ÉÉÉÉÉÉS DOBPERGÉS, ÉÉÉÉÉÉS DOBPERGÉS, TATATATAM! NEM HISZITEK EL, DE MEGJÖTT AZ AUTO! a kereskedő már látta, mert már ott áll a kialurdys telephelyen! innentől számítva szerintem még max két hét és mereszthetem benne a seggemet! húúúúú nehéz szülés volt! 6 hónap kellett hozzá......
Gratula.
De mi a faranc tart két hétig? 6 hónap nem elég egy gyors átadás előkészítésére????
Vannak itt egyéb cifra dolgok is! Hiába gyártják Zsolnán a CEED-et, a megvett verdáinkhoz Németországból jön az alkatrész. Oda meg Koreából szállítják. Március eleje óta várok egy jobbos első stabilizátorrúdra. Rettenetesen kopog a jobb eleje, lassan szétesik. Lehet, hogy tutajon hozzák az árut?
Osztom MotoGroom véleményét. Elemcsere. Nem 14 éves kocsi ez, hogy csiszolgassák meg foltozgassák. Én a helyedben ragaszkodnék a teljes elemcseréhez bármilyen meggyőző is a szerviz, hogy nem kell.
Nem vagyok fémszakértő de nekem 1 dolog nem kerek. Hogyan rohadhat bármilyen fém amin ráadásul festékréteg is van a gyártástól számítva 2 hónapon belül? Ha egy darab vasat amin semmi festék sincsen csak maga a vas belerakok egy vizespohárba az se kezd el ilyen gyorsan rohadni. Gépészmérnök nincs itt aki tanult metallurgiát? :)
Megtetszett a Cee'd és nagyon gondolkodom, hogy itt az ideje lecserélni régi kis Puntóm :) Minap kaptam egy jó kis ajánlatot, Kia Cee'd 1.6 CRDi EX limited + ECs + metál + 200e kedvezmény = 4.260.000. ( egy budai szalon..) Nem szeretném kihagyni. Nem tudom érdemes e még körülnézni, szerintetek lenne ettől még olcsóbban is???
ÉÉÉÉÉÉS DOBPERGÉS, ÉÉÉÉÉÉS DOBPERGÉS, TATATATAM! NEM HISZITEK EL, DE MEGJÖTT AZ AUTO! a kereskedő már látta, mert már ott áll a kialurdys telephelyen! innentől számítva szerintem még max két hét és mereszthetem benne a seggemet! húúúúú nehéz szülés volt! 6 hónap kellett hozzá........ _________________ Üdv hae7es
Mivel nem tudom, hogy alatta milyen, ezért biztos, hogy nem hagyom tovább érni, pláne hogy 2 hónap alatt ekkora lett. Mivel a csavarnál van a gond, ezért úgy gondolom, hogy annak a kialakításánál (védelmével) lett a gond. Meg amúgy sem tudni, hogy mikor bólint rá az importőr.
Ha csak helyileg javítanák csiszolással a problémát, akkor meg lenne az esélye, hogy az adott elem máshol is elkezd rohadni. Ha tényleg rosszul lett galvanizálva, akkor máshol is hibás lehet. Szerintem elem csere.
Azért nem állítja le a szalagot, mert pár perces leállás is milliós károkat okoz a Suzukinak. Egyébként azt szokták csinálni, hogy az optikai kábelre csapnak kalapáccsal és akkor leáll az egész rendszer.Így érik utol magukat.
Megjegyzem az Audinál a TT gyártásánál a lámpák nem voltak méretpontosak ,úgy ragasztották be őket.