A Boeing az nem repülés. Az utazás. A repülés élményét igazán csak kicsi légijárművön éled meg, ami lassan és alacsonyan repül, és lehetőleg minél kevesebb szerkezeti elem vesz körül.
Talán egy Boeing-ra felszállnék, de ilyenekre soha. Viszont álló helyzetben bármilyen gépre kiváncsi vagyok. Repülés közben is, csak én lent legyek a talajon.
"Köszönöm a lehetőséget. De sajnos olyan mértékű a tériszonyom, hogy a létra harmadik fokáról már nem merek lenézni."
Ekkora mazlid van, es kepes vagy kihagyni ?! A letra tetejen nekem is van nemi teriszonyom, de egy eletem, egy halalom, en a helyedben bevallalnam - vagy esetleg helyettesitenelek... ;-)
Na ! Ancsások!(vagy áhitozók)
Az ÁZÉESZEK jól állnak é, vagy nem !
Ha igen akkó mé igy, ha nem akkó mé igy ?
Ha van magyarázat ( számomra prakticusan elfogadható)akkor 1 jobb ülés OK !
Szegény öreglány ! Ő maga 1 csoda !sajnos kevés ideje van kis hazánkban, mert a lityiket azt szereti, mi + 1-re csóróbbak leszünk :((
(1 X megyóka ha beülne sohasem szállna ki, talán az élményért még ott is hagyná a székét, csak hát a hülyék nem ott vannak, hanem a libaleglőkön!)
OK! dájrector!
Ezéé a sok szép csodálatos fotóójért, kapol 1 szép sétaröpülést, illetve megizlelheted a reppenés csodálatos él-ményét ! (rairfly@freemail,hu) (www.pilotasuli.hu)
BÚJÉK!
PS: eredményhirdetés rövidesen ! a talányoskérdés tekintetében jól kapisgáltok !
1./ a szegek + közelitése talán talált, csak tfritczy bezavart ?
2./ a "pirosgomb" is talált
3./Na! mi van még ?
Csóri LILIKE -szegény unokám - (mert az Ö nevét viseli, ha tunná !)
Majd + tuggya, mert ha minden igaz Ő is pilot lesz. A család összes + mérgezett tagja igy szeretné ! :)))
Ha valaki OFF-nak ítéli, nyugodtan írjon a moderátornak, hozzájárolok a törléshez, de EZEK is hozzátartoznak a repüléshez.
Vannak, akik azt hiszik, hogy a repülés abból áll, hogy kimegyünk a reptérre, beülünk a felkészített gépbe és huss, már repülünk is.
Egy éve így nézett ki a "repülés". Néhány köbméter hó megmozgatása után már ki is lehetett húzni a gépet a hangárból.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Próbálok válaszolni a "találós kérdésedre". Így messziről úgy tűnik, hogy a keverék dús állásban lett hagyva, vagy vissza lett tolva. (azon van a mikrofon átvetve). Bár csak szerényen és csendben találgatok.
Lenyűgözőek a képeid ! Köszi !
Szélestamás ! Azért a Tieid sem semmi!
Van köztük B. Petya, Lidva, + "Lili"műszerfal, meg "mérges nyekedli" + szép gedeellői tájkép.
Azért ezek is klasszak! Nem olyan fényesek ,élesek, de azért jók. MAGYAR PASAS,MAGYARORSZÁGON,MAGYAR SZIVVEL ÉS MAGYARNAK FOTÓZTA !
Directeor (133.2 MHZ)ha igy akarom érteni!
Azé küggyé még szépeket továbbra is.
Szép napot mindenkinek!
PS.
Akkó 1 kis szakmai találoskérdés!
A fekete (nem ZŐD. Tehán nem a li2-es, és nem az öregQrva (AN-2) (egyébiránt ez az ANO)hanem a fekete műszerfalót ábrázoló fotón mi a hiba, illetve azt azt leállitó pilcsi hol hibádzott.
Aki eltalálja (arra amire én gondolok) az beleülhet és mehet vele 1 kört ingyéé !
(tamáska Te nem, mert Néked úgyis odaadom)