Élőben még jobbak..., számomra érthetetlen, hogy hogyan tudott a legutóbbi Cannibal élőben jobban szólni itthon, mint a legutóbbi G3? Pedig előbbi jóval sűrűbb és extrémebb. Általában a death bandák itthon mind fosul szólnak (sajnos ez más stílusokra is igaz) de death metalt sokkal nehezebb hangosítani a tömörsége miatt.
Cannibal úgy szól élőben mintha CD-t hallgatnál, valójában még nem sikerült rájönnöm, hogy miért szólnak ilyen jól.
Vannak megjegyezhető témák, nekem is volt CC lemezem:) Ami nekem megvolt (Gallery of suicide), azon elég tisztán szóltak a hangszerek, ki lehetett venni mindent, nem volt kása.
"Tanulni nem sokat tudok egy bassusgitáros okításból..., benéztél vmit."
Talán új számodra, de pl. egy transzkripciót (leszedett szólót) elemezni nem csak a saját hangszereddel üdvös. Én elég sok gitár-, zongora-, szaxofon- és trombitaszólót (stb.) szedtem már le, és mindből tanultam.
"nem voltál korrekt, más nevében írogatsz?"
Hol? (A másik nick is az enyém, csak nem ezen az alfórumon használom, elfelejtettem váltani.)
"Lóverseny...., de rossz példa, ez megint előítélet. Nyilván egy Jazz dobos nem arról álmodik, hogy Sandoval fizikuma és lába legyen, ahogyan Sandoval sem arról, hogy egy seprűvel lenyomjon egy koncertet egy darab lábdobon+pergő+lábcsinen."
Látom, érted. Akkor már csak az nem világos, hogy akkor miért jobb Sandoval, csak mert egy jazzdobos nem tudja "utánaütni" a kávédaráló-témákat...
annak idején mikor bejött az rp-7 nagyon szerettem volna venni egyet. Jó ára volt de még úgy sem jött össze, sajnos. Pedig nagyon tetszett a motyesz. Mondom mindezt úgy hogy végül is sosem halottam élőben
Evek ota hasznalom, jobban mondva most a Vetta II fejet, de hasonlo vagy ugyanazok a algorimusok.
Erdemes megvenni hozza kiegeszito "Metal Pack"-et amiben extra erositok vannak. ajanlom a "Classic Pack" et is amiben meg klasz tiszta alaphangzasu erositok vannak.
Ajanlom updatelne a belso szofveret is mert epp most adtak ki uj verziot ingyen, amiben vannak uj erositok is. Jah meg most mar Whammy is.
Csak bejöttem megkérdezni milyen pickup-ot vegyek vagy cuccot :)
Asszem ki kell Megyóéknál próbálnom ezt a POD XT-t, mert agyon ajnározzák. Félek ezektől a dolgoktól egyébként. Anno volt egy Digitech RP7es pedálom, csöves...., én hülye eladtam, sokkal jobban szólt mint a sima digis 2000-es.
Nemtom, lehet hogy meggyőz majd a hangzás, nagyon kiwi vagyok már rá, hogyan szól, illetve hogyan lehet editálni.
Muzikalitás szempontjából..., ok. Akkor ezt lezárhatjuk.
Nem DiGiorgio a legjobb a műfajban, csak példának hoztam fel, hogy fretless-en is nyomták ebben a stílusban, ami igen meglepő volt anno. De egyébként lehet utána csinálni...
Tanulni nem sokat tudok egy bassusgitáros okításból..., benéztél vmit.
Ahogy visszaolvasgattam, nem voltál korrekt, más nevében írogatsz? Hogy vitázzak veled a későbbiekben, hogy vegyelek most komolyan? Antitálentum vagy...
Lóverseny...., de rossz példa, ez megint előítélet. Nyilván egy Jazz dobos nem arról álmodik, hogy Sandoval fizikuma és lába legyen, ahogyan Sandoval sem arról, hogy egy seprűvel lenyomjon egy koncertet egy darab lábdobon+pergő+lábcsinen.
Megkérném Carcass kollégát, ne menjen bele ebbe a méltatlan vitába az Index Godzillájával szemben, mert többnapos parttalan vita lesz belőle, bár nehéz megállni, tudom én, de tényleg nincs értelme.
Pár éve letöltöttem egy videódat, valami blúzos performansz volt, egy félhomályos teremben. Sajna a CD-m tönkrement, amire kiírtam(:)), ha lennél szíves belinkelni, ha még megvan, mert átismételném. Jó lenne tanulni belőle. Vagy bármi, amit gondolsz.
Ez nem előítélet. Ami death-black metált hallottam eddig, az mind fülsértő, zeneietlen kása volt. Ilyen szempontból bizony rossz, antimuzikális stílus.