Magánvélemény!!!! Elmehet a picsába az összes média a szolnokiakkal együtt, tegnap volt egy Jobbikos lakossági fórum ahol ott volt Morvai Krisztina és Vona Gábor is. Több mint 500!!! ember volt jelen és sehol nincs róla semmi , a néplap leadott egy nyúlfarknyit de a szoljon.hu semmit se pedig ott volt a fotósuk. Ja és mondanom se kell , hogy a zsaruk is képviselteték magukat a rendezvény végén a művház előtt. Gondolom igazoltatták a gárdistákat meg szemrevételezték ezt a sok rásszístát..... Őszintén megmondva teljesen felháborít a dolog és ennek hangot is adok itt. Remélem ezért még nem csuknak le......bár manapság nem tudni. :((((
Az lenne a legjobb, ha a csoportban mindkét meccset megnyernénk. A második meccsünknek 11:30-kor lenne vége, mi lennénk a B1 és így legközelebb 18:30-kor kellenne játszanunk. Lenne 7 óra szabadidőnk (plusz a csúszás)! :)
Az "A" csoport győztese játszik 2 meccset és máris ott van az elődöntőben! (Lehet tippelni, melyik csapat lesz az!)
A vigaszágakon pedi egymással ellen játszanak a két legerősebb csoport csapatai (A és B), és ha valamelyik győz, még mindig nem biztos, hogy továbbjut, ha nem visz elég pontot!
Biztosan megszoktátok már, hogy én csak egy buta futó vagyok, de valaki nem fejtené ki? Kissé bonyolult lett nekem...
Azt sem értem, hogy miért a sorsolás után született meg. Ha anno mi csináljuk így, biztosan az lett volna, hogy a sorsolás alapján magunknak írtunk lebonyolítást...