Szerintem ezek a hatalmas kedvezmények, csak vevőcsalogató húzások. Most nagyon reklámozza magát a KIA. Szinte minden játékban Cee'd a nyereményautó, és a TV-ben is minden harmadik reklám "az új KIA Cee'd". Szerintem, ahogy egy kicsit is elismertebb márka lesz, felemelik az árakat (vagy csökkentik a kedvezményeket), mint ahogy a nagytestvér (Hunyadi) is tette.
"mert egyes szakértők szerint ez rosszul befolyásolja az értéktartást:)" Egyfelől a KIA-nak nem emiatt kell aggódni, egyelőre sajnos a márkanév is elég rosszul befolyásolja az értéktartás. Mert a hülye magyar még mindíg csak a német, japán autót tartja jónak. Másfelől pedig nem kell eladni a kocsit 3-4 évesen. Főleg ezt, márcsak a hét év gari miatt sem. 8-9-10 évesen megmár nem tud annyit esni az ára. Harmadrészt pedig ment már tönkre amiatt Suzuki kereskedő, mert akkora engedményeket adott, hogy nem tudta fenntartani saját magát, hiába volt nagy a forgalma.
Monor közelében, péntek délelőtt 1 sportárs nagyon nyomta előttem 1 fekete vagy piston gray - nem látszott jól. vagy 2o percig próbáltam tartani a lépést, de én Magyarországon félek huzamosabb ideig 1oo fölött hajtani, iigy sajnos lemaradtam...Talán közülünk volt valaki? Ja, lámpáztam amikor elém került a körforgalomban.
Fogyasztási adatok, 1,4-essel, 2 személy, Marosvásárhely-Budapest és vissza, kb. 11oo km, amiből vagy ötven Bpesti araszolás, enyhén sportosan, 3 óra klimával: 6.1l.
Nagyon elégedett vagyok, szerintem nem sok. Mit szóltok hozzá?
"kaptam egy jó kis ajánlatot, Kia Cee'd 1.6 CRDi EX limited + ECs + metál + 200e kedvezmény = 4.260.000. ( egy budai szalon..) "
szerezd meg az ajanlatot irasban, es vidd be ket-harom masik szalonba, hogy ehhez kepest mit tudnak ajanlani. ra kel szanni nehany napot amig egymasra licitalgatnak, de szerintem a fenti konfigbol kihozhato egy 300-400e kozotti kedvezmeny.
Mármint +10 fok alatt megfagy az olaj???? Nekem egyszer volt ilyen, hogy nagyon nyekergett, de az -15 körül volt télen, és amikor bemelegedett akkor abbahagyta.
Most tuti agyonüttök, de esetemben 2 hét telt el a megrendelés és az átvétel között. Mindössze 2 hét alatt megkaptam a kocsit. Nyilván szerencse és volt is raktáron a gyárban. De persze a kereskedő is mindent megtett. Maximálisan korrektek és segítőkészek voltak.
Én azért maradnék az ismert márkáknál. Castrol vagy Mobil 1 teljesen szintetikus olajait nyugodtan tudom ajánlani. Bár én Mobil 1 fanatikus vagyok. Még a mazdás korszakomból szereztem nagyon jó tapasztalatott vele. Az én vasam is nemrég kapott Mobil 1 ESP Formula 5W30 teljesen szintetikus olajat. De mindenki másra esküszik, én olaj terén nem ismerek kompromisszumot. Ha az ár számít akkor inkább neten rendeld.