Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Nem tudom mi az írásvédő kapcsoló, de ha az a kis pöcök a memóriakártya oldalán... azt most arrébb húztam. Formázás után azt írta ki, hogy a memóriakártya írásvédett. Ha meg visszahúzom az eredeti pozicióba, ahol tegnap volt, akkor meg az történik, amit tegnap leírtam.
Van egy harmadik megoldás is, ami biztos, hogy működik: újratelepíted az operációs rendszert és valahol veszel hozzá 3-4000 Ft-ért egy kulcsot amivel beaktiválod. Ez a legolcsóbb megoldás, olcsóbb mint egy szakértőt órabérben megfizetni, hogy találja meg neked a tűt a szénakazalban.
"letiltott valamit a win11-ben, ami webezéshez nem kell, de a protonvpn oldalnak talán alapkövetelmény."
Olyat meg nem nagyon tudunk mondani. Ezért sem fogjuk tudni, