az INTERPOWER új neve IP-LIGHTING már 2 éve! a dobozt pedig mindíg változtatják, A doboz tartalma a lényeg!! A gyár weboldala is frissült! én is most láttam csak:)
Az INTERPOWER legkorszerűbb CAN-BUS elktronikája van az X3 kivitelű trafóban, ezt csak nekünk adják így hogy az ár a vevőknek MAGYAR országon a legjobb legyen!! Üdv visó
pár nappal ezelőtt vettem én is egy martincar-os xenon szettet, 55W-os prémium, legdrágább fajta, hogy ne legyen gond... Hát erre sz@rik menne a kocsimmal (2005ös S80) egy pillanatra felvillantja majd elalszik aztán izzóhibát jelez :( Pedig direkt megesküdtek rá hogy jó lesz, pont azért vettem ilyet hogy ne kelljen kókányolni.
Akkor minek is erőltetik sok helyen lényegesen drágábban ezeket a CANBUS-os szetteket, ha semmi értelmük? Forrasztgatós sufnituning megoldásban, gondolom bármelyik xenon szett szóra bírható.
A Prius az csak a szett fantázianeve lett. Ott van rajta, hogy IP Lighting. (InterPower Lighting). Amúgy itt a gyártó oldala. A régi oldal teljesn más volt és nagyon nem frissítették. Ezen már nincsenek fent az útólagos HID kitek, csak a ballastok. A régin fent volt az X5-4300K, 5000K, 6000K KIT.
Tegnap bekerult a Viso-fele szett. Mondjuk a doboza nem hasonlit a weboldalon lathatora, es nem is annyira Interpower mint inkabb Prius a gyartmanya :-) viszont egyszeru volt beszerelni, es eddig egesz meggyozo: szerintem nincs nagy kulonbseg a gyari es az utangyartott kozott, pedig kozelrol megnezve a gyari xenon lampatestenek mas a belso felepitese (Laguna 2003). A gyari xenon kicsit azert kékesebb, de lehet hogy csak azert, mert mar kicsit kezdett faradni. A Prius szettem 4300-as.
Az elozo Lagunamban gyari xenon volt, ugyhogy van osszehasonlitasi alapom :-)
Sziasztok! H4-es szettet vennék, leginkább talán az Interpower szimpatikus. Elég láma kérdésem lenne: A "sima" kombi szett esetén lesz refim vagy csak villogni tudok majd vele, rendesen felkapcsolni, hogy jobban lássak nem? Erre itt biztos mindenki tudja a választ de nekem nem egyértelmű. Sokat autózom este országúton fontos lenne a reflektor. Köszi Santos
Ennek örülök. Nem lett túl vastag? Amúgy nagyon szívesen, használd egészséggel! :-) Azt hiszem, egy kicsit túlkompenzáltad... :-)) Mindenesetre én is köszi!
Ahol én vásároltam a szettemet, nem volt éppen raktáron 4300-as, de volt 5000 K-es. Ezt választottam, és nagyon jó (és szép) fénye van. Én is minél kisebb kelvinest szerettem volna. De még ez az 5000-es is inkább kékes árnyalatú, mint fehéres-sárgás. :-)
Még egyszer szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a távtartókat, teljesen jól szuperálnak!
A fényszórókat (a házilagos mérés alapján) sikerült jól beállítani, bár még teljesen sötétben nem volt alkalmam kipróbálni. Az biztos, hogy még senki sem villogott szemből, hogy vakítana. :-) Persze az sem lenne jó, ha túl közelre világítana. :-))
4300 -al jobban látsz ,amit meg ott mondanak az nem biztos hogy neked jó!!! egy varez cég !!!!!!!!! csak másolni tudnak!!! kinai szett!!! www.xenonlampa.hu Üdv. viso
Szasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Kinéztem egy ilyen: http://www.xenon-lampa.hu/xenon_lampa.html H1-es xenonszettet, 2 év garanciával, elfogatható árral, csak nem tudom hogy 4300 vagy 6000K-s színhőmérségletet válasszam. A boltban azt mondták hogy a 6000-t szokták vinni, de valahol azt olvastam hogy a 4300-assal jobban látni...most nem tudom....nekem a jobban látni lenne a fontosabb..melyiket válasszam???
Nyugodtan kérdezz, belefér :))) Egyébként van egy Osramos topik, az izzókat ott tárgyaljuk ki. Ezek a plusszos izzók nem a nagyobb wattszámmal érik el a nagyobb fénykibocsájtást (sőt a GE még egy pár wattal gyengébb is mint a normál 55W-os). hanem a kisebb, vékonyabb, fehérebben világító izzószállal. Így a lámpából kijövő fény pont ott erősebb, ahol kell, meg ahova írják (70 méteren), persze arról nem írnak, hogy előfordulhatnak esetek, amikor az út szélére kevesebb fény jut.