másnak nincs olyan gondja, hogy 10fok alatt ha megy a kocsival és mondjuk átmegy egy fekvő rendőrön, akkor az első teleszkópokból olyan nyerkegés jön, hoy a gyalogosok azt hiszik vamai tank jön. van valakinek hasonló gondja? szervizben azt mondták, hogy megfagy az oldaj vagy mi, nem cserélték ki, engem nagyon zavar, főleg egy 5m autónál...
ÉÉÉÉÉÉS DOBPERGÉS, ÉÉÉÉÉÉS DOBPERGÉS, TATATATAM! NEM HISZITEK EL, DE MEGJÖTT AZ AUTO! a kereskedő már látta, mert már ott áll a kialurdys telephelyen! innentől számítva szerintem még max két hét és mereszthetem benne a seggemet! húúúúú nehéz szülés volt! 6 hónap kellett hozzá......
Gratula.
De mi a faranc tart két hétig? 6 hónap nem elég egy gyors átadás előkészítésére????
Vannak itt egyéb cifra dolgok is! Hiába gyártják Zsolnán a CEED-et, a megvett verdáinkhoz Németországból jön az alkatrész. Oda meg Koreából szállítják. Március eleje óta várok egy jobbos első stabilizátorrúdra. Rettenetesen kopog a jobb eleje, lassan szétesik. Lehet, hogy tutajon hozzák az árut?
Osztom MotoGroom véleményét. Elemcsere. Nem 14 éves kocsi ez, hogy csiszolgassák meg foltozgassák. Én a helyedben ragaszkodnék a teljes elemcseréhez bármilyen meggyőző is a szerviz, hogy nem kell.
Nem vagyok fémszakértő de nekem 1 dolog nem kerek. Hogyan rohadhat bármilyen fém amin ráadásul festékréteg is van a gyártástól számítva 2 hónapon belül? Ha egy darab vasat amin semmi festék sincsen csak maga a vas belerakok egy vizespohárba az se kezd el ilyen gyorsan rohadni. Gépészmérnök nincs itt aki tanult metallurgiát? :)
Megtetszett a Cee'd és nagyon gondolkodom, hogy itt az ideje lecserélni régi kis Puntóm :) Minap kaptam egy jó kis ajánlatot, Kia Cee'd 1.6 CRDi EX limited + ECs + metál + 200e kedvezmény = 4.260.000. ( egy budai szalon..) Nem szeretném kihagyni. Nem tudom érdemes e még körülnézni, szerintetek lenne ettől még olcsóbban is???
ÉÉÉÉÉÉS DOBPERGÉS, ÉÉÉÉÉÉS DOBPERGÉS, TATATATAM! NEM HISZITEK EL, DE MEGJÖTT AZ AUTO! a kereskedő már látta, mert már ott áll a kialurdys telephelyen! innentől számítva szerintem még max két hét és mereszthetem benne a seggemet! húúúúú nehéz szülés volt! 6 hónap kellett hozzá........ _________________ Üdv hae7es
Mivel nem tudom, hogy alatta milyen, ezért biztos, hogy nem hagyom tovább érni, pláne hogy 2 hónap alatt ekkora lett. Mivel a csavarnál van a gond, ezért úgy gondolom, hogy annak a kialakításánál (védelmével) lett a gond. Meg amúgy sem tudni, hogy mikor bólint rá az importőr.