Keresés

Részletes keresés

0101011 Creative Commons License 2019.09.05 0 0 20737

s03e24

A szexuális zaklatás vicces? A kiprovokált akarása a szexuális erőszaknak még viccesebb?

Amúgy én bírom a kopasz nőket.

s03e25

Miért van ebben, és a 6. évadban 25 rész?

Amúgy itt tényleg 2015-öt (1965+50) írtak a sorozatban? Hű!

0101011 Creative Commons License 2019.09.04 0 0 20736

s03e21

Hú! Egy klasszikus irodalmi utalás!

És: "Nem tudjátok hogy kell kivenni egy csibét a videoból?" - ez a mondat NEM Joey, hanem Chendler (Joey meleg élettársa, és kitartója) szájából hangzott el!

Récsöl törött bordája pedig sehova se vezetett. Ez jól jellemi a sorozat "minőségét".

s03e22

Van itt céltalan semmi, meg Joey épülő karrierje és magánélete.

s03e23

A főszerepben Ross Segge. Vagy valami.

A kacsa&csibe mikor lesz kiírva?

0101011 Creative Commons License 2019.09.03 0 0 20735

s03e18

Joey nadrág-fetisiszta? Mert a női-kazetta dologból amúgy semmit nem hoztak ki.

s03e19

Még egy ilyen önző hólyagot mint Ross...

És mi a fene volt az a végén Chendler és Fíbí között?

s03e20

Ööö... Aroma-izénél mindig oltsuk el a gyertyákat utána?

0101011 Creative Commons License 2019.09.02 0 0 20734

s03e17

Ennek az elején miért nincs fél mp sötétség? Az alatt szoktam levenni az automatikusan maxra ugró hangerőt!

Amúgy Ross... Ez a tetü, passzív-agresszív, szemét lény...

0101011 Creative Commons License 2019.09.01 0 0 20733

s03e11

Az, hogy most a Barátok (közt) a "Tartoznak nekem egy macskával"-szomszéd, mi közevan ahhoz, hogy "Csendlernek fogalma sincs" ami a rész címe?

Ééés lopják a Brian Életét.

Btw, milyen ordenáré rúzst raktak Maunikára már?

s03e12

Oké, mi ez a Two Broke Girls?

s03e13

A ki-kivel-dug szál sose érdekelt. Szóval (egyéb versenyző híján) megint Joey nyert.

s03e14

Úgy tűnik, az előző részben az írók tényleg észrevették, hogy a leszbosz-témát még nem használták föl.

e03e15

Tuti nők írják ezt a cuccost, mert ffiak sose mennek csoportosan egy nőt megbámulni.

Ehhez jön, hogy a "Jó"barátok tagjai annyira homofóbok, hogy ha 2ffi+1nő édeshármasról van szó, akkor az alap hogy fúj.

Az írók meg annyira homofóbok, hogy bár jönnek a szokásos tükör-történettel, de nem merik bevállalni hogy Fíbínek bezzeg összejönne.

Rachel amúgy alkoholista?

s03e16

Miért aranyszínűek Csendlerék edényei?

Amúgy a gyanta-evésért nem perelték a sorozatot? Nem hiszem hogy az olyan egészséges lenne...

0101011 Creative Commons License 2019.08.28 0 0 20732

De TE olvasod.

Előzmény: ron89 (20730)
0101011 Creative Commons License 2019.08.28 0 0 20731

Mit miért?

s03e06

Csináltam ennek apropóján táblázatot ki kivel dugott/smacizott, járt/akart járni. Elvégre ez egy szappanopera, amiben a fő kérdés, ki kit dug éppen.

Meglepő módon a táblázat máris félig teli. Most mondjátok, hogy nem vagyok optimista.

s03e07

Indulásnak lopják a Rém Rendes Család gimis rögbimérkőzésnézés poénját (ki mire gondol közben). Ott vicces volt, mert a karakterek sorban egyre kevésbé a játékkal törődtek. Itt csak random gondolatok egymás után.

Várj. Fíbí TELEPATA?!?

"együtt esznek Récsöl apjával - megint" - ez miféle plot?

Btw, ha ezek után vki azt mondja, Joey mennyivel idiótább minta többiek, nézze újra ezt a részt, konkrétan Ross jeleneteit.

Pláne hogy Joey viszont pozitívan hat mások életére.

s03e08

Ez jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=U74s8nFE7No

Egyébként meg a fiúktól vicces volt Ross gyerekére rosszul vigyázni. A lányoktól szimplán felelőtlen.

