mikor mehetek a motoromért! Ez az az eset, ha minden úgy megy ahogy azt én szeretném! Viszont mivel mostanában nem mindig mennek úgy a dolgok ahogy szeretném, így eléggé necces a szitu.

Majd még meglátjuk, és ha megvan az időpont akkor úgyis jelzem felétek, és akkor megbeszéljük ezt a dolgot. Ezt csak felvetettem, hogy kik vannak akit érdekel ez a dolog.

Előzmény: Jim Tonic (1968)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1971
garfonyával tegnap telefonban "kielemeztük" a dolgot. Igen abban is van valami, hogy ő is eldobta a vasat, és neki is kb. ennyi a ár. Mondjuk neki a műszerfal kijelzője is bekrepált. Tehát, neki volt bukógombája, és a sérülések szinte ugyan ezek. Bukógomája letört, de amennyit elvesz az esésből azzal, hogy letörik, lehet pont azzal menti meg a vázat, hogy ne csavarodjon meg. Meg ugyan úgy a gyári gomba is mivel begörbül, és behajlik, az ott "elveszett" energia az mind lejön a vázról, és a váz kisebb pofont kap.
Előzmény: Jim Tonic (1967)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1970

Ezt már korábban eléggé kiveséztük, hogy akkor most a K-Bikers hivatalos kereskedő, vagy sem!? Szóval igazándiból itt akik vették a motort, többsége DMC-s motort vett. Tisztelet a kivételnek!!!!!

Tehát halovány lila dunsztom nincsen arról, hogy milyen lehet a szervíz.

Előzmény: Jim Tonic (1965)
MatulA+ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 1969

Jó reggelt!

Lehet nem ebben a topicban kellene hangoztatni, hogy a te motorod a rendes motor! ;-) (csak viccelődöm) Szóval már tudom, legalább is már kaptam ízelítőt abból a motorból, és bevallom, hogy okka, tetszik, de inkább három lépés távolságot tartok attól a motortól. Azért a közel 140 ló csúnya dolgokat tud művelni.

Kérdésem jelen pillanatban, még csak elvi kérdés, mert még én sem tudom hogyan megyek le, és azt smei mikor lesz kész a Vas.

Előzmény: Bálint636 (1963)
Jim Tonic Creative Commons License 2006.06.07 0 0 1968
Kb. addigra lenne meg a jogsim. Annyira csatlakoznék... :-(
Előzmény: MatulA+ (1961)
Jim Tonic Creative Commons License 2006.06.07 0 0 1967
LOL. 40 rongy, és meg sem védi a motort. Nem tudom, néztétek-e, de a gyári gomba felülről van rözítve, és hátulról nincs támasztéka. Szal...

Ez viszont kicsit jó hír lehet Matula kollégánknak, nem kell, hogy marja a gondolat, hogy mi lett volna, ha vesz rá olyat.
Ígértem fotókat az én gombáimról, holnap bepótlom.
Előzmény: baphomet (1958)
Jim Tonic Creative Commons License 2006.06.07 0 0 1966
Biztosan hangos, és biztosan jobb valamivel a teljesítmény, mert ha jól sejtem, ennyiért nincs benne 3utas katalizátor. Úgyhogy vizsgára nem csak a hangja miatt nem jó. :-)
Bár ezekre nincs zöldkártya.
Előzmény: MatulA+ (1951)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!