Keresés

Részletes keresés

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.30 0 0 95
HAJRA JUVE!!!

Zoltan

MIRKO talan pont iden kap tobb lehetoseget. Egyebkent pedig engedjuk el a nem stabil kezdoket?
Akkor 11-en maradunk. Aztan meg elengedunk par jatekost, aztan hozunk ide 2-szer annyit. Igy persze, hogy sokan nem fernek be.
En abszolut megvagyok Vieira es masok nelkul. Ha egyszer ilyen rohadt jo egy csapat, miert kell osszevissza igazolni? Van egy halom sztarkozeppalyasunk TACHHINARDITOL DAVIDSIG!

JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GALA Creative Commons License 2000.06.30 0 0 94
JUVE BID - WENGER SPENDING DONE
by Adam Marshall

JUVENTUS are rumoured to have made a concrete offer of cash and players for Arsenal's midfield destroyer Patrick Vieira, in a bid to tempt The Gunners into selling one of their prize assets.

The aggressive French midfielder, who played in the semi-final battle with Portugal on Wednesday, was watched not only by his club manager Arsene Wenger but also by leading Juve officials.

The Turin club's desire to pair Vieira with Dutchman Edgar Davids is well known, but Wenger is hoping to resist all approaches for his Senegal-born star.

According to our sources, the Serie A outfit have offered Ł6.5 million plus Igor Tudor and Juan Eduardo Esnaider in return for Vieira's signature, in a bid to take the former Milan man back to Italy.

Tudor, a Croatian international, is a 22-year-old commanding and rugged centre back, while Argentinian Esnaider, 27, struggled to force his way into the Juve side last term, although he did manage one goal in four Uefa Cup appearances.

It is doubtful that the offer would be convincing enough for Arsenal, as Wenger is believed to have other targets in both defence and attack.

plavi Creative Commons License 2000.06.29 0 0 93
Mi van a Szavoval? Tényleg megy a Juve-ba?
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.29 0 0 92
Majd beszélek én ezzel a Wengerrel. Tavaly a Juve odaadta neki Henry-t, most az a minimum, hogy ő is elengedi Vieirát...:-)))))))
GALA Creative Commons License 2000.06.29 0 0 91
Arsene Wenger - holidaying in Nice - wants to keep both players ('Petit és V'-én.) and reacted to speculation about a potential move to Juventus for Vieira by saying: 'Vieira is not for sale.'

hát nem úgy tünik hogy Vieira jönne .

Előzmény: ADAM17 (89)
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.29 0 0 90
ADAM17!

Mirkovics tavaly és azelőtt is alig-alig játszott. Ezen a poszton ott van még Ferrara, Paramatti, Birindelli. Csak azért, hogy a Juve játékosa legyen, fölösleges megtartani. Jobb neki is ha megy, mert más csapatban játéklehetőséget kaphat.

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.29 0 0 89
JUVE!!!

McDee

De szukseg van MIRKOVICSRA.
En meg az ujakkal nem kalkulaltam az EB-n.
S Vieira is biztos mar akkor?

FORZA JUVE!!!!!!!!

McDee Creative Commons License 2000.06.28 0 0 88
Most már biztos, hogy valamelyik Juvés EB-győztes lesz.
Ha franciák nyerik az eb-t:
Zizou, Trezeguet, Vieira
Ha olaszok:
Ferrara, Iuliano, Pessotto, Zambrotta, Conte (sajnos már nem játszhat, de benne volt), Inzaghi, Del Piero
Ha hollandok:
Van der SAR, Davids
GALA Creative Commons License 2000.06.28 0 0 87
gondoltam leidézem , hogy tudjátok honnan van , bocs ha valaki nem értette
Előzmény: nike1 (85)
McDee Creative Commons License 2000.06.27 0 0 86
Szerintem Mirkovicra azért sincs szükség, mert non-EU játékos, és ebből csak 3 lehet egy olasz bajnoki- vagy kupameccsen (18-ból). Az meg már betelt (Montero, O'Neill, Tudor). Így Mirkovic csak a tartalékcsapatba fér be. Annak meg nincs értelme, hogy Mirkovic hetente/kéthetente lejátszon egy BL-meccset.
GALA Creative Commons License 2000.06.27 0 0 84
MONACO, June 27 (Reuters) - Monaco striker David Trezeguet has joined Italian Serie A side Juventus, the French club said in a statement on Tuesday.
GALA Creative Commons License 2000.06.27 0 0 83
A CIKK SZERINT EZ MÁR NEM KÉRDÉS
Előzmény: ADAM17 (82)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.27 0 0 82
GALA, marmint a JUVENAK szurkolok MIRKOVICS-ugyben : ) /Szeretnem, ha maradna./

JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: GALA (81)
GALA Creative Commons License 2000.06.27 0 0 81
Bocsi , Anglián belül értettem.
Előzmény: ADAM17 (80)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.27 0 0 80
HAJRA JUVE!!!

En meg a JUVENEK szurkolok!
MIRKOVICS, ne menj el!!!!!!!!!!!!!!!!!
(a szemet angolok meglestek az EB-n a jatekat : )
Vieirat nem banom.

GALA Creative Commons License 2000.06.27 0 0 79
Meanwhile, Juve have had less success in their bid to sign Arsenal midfield warrior Patrick Vieira. Trezeguet's international colleague could be staying at Highbury after the Italians' initial approaches failed to bear fruition
GALA Creative Commons License 2000.06.27 0 0 78
Mirkovics : Leeds vagy Arsenal , 5 mill font.
Én az ARSENALNAK szurkolok.
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.27 0 0 77
HAJRA JUVE!!!!!!!!!!

Zoltan,
nem igazan ertem, mit nem ertesz, max. sejtem. De ha elmondod, talan megmagyarazom.

EB----JUVE------NEGYEDDONTOK

A portugaloknal Dimas vegig jatszott, a masik korabbi kedvenc, Sousa csak a 2. felidoben allt be, mindkettojuknek nagy szerepe volt a portugalok gyozelmeben.

Az olaszoknal az exjuves Di Livio nem jatszott. Hogy miert, nem tudom, siman beferne, es sokat lenditene a csapaton. Ugyanigy beferne persze FERRARA is, es PESSOTTONAK sem csak a 2. felidoben kene bejonnie megmutatni, hogyan kell extraklasszis modra szerelni a 16-oson belul.
Jopar ember helyett jatszhatnanak, meg hatasosabba teve igy az azurkekek jatekat. (Pl. Maldini, Cannavaro,...)
IULIANO nagyon jo volt, ZAMBROTTA, INZAGHI szinten. Utobbi golja mellett is aktiv volt, s kihagyott nehany lehetoseget kesobb. CONTE fantasztikus volt, amig Hagi le nem rugta.
Kirobi, ez sajnos tenyleg nem volt egy korrekt belepo Hagi reszerol... Remelem, azert a kevesbe sulyos serulesek koze tartozik ez, egy ilyen alafordulasnal persze nem lehet tudni.
Lehet Totti, vagy akarki barmilyen jo, DEL PIERO negyedoranal tobbet erdemel!!! Nekem, mindegy, hogy Fiore, Albertini vagy Totti helyett, de jatszania kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy ha pl. Totti helyen jatszik, akkor o 4 golt lo a 20-as 1 golja helyett.

Jugovics megiscsak jatszott, es senki se foghatja ra a zakot... Mint ahogy a 20 percre beallt KOVACSEVICS se okolhato, az o 20 perceben csak 1-2 volt.
VAN DER SAR most se kapott golt, a vegen meg rapihent kicsit a serulesere. DAVIDS ismet ragyogoan jatszott, golpassza gyonyoru volt.

Deschamps es Henry exjuvesan, jol jatszottak, ZIZOU pedig tobbek kozott bepasszolt egy szabadrugast.

A 2 kieso: Jugovics es KOVACSEVICS!
Jugovics amikor jatszott, megbizhato alapember volt. KOVACSEVICS sokkal tobb idot erdemelt volna, s akkor lett volna ideje a bizonyitasra.

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!

_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.27 0 0 76
ADAM17, nem igazán értelek téged. Itt van neked egy újabb rossz hír: a Juve leigazolta Vieriát is. Az is biztos, hogy még egy pár játékos távozik.
kirobi Creative Commons License 2000.06.26 0 0 75
HAJRÁ JUVE!!!

Ez a mocskos Hagi lerúgta Contét - remelem nem komoly! Tud róla valaki valamit?

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.26 0 0 74
HAJRA JUVE!!!!!!!

En akkor lennek igazan boldog, ha mar nem menne el senki, es nem is jonne tobb uj gyerek.

JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

McDee Creative Commons License 2000.06.25 0 0 73
Ennek örülök!!!
Mellesleg nincs szükségünk Kluivertre, de ha ilyen formában játszana minden meccsén, mint ma, akkor jól jönne. Persze mázlija volt. Egyébként Edwin még mindig nem kapott gólt az eb-n.
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.25 0 0 72
Először a hírt vagy két napja a magyar képújság szellőztette meg, valószínűsítve a transzfert. Tegnap este a SAT1 teletext már megtörtént szerződésről írt, ma reggel pedig az Eurosport képújságja és a magyar Teletext is kész tényként közli a hírt. A www.sporthírek.hu oldal szintén beszámol Trezéguet megvásárlásáról. Érdekes viszont, hogy a Juve honlapja még nem említi, de estére szerintem már ott is olvasható lesz.
Előzmény: McDee (71)
McDee Creative Commons License 2000.06.25 0 0 71
Trezeguet???
Én azt olvastam, hogy hétfőn lesz megbeszélés a Monacoval. Azért remélem, hogy neked (Zoltán) van igazad, és már leigazoltuk. :)))
Te hol olvastad ezt a hírt?
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.24 0 0 70
Eldőlt:David Trezeguet a Juvéba igazolt. 42 millió márkát fizetett érte a Juventus, 5 évre szóló szerződést írt alá.
Kluivert kijelentette, hogy szívesen focizna Torinóban. Nem tartom rossz játékosnak, de egy arrogáns állat, nem örülnék ha jönne.
Vieira nagyon valószínű igazolás, csatár viszont -ha Esnaiderék nem mennek el- lesz elég, így talán fölösleges lenne Milosevic leigazolása. Campbell jól játszott az EB, de egy védőért érdemes ennyit fizetni?
A távozókról:Oliseh, mint ismert, már a Dortmund játékosa, Mirkovic szintén távozik, úgy tűnik a Fenerhez, Amoruso pedig már a Nápoly játékosa.
McDee Creative Commons License 2000.06.23 0 0 69
Sziasztok!!!
Hú, de rég szóltam hozzá a dolgokhoz.
Nos, átigazolásokról!
A legfontosabb, hogy bejelentették, hogy idén nem próbálkoznak már Anelka, Crespo és C.Vieri (az öccsét, Max Vierit leigazoltuk) leigazolásával. A három legfontosabb célpontunk sorrendben:
1. Savo Milosevic (20 millió$-os ajánlat a Zaragozának + Esnaider kölcsönbe, ha elfogadják, akkor 2005-ig ír alá, évi 2.8 M$-ért) ha sikerül, akkor Kova elmegy a Napoliba 22.7 millió $-ért
2. Sol Campbell (22 M$-os ajánlat)
3. Patrick Vieira (szintén 22 M$

Még egyik sem biztos, de mind valószínü.

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.23 0 0 68
HAJRA JUVE!!!

EB-helyzet-------------------------

1 exjuves kiesett, Hassleren kivul azonban mindenki tovabbment!

A lehetseges fellepok a negyeddontokben:

--portugal-torok
2 ex : Dimas es Sousa a portugaloknal

--holland-jugo
1 ex : Jugovics a jugoknal
3 juves : KOVACSEVICS a jugoknal, VAN DER SAR es DAVIDS a hollandoknal

--spanyol-francia
2 ex : Deschamps es Henry
1 mostani : ZIDANE
mindharman a franciaknal

--olasz-roman
1 ex(olasz) : Di Livio
7 JUVE-bebi(olaszok) : FERRARA, IULIANO, PESSOTTO, CONTE, ZAMBROTTA, INZAGHI es DEL PIERO

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.22 0 0 67
HAJRA JUVE!!!

Henry nem jatszott, Deschamps igen, azaz szinte semmit. Jugovicsot lecsereltek a felidoben.
Mindez rejtely szamomra...

VAN DER SAR es DAVIDS alapember, ezt tegnap Westerveld es DAVIDS igazoltak.
ZIZOU tartalekolt.
KOVACSEVICS nem jatszott, de ez szinten erthetetlen.

FORZA JUVE!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.21 0 0 66
HAJRA JUVE!!!

Tegnap 3 ex lephetett volna palyara, de Dimas pihent. Sousa viszont vegig a palyan volt s feloraig Hasslar ellen jatszott. Bar csak egy rovid kivonatot lattam a meccsbol, mindketten csapatuk legjobbjai koze tartoztak. : )

Ma jatszhat a jugoknal az ex, Jugovics, es remelhetoleg KOVACSEVICS! A hollandoknal ugye sajnos EDWIN nem ved, viszont a DAVIDS-ZIDANE talalka tenyleg nem semmi. Plusz meg 2 ex, Deschamps es Henry, akik nem is oly reg tavoztak.
Erdekes meccs lesz!

FORZA JUVE!!!!

Alex Del Piero Creative Commons License 2000.06.20 0 0 65
Nem kívánok vitázni Inzaghiról. Nekem megvan róla a véleményem. Mindenesetre holnap nem játszik Van der Sar, elővigyázatosságból kihagyja Rijkaard a csapatból. Nem lenne jó, ha nem védhetne a döntőben az olaszok ellen. Helyette játszhat az a béna Westerveld. Nála fakezűbbet még nem láttam. Mindenesetre Van der Sar még nem kapott gólt az EB-n, sőt, ha úgy nézzük, akkor még tizenegyest is hárított. Ez a rekord legalább fennmaradhat. Zidane Davids ellen fog játszani holnap. Olaszország két legjobb középpályása egymás ellen...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!