És attól se lesz jobb, hogy Csendlör szála meg egy b*ziviccre fut ki.

s03e09

Al Bundy jobban csinálta.

s03e10

Tudjátok mi olyan vicces mint mikor vki meghal? A DROGFÜGGŐSÉG!

Amúgy a keresztény gyerekkatonát (a cserkészek azok, ha vkinek nem volt tudomása róla) nem tudom sajnálni.

Előzmény: koncsik (20728)
ron89 Creative Commons License 2019.08.28 0 0 20730

Valahogy így képzelem a kolléga egy napját:

"Hűha, van 2 óra szabadidőm, mit is csináljak? Sétáljak egyet? Megnézzem a kedvenc sorozatomat? Á, dehogy, inkább megnézek vagy 5 részt a Jóbarátokból, amit annyira utálok, aztán jól megkritizálom egy topikban, amit alig olvasnak."

Előzmény: koncsik (20728)
ron89 Creative Commons License 2019.08.28 0 0 20729

Nehogy feledésbe merüljön a matekfeladvány, adok egy kis segítséget. Monica hány éves, mikor összejön Richarddal?

Előzmény: 0101011 (20720)
koncsik Creative Commons License 2019.08.28 0 0 20728

0101011: Miért?

Ha végeztél, esküszöm, hogy elolvaslak egyben.

Shalina: :) :) jó olvasni, hogy jársz erre. Remélem jól vagy.

0101011 Creative Commons License 2019.08.27 0 0 20727

s03e04

Hm. Fíbí most először csinált valami értelmeset.

Viszont Csendlör mi a fütyköstől (azaz furkósbottól) fél? Dzsenisz HÁZAS. Ah. A készí-töknek is eszébe yutott.

s03e05

Nos, lehet hogy Joey egy idióta, de legalább kezdeményező. A többiek mind olyan passzívak.

0101011 Creative Commons License 2019.08.26 0 0 20726

Az ÁLLÍTÁSODAT vitatom. Nem fogadom el amíg nem látok erről vmi kivonatot.

Vmi dereng hogy a SZÍNÉSZEKNEK A GÁZSIJA akkor ugrik egy sorozatban érdemi szintre, de a sorozatok jövedelmezőségéről ilyet soha nem hallottam, így fenntartom a kételkedés jogát. Tehát: forrás?

Ismételten ragaszkodsz továbbá egy szalmabábhoz, miszerint "senki nem tervez két évadosra sorozatot. Persze, nem tervez. NA ÉS? Senki nem állította hogy a Joey-t 2 évadosra tervezték volna, még azt sem hogy előre megtertvezték volna a tartalmát (pedig utólag az is lehetne). Viszont a Joey sosem volt önálló sorozat, amit számítsába kell ám venni a dolgoknál, plusz összekevered a JÖVEDELMEZŐSÉGET a MINŐSÉGGEL.

Amúgy meredeken el vagy tájolva ott is, hogy ne lehetne jövedelmező egy ötnél kevesebb évados sorozat - l. pl. Hősök, vagy Lost. Amik amcsi sorozatok, és messze nem tervezték 5 évadosra őket. De nem tervezték 5+ évadosra az Elveszett Szobát sem, a 13 ok amiért...-et is 1 évadra tervezték, a Xéna 1-2 évadosra lett belőve (amiből 6 lett), és a Disney-Chanel akkor állításod szerint még soha nem produkált hasznot (1-3 évados minden tetves sorozatuk).

Másik oldalról a Lost ugyan meglett 5 évados, a Trónok Harca egyenesen 8-at, jövedelmezőek voltak mint a fene MÉGIS AKKORA BUKÁSOK MINT HÁROM HEGY.

A Joey viszont egy tökéletesen jól felépített show, mindegy mennyire nem tetszik ez a fajtádnak, akik Szart Warrsz 7-8-ra élveznek.

Kurvára nem az egyetlen faktor ki mennyi pénzt vágott zsebre. Kivéve egy pszichopatának.

s03e01

Nem kéne úgy tenni mintha itt bárminek lenne következménye...!

s03e02

Csendlör megbaszott egy (felfújható) bárányt? Hö, hö.

s03e03

Az egyetlen új történet Fíbíé. Egyébként Maunika továbbra is depressziós, kac, kac.

Előzmény: Alpári Gnác (20725)
Alpári Gnác Creative Commons License 2019.08.26 0 0 20725

Egyébként elárulom, hogy nem tudom honnan szopod a hülyeséget hogy "3 évad alatt veszteséges minden sorozat". A britteknél ami több mint 2-4 évadot ér meg, az általában színvonaltalan fosként van értékelve. Teli vannak 1 évados sorikkal, és nem is kívánunk mást.

Tisztában vagyok azzal, hogy senki sem úgy születik, hogy mindent tud, az információkat innen-onnan csipegetjük fel.

Te például éppen most tudtál meg egy számodra eddig ismeretlen tényt.

Azt már rég nem várom el, hogy az Index fórumon ilyenkor bárki is megköszönje az információt, ami akárhonnan is nézzük: érték, de nagyképű hablatyolással válaszolni azért meglehetősen inadekvát reakció.

A brit televíziózást nem ismerem, de tudomásom szerint a Joey nem brit sitcom.

Az amerikai kereskedelmi televíziókban pedig senki, de senki sem csinál deklaráltan 2 évadra sorozatot. Az előfizetéses csatornáknál előfordulhat, de miért ne akarnák ők is eladni máshova, márpedig az csak akkor fog sikerülni, ha legalább 100 rész van az adott sorozatból.

A kulcsszó ugyanis és most megint beszólhatsz valami pikírtet, a szindikátusi sugárzás, amiből egyébként a Jóbarátok főszereplői a mai napig dollár milliókat kasszíroznak évente.

Úgyhogy az eredeti állításomat nem cáfolja, mondhatni tökéletesen irreleváns a kérdés eldöntését illetően az a véleményed, hogy a 2 évad Joey pont elég volt, vagy hogy szerinted méltóképpen lezárták Joey szálát.

2 évaddal megbukott, ez a tény, még ha neked nem is tetszik.

Egyébként arról is van kimutatás, hogy mekkora vagyonnal rendelkeznek ma a szereplők, ami megint nem valami nemzetközi sztenderd az illető tehetségét, általában más produkciókban való használhatóságát illetően, csak megint egy újabb jelzés.

Kitalálod, ki az utolsó? (Na, nem mintha nem verném a seggem a földhöz, ha annyi pénzem lenne, de ez megint csak másik kérdés)

Előzmény: 0101011 (20718)
0101011 Creative Commons License 2019.08.25 0 0 20724

Jöhet. Kérdés: a pénzt, vagy a lego-t kapnám meg?

s02e19

Te yooo ég. Mi ez, Marvel-Kapitány? Disney-Szart Varrsz?

s02e20

Rossz jelenleg mennyi időt tölt a gyerekével? Mert most kéri a hétvégéket. És a gyereket nem nagyon láttuk eddig nála.

s02e21

Elgázolják Cujot. Oké, ez vhol azért vicces.

s02e22

Szóval minden ffi lúzer niemand (kivéve Joeyt, aki végtelenül kanos), míg a nők szerveznek, és úgy általában tökéletesek.

s02e23

Legalább látszik hogy az évadra költöttek. Ezek a cameok biztos nem voltak olcsók.

Viszont Fíbí skizofrén, Maunika neurotikus, Joey nimfomániás, Csendler kisebbrendű, Rossz meg egyszerűen rossz... Récsöl egyértelműen a főszereplő, nem is értem miért nem tolókocsis leszbikus muszlim a karakter.

Ja: a szinkron rosszul fordítja Csendlör beosztását. A fickó NEM programozó, hanem adatfeldolgozó. Ami után elmondhatjuk, a Barátok bírnák Orbániát. Egyedül Rossnak van diplomája/felsőfokú képzettsége, de őt így-is úgy-is útálják. A többiek mehetnek az auto-összeszerelő gépsorra.

s02e24

Hát ez gyenge volt.

Előzmény: ron89 (20723)
ron89 Creative Commons License 2019.08.24 0 3 20723

Jópofa! A filmkritikus olvtársnak összedobhatnánk egynek az árát. :)

Előzmény: Búzavirág80 (20716)
ron89 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 20722

Aludj rá egyet! Majd segítek, ha nem megy.

0101011 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 20721

Ja, és ott volt még Karl, Russ és Kasey (vagy Casey?). És Paolo másodszor is.

0101011 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 20720

Ez van: melegfront. Akkor csak 9-és fél. Most örülsz, kis pedofilimádó? Gondolom persze nálad 21 jött ki...

s02e17

Csendlernek Joey a plátói meleg élettársa. Har, har. És büdös macska. Har, har, har.

Miért ment át a törpe az út túloldalára? Mert megmondtam neki, ha nem megy át, letépem a lábát és feldugom az orrába. Har, har, har, har.

s02e18

Récsöl hazudik. A szexpartnerei közül kihagyta Tonyt, és Dilly Desmant. Minimum.

Amúgy a rész filler a javából, kivéve Joeyt. #JoeyRulez

Előzmény: ron89 (20719)
ron89 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 20719

Megéri végigolvasni ezt a sok hülyeséget, mert legalább kiderül milyen jó vagy matekból.  Legalább 10 és fél éve nem olvastam ilyen jót. :))

Előzmény: 0101011 (20718)
0101011 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 20718

A többi "jó"barát egyszerűen irígy volt Matt LeBlancra, és mivel a Joey észrevehetően más tónust ütött meg mint a Jóbarátok (azaz vicces volt, kikapcsoló, és okos), hát az eredeti sorozat nézőinek nyilván nem jött be. Így az imdb-pontszám nem szorul különösebb magyarázatra.

A "szőke szomszéd csaj" kulcsfigura volt Joey karakterének fejlődéséhez, magához a személyes vonal főszálához (mellette ugye volt a szakmai főszál), így egyáltalán nem lehetett volna kihagyni.

Egyébként elárulom, hogy nem tudom honnan szopod a hülyeséget hogy "3 évad alatt veszteséges minden sorozat". A britteknél ami több mint 2-4 évadot ér meg, az általában színvonaltalan fosként van értékelve. Teli vannak 1 évados sorikkal, és nem is kívánunk mást.

Az meg nem érdekel hány évadra terveztek, 2 évad alatt, ami amcsi spinoff-shownál nem is rossz, egyáltalán, lezárták kerek egészben a TÖRTÉNETET. Persze egy Jóbarátokhoz (ami ismét a magyar szinkron szégyene, eredetileg a sorozat címe mindössze Barátok, sehol semmi jóság) szokott agyakban nyilván fel sem ötlik, hogy egy sorozatnak története is lehet...

Btw, tudod hány templomban nyomják a kereszténységet csak ma, Orbániában? És hányban nyomják az ateizmust? Oszt melyik a jobb? Na ugye.

s02e11

Szerintem el se kellett később perelni Rossz gyerekét. Elég lehetett rájönnie, hogy a gyerekét Fíbíről nevezték el. Aki nő. A gyereke meg fiú. Rossz meg homofób. Utóbbi tök vicces. Ugye.

s02e12-13

Na, ez rendes duplarész. A második rész jobban üt (kezdve azért mert nincs benne bi-fób poénkodás), pl. mert olyan intelligensen van rendezve, hogy azt hisszük Van Dame (szóval "a híres színész" az epizód szerint) csak névben van jelen - de aztán nem, tényleg ott cameozik!

És ez még akkor is igaz, ha általános iskolás szintre süllyed a végére a rész.

Bár a stáblista-jelenet azért visszahozza. És tudom hogy Joey tehetségtelenségére és agyatlanságára épül, de attól még vicces!

Plusz hogy kivágta azt a hangot Joey/LeBlanc!

s02e14

Ha-ha-ha, Maunika kövér volt, har-har-har.

s02e15

No, most már mindegyikük vezetéknevét ismerjük.

Ellentmondás: Joey 4 epizódra kapott szerepet - akkor mire költekezik?

Amúgy ha-ha, ezek járnak! Az vicces! Két szerelmes pár, mindegy együtt jár... Har-har-har!

s02e16

Számoljunk csak! Maunika és Magnum között 21 év van. Magnum nagypapa, akinek az unokája 2 éves. Ez hagy 19 évet arra, hogy Magnum gyereket nemzzen. Tegyük fel az évek egyenlő arányban oszlanak meg, akkor azt kapjuk, 10-és-fél évesen lett gyereke Magmunak, és Magnum gyerekének is!

Előzmény: Alpári Gnác (20717)
Alpári Gnác Creative Commons License 2019.08.23 0 0 20717

Hát ebben a sorozatban valóban nem vagyok annyira otthon, de azért hellyel-közzel szerintem az összes részt láttam és eléggé untam.

Az IMDB-n ez 5,9-es átlaggal szerepel, míg a Jóbarátok 8,9-cel, tehát a szélesebb közönség megítélése sem tér el az enyémtől.

Ez persze nem abszolut értékmérő, csak egy jelzés.

Valójában Joey karaktere engem már a Jóbarátokban is idegesített, de a másik 5 karakter, akik szintén defektesek valamilyen, de különböző módon, elvitték a sorozatot. Itt azonban Joey mellé harmatgyenge karaktereket állítottak, a szőke szomszéd csajt például teljesen kihagyhatták volna, senki észre se vette volna, Joey permanens debilitása pedig fajsúlyos ellenpont nélkül teljesen egyoldalúvá és unalmassá tette az egészet. Számomra.

Mert én 10 évadon keresztül néztem, hogy nem tudja, hogy létezik olyan, hogy Hollandia, meg vajon mikor megy adásba a szilveszteri táncos műsor, de szinte minden részben van olyan jelenet, amikor rácsodálkozik valami egészen nyilvánvalóra.

Azt pedig talán te sem gondolod komolyan, hogy eleve 2 évadra tervezték...

Az első 3 évad minden sorozat esetében masszívan veszteséges, 100 rész alatt pedig ha nem is biztosan bukás, de sikeresnek semmi esetre sem nevezhető.

A Jóbarátok jelenleg csak Magyarországon 2 csatornán megy.

A Joey hányon?

Előzmény: 0101011 (20707)
Búzavirág80 Creative Commons License 2019.08.23 0 0 20716

Sziasztok! Ki mit szól a LEGO figurákhoz?

0101011 Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20715

Te is eladtad már a lányodat rabszolgának, ahogy a Biblia írja?

Előzmény: CérnaSzáll (20712)
sys4096 Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20714

:-)

Előzmény: CérnaSzáll (20712)
sys4096 Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20713

Kb. ez jár a nekem is a fejemben. Meg az, hogy nem kellene etetni ezt a trollt.

Előzmény: ron89 (20711)
CérnaSzáll Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20712

A Jóbarátok olyan, mint a Biblia és a Beatles, az élet minden kérdésére megvan benne a válasz :)

Előzmény: sys4096 (20709)
ron89 Creative Commons License 2019.08.22 0 1 20711

Neked fegyvert fognak a fejedhez, hogy nézzed a Jóbarátokat? Fel nem foghatom, hogy mire jó ez amit csinálsz, egy szinte kihalt topikban. Ha ennyire utálod, akkor mi a halálnak nézed?

Előzmény: 0101011 (20710)
0101011 Creative Commons License 2019.08.22 -1 0 20710

s02e08

Ez most romcom, vagy sitcom?

Amúgy meg mi durranás van abban, hogy vki vesz egy számítógépet?

s02e09

Miért nem jegyzi még a sorozat saját wikije sem, hogy Günter másik neve Mike? Lúzer rajongók. Látták egyáltalán a sorozatukat, vagy olyan a viszonyuk mint a jehovistáknak a Bibliához?

Btw, mi lett azzal, hogy Récsöl sosem csinálna olyan listát?

A poén pedig, ami felett mindenki elsiklott (garantálom), hogy egyedül Joeynak sikerül a többieknek valódi karácsonyi ajándékot adnia. Ami ráadásul fejleszti a karakterét, mert az apja csőszerelő, ugyebár.

#JoeyALegjobb

s02e10

Ha nem hiszitek hogy #JoeyALegjobb, tekintsük át a többiek "fejlődését": Csendlört az előző évadban előléptették osztályvezetővé-vagy-mivé, és ezzel ki is fújt ha yol sejtem. Maunika szakács. Néha előléptetik főszakáccsá, néha kirúgják. Kit érdekel. Rossz az paleontológus-vagy-mi-horty-horty. Récsöl marad kirúgásra váró pincérnő.

Joseph az egyetlen akinek van életútja!

Az írás minőségét amúgy remekül mutatja Russ karaktere. Aki szimplán Bárgyú Bobby klónja.

sys4096 Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20709

A Volt egyszer egy Hollywood-ban DiCaprionak van egy közös jelenete (film a filmben) egy 8 éves kislánnyal. A jelenet előtt beszélgetnek, és DiCaprio teljesen ledöbben a kiscsaj felnőttes gondolkodásán. Nem ismerős szitu ez? :)

Ja, és a filmben játszik még Dakota Fanning is :-)

Előzmény: CérnaSzáll (20708)
CérnaSzáll Creative Commons License 2019.08.22 -1 0 20708

Az Episodes sokkal jobban bemutatta, hogy milyen hollywoodi színésznek, Joeynak és Matt LeBlanc-nak lenni.

Előzmény: 0101011 (20707)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!