Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
A barokk körmondatod tökéletesen értem,tudom is hogy miről van szó,de nekem olyanom nincsen,nem szándékozom ilyet csinálni. Ezt kérlek ne vedd visszautasitásnak. Visszaigazolnám a jelölésedet ha tudnám azt, hogy hogyan kell,mert nincsen kifogásom ellene. Örülök, hogy jobban érzed magad,további javulást kivánok. Panni
Sziasztok! Gratulálok a dijazottaknak, mert főleg mi vagyunk a nyertesek, hogy ilyen sok szép munkát készitettetek és nekünk is megmutattátok, köszönjük.
Ildikó nevü kedves társainknak Nagyon Boldog Névnapot kivánok.
Férjem a műszaki egyetemen dolgozik. De egyszer volt Budán kutyavásár, amúgy csak sütit szokott vinni.
Kriszti!
Nekem te rendesen fent voltál. Ha megint így látszanék nálad, szólj, ki kell töröljük egymást, és újra felvenni. Múlt héten Csirippel csináltuk végig. Nem tudom mi az oka! De most Te nem vagy fent látszólag.
Sziasztok! Jelentem kifelé haladok a náthából, ma már csak kb 10 zsepi bánta, hogy velem találkozott... :)
Keresztszem! Csak igazold vissza a jelölést! (bevallom, már nem emlékszem rá konkrétan hogyan kell) Valakit ismerősnek pedig úgy jelölhetsz, hogy az egyik ismerősöd ismerősei között ha valakit találsz, hogy ismerős, akkor jobboldalon fennt az ismerős kis kártyáján van, hogy ismerősnek jelölöm, rákatt és már csak a visszaigazolásra kell várnod. Na ez egy igazi barokk körmondat lett, remélem érthető voltam....
Ma elvileg befejeztem a szerződések gyártását, de lehet, hgy még találnak olyanokat, akiknek még nincs...holnap kiderül :)
Segítségre lenne szükségem. A tavaly(?) megjelent gyerek különszámban voltak bébicipőcskék, az újság meg is van, de a mintarajzot elkevertem valahová. Nincs meg valakinek véletlenül? Az újságban a kék cipőcske rajza érdekelne.
Erzsike nagyon szuper lett a tojásod, ugye "tojsz" még többet is. Én azt hiszem csak husvét után tudok vele foglalkozni, most igencsak összejöttek a dolgaim otthon is és itt is.
Kedves taptapo ! Miért akarsz visszahúzodni a csigaházadba? Nagyon aranyos amit csináltál,szinte hihetetlen,hogy ez volt az első munkád. Ha kéred nagyon szivesen segitek. A kézimunkázásban jobb vagyok mint a számitógép kezelésében.Hozáértő családtagjaim megigérték, hogy megtanitanak a minták felrakására, akkor egy csomó keresztszemes mintát felteszek. Panni
Minden Ildikónak nagyon sok boldogságot kívánok! Nagyo szépeket alkottatok megint. Gyönyörűek. Picit több időm lesz , jelentkezem majd én is, de még mindig Robin mellényével küzdök. Sajnos nagyon kevés az időm. További szép napot kívánok! Yali