Hello
Nekem a régi időkből van 4-5 cd játékom. Feltöltögetni nincs időm, de ha érdekel átírhatom a cd-ket. Esetleg megpróbálok valami listát összedobni a játékokról. Csak váloszolj, hogy kell-e.
Van egy qrva jó oldal, a http://freeoldies.com, ahol keresni lehet a különböző kategóriákban a játékokat, ő meg megmondja, hogy hol találod. Az igazán jó benne az, hogy a linkek 90%-ban jók (saját tapasztalat).
Frank Owl: a Reuniont is itt találtam meg(pontosabban a www.theunderdogs.org-on).
DreamWeb-et ismertétek? Szerintem valami hatalmasan jó hangulata volt, nagyon megfogott annak idején. Most újra végig akartam játszani, de csak a CD-s verziót találtam meg neten, amiben van egy végigjátszást megakadályozó bug... Ami azért elég idegesitő. Megvan esetleg valakinek a lemezes verzió?
Szerintem éppen ezek miatt volt olyan jó a fordítás. Én nagyon jól mulattam rajta, és egy idő után egyáltalán nem zavartak a furcsa kifejezések.
Egyébként az X-com: Terror from the Deep magyarítása szerintem gyengébb lett...
Az az XCom 1 "magyarítása" szvsz ölég gyatrára sikerült, már csak az ilyen és hasonló frázisok alapján ítélve: "elmeteszt", "pusztító bomba kilövő", stb...
A TFTD-t szerencsére csak eredetiben láttam.
Az XCOM 3 n e m gyengusz, csak totál más a fílingje, mint az első kettőnek. Nekem bejött mind a három, sajna az Apocalypse, amivel játszottam, hibás volt (valszeg a crack miatt). Viszont engem érdekelne CD-n is, uhhogy Strato, ímél megy..