Ezt a topikot a keleti kisbuszok összehasonlítására nyitom. Melyik a jobb? Barkas, Zuk, Nysa, Tudor, Aro, avagy az Uaz? Vagy valamit kihagytam? Gyerünk, írjunk ide minél többen!
Eladók a fotókon látható 5x139,7-es osztókörű 15 ös felnik (nekem Latvián volt). 2 felni hibátlan, a fehér felni csavar furatai sérültek, egy kerék lazulás miatt, a gumik olyanok, amilyenek.
A brisk gyertya 3200 a 4 db az cseh gyertya,onnan tudod hogy kis hőértékü,hogy a középen levő pólus a gyertyán egy szintben van a gyertya menetes részével.Vagyis nem lóg ki a középső pólus.
Magas hőértékü gyertyát tettél bele. isolator vagy brisk 225 hőértékü kell bele mert a magas hőértéküt beköpi.nem tud rendesen kiégni.Azért tudom, mert én is jártam így
Vettem egy Zuk-ot nemrég,majd kicseréltem a gyertyákat.1 órát használtam az autót(fát hoztam be vele)aztán próbálom indítani..nem megy.Kipróbálom a gyertyákat a Simsonon,hát nem adnak szikrát,egyik sem.Mi lehet a probléma?Valami ötlet?Előre is köszi..
Üdvözlök mindenkit! Nysa váltótól és négy felnitől megválnék, ha érdekelne valakit. Van vadiúj eredeti generátor, behúzótekercs, szelepsor, AC pumpa, kézifék bowden is.
Segítségeteket szeretném kérni. Egy Zuk 4 sebességes váltó összerakásában. Rajzot, képet küldjetek, ha tudtok. Vásároltam egy váltót, de az rosszul van összerakva. Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv.:Gergő
Üdvözlök mindenkit!Nemrégiben sikerült szereznem egy 3sebességes egykaros Zuk váltót,ami a Pannonia trakimba kerül beépítésre!Mivel a váltót szétszedtem(csapágy,szimering csere miatt)meg kimostam,így az a kevéske olaj is ami benne volt kifolyt!Az lenne a kérdésem hogy mennyi olaj kell bele,meg hogy a váltó oldalán lévő csavar lenne az olajnívó csavarja!??
Sziasztok! Én is tegnap vettem 150.000 ft ért egy teljesen felszerelt ZUK tűzoltó autót. Jobb oldalon az ablak van betörve, mert egy db fecskendőt kiloptak, illetve az ajtó zár kulcsai nincsenek meg.Ja és a fékek elég kakák.
Remélem nem vettem meg drágán. Mi a véleményetek, illetve tudtok -e segíteni az ablaküveg beszerzésében.
A nysa tüzóltóautó 1974-es évjáratú volt,ha még valakinek kell valami talán van kb 5hónapja bontották Nagyberki EURÓAUTÓ bontóban. Elérhetőség: 0682579004.
Üdv mindenkinek. A nysa tipusban jártasaktól érdekldnékha valaki tud segiteni. Hány féle hátsó utastér fűtő radiáttorral szerelték a nysákat. Én eddig 1-ről tudtam. Kb 40 x12 cm radiátor mögötte 1 ventillátorral lemez házban. Mostmár ugy tűnik 3 fajta is van, amit irtam olyan ,meg 24x22méret mögötte 1 ventillátor szinén lemez házban,és még 1 54x 13 cm és mögötte 2 ventillátorral,amit 1 valamikori tűzóltó nysából küldött a bontós. Melyiket milyen tipusba szerelték .A hozzáértők segitségét előre is köszönöm.
Szavasz !! Engem érdekelne ha bontásra kerül és van benne a hátsó utastér fűtésére szolgáló fűtőradiátor ventilátorral egybeépitve.Ez a kisbusznak használt hátúl is űlésekkel szerelt és a mető Nysákba volt gyárilag beszerelve.Nemtudom pontosan hogy a jobb vagy a bal első ülés alávolt beépitve. Ha esetleg van ilyened légszi jelezd és ha tudsz tegyél rolafel képet és mennyi lenne az ára ,kőszönöm :Iván.