Fogyasztási adatok, 1,4-essel, 2 személy, Marosvásárhely-Budapest és vissza, kb. 11oo km, amiből vagy ötven Bpesti araszolás, enyhén sportosan, 3 óra klimával: 6.1l.
Nagyon elégedett vagyok, szerintem nem sok. Mit szóltok hozzá?
"kaptam egy jó kis ajánlatot, Kia Cee'd 1.6 CRDi EX limited + ECs + metál + 200e kedvezmény = 4.260.000. ( egy budai szalon..) "
szerezd meg az ajanlatot irasban, es vidd be ket-harom masik szalonba, hogy ehhez kepest mit tudnak ajanlani. ra kel szanni nehany napot amig egymasra licitalgatnak, de szerintem a fenti konfigbol kihozhato egy 300-400e kozotti kedvezmeny.
Mármint +10 fok alatt megfagy az olaj???? Nekem egyszer volt ilyen, hogy nagyon nyekergett, de az -15 körül volt télen, és amikor bemelegedett akkor abbahagyta.
Most tuti agyonüttök, de esetemben 2 hét telt el a megrendelés és az átvétel között. Mindössze 2 hét alatt megkaptam a kocsit. Nyilván szerencse és volt is raktáron a gyárban. De persze a kereskedő is mindent megtett. Maximálisan korrektek és segítőkészek voltak.
Én azért maradnék az ismert márkáknál. Castrol vagy Mobil 1 teljesen szintetikus olajait nyugodtan tudom ajánlani. Bár én Mobil 1 fanatikus vagyok. Még a mazdás korszakomból szereztem nagyon jó tapasztalatott vele. Az én vasam is nemrég kapott Mobil 1 ESP Formula 5W30 teljesen szintetikus olajat. De mindenki másra esküszik, én olaj terén nem ismerek kompromisszumot. Ha az ár számít akkor inkább neten rendeld.
Ezen már édemes elgondolkodni, hogy ez a két hét nem e hozzáállásbeli idő intervallum. Én szombaton megegyeztem a kereskedésben álló autóra és következő hét csötörtökön 11 órakor telefonáltak, hogy átvehetem, csak nem értem rá, így péntekre maradt?!? Ja és hitelbírálat is volt, ami hértfőn délre meg volt.
Igen a Shellrők már valaki írta itt a fórumon, hogy bejött neki, lehet én is megpróbálom és összevetjük a tapasztalatokat, csak az a baj, hogy én útálom a magyar kagylós hálózatot, de majd leküzdöm.
másnak nincs olyan gondja, hogy 10fok alatt ha megy a kocsival és mondjuk átmegy egy fekvő rendőrön, akkor az első teleszkópokból olyan nyerkegés jön, hoy a gyalogosok azt hiszik vamai tank jön. van valakinek hasonló gondja? szervizben azt mondták, hogy megfagy az oldaj vagy mi, nem cserélték ki, engem nagyon zavar, főleg egy 5m autónál...
ÉÉÉÉÉÉS DOBPERGÉS, ÉÉÉÉÉÉS DOBPERGÉS, TATATATAM! NEM HISZITEK EL, DE MEGJÖTT AZ AUTO! a kereskedő már látta, mert már ott áll a kialurdys telephelyen! innentől számítva szerintem még max két hét és mereszthetem benne a seggemet! húúúúú nehéz szülés volt! 6 hónap kellett hozzá......
Gratula.
De mi a faranc tart két hétig? 6 hónap nem elég egy gyors átadás előkészítésére????
Vannak itt egyéb cifra dolgok is! Hiába gyártják Zsolnán a CEED-et, a megvett verdáinkhoz Németországból jön az alkatrész. Oda meg Koreából szállítják. Március eleje óta várok egy jobbos első stabilizátorrúdra. Rettenetesen kopog a jobb eleje, lassan szétesik. Lehet, hogy tutajon hozzák az árut?