melyik bank adja most a tényleges nettó legjobb kamatoto? értem nettó azt hogy ha beadok 100% összeget, akkor a kp felvételkor lejáratkor minden firfang levonás után hány % marad a 100ból ténylegesen kamattal együtt, illetve mennivel nő?
off nézzük a jó oldalát : a válasz "gombot" már megtalálta ... ez is fejlődés. (már azt hittem, hogy csak én unom a felesleges kérdésözönt, levegőbe válaszokat)
Mi a jó az "Én" csomagban? Ilyen kondíciókkal szerintem labdába sem rúg más bankok ajánlatai mellett:
"...válassza ÉN számlánkat, melynek havi zárlati díja 799 forint. Sőt, ha havonta legalább és összesen 50 000 forint jóváírás érkezik banki átutalással az Ön számlájára, akkor ez a díj 499 forint. EBKM:0,10%"
az axánál érted a sima bankszámlát ? annyit ad mint a vip 500ezer felett ? nekem az a lényeg hogy napi kamatozás legyen ,és adjon legalább 5% felett..,vagy van máshol is ilyen ? napi kamatozás...
nah már ketyeg a pénzem a magnetnál...:) az axánál hogy kell számlát nyitni ?? személyesen szeretném..és nem interneten...vipre szeretném rakni a maradék 2millát..napi kamatozásra..hogy bármikor hozzá férjek..
Én tegnap elmentem és lekötöttem a pénzemet, meg nyitottam számlát, bár eddig is volt de az csak technikai. A havi 50000 az ügyintéző szerint bármi lehet akár te is fizethetsz be rá kp-t a bankfiókban. Csak a diamond számlacsomagnál kell hogy munkabér érkezzen a számlára.
- havi 50 e Ft-nak kell érkeznie a folyószámlára (tehát nem a betétszámlára, arra nem is tud)
- havonta kell érkeznie a jóváírásnak, amelynek összege nem lehet kevesebb, mint 50eFt
- a jóváírás bármi lehet: munkabér, egyéni befizetés, saját magadnak utalsz, aztán visszautalod
A jóváírást persze a legtöbben a munkabérrel teljesítik, de nem kötelező azzal. Más bankok hasonló ajánlataiban (pl. Citi 0Ft-os számlacsomag) sem feltétel, hogy munkabér menjen, a lényeg a havi meghatározott összegű jóváírás.
Hirdetmény első oldala: Az akciós kamat feltétele: a lekötési idő hónapban mért hosszának megfelelő számú, min. 50 000 Ft havi jóváírás a fizetési számlán.
Hirdetmény harmadik oldala: Az akció feltétele: a lekötési idő hónapban mért hosszának megfelelő számú, min 50 000 Ft jóváírás a fizetési számlán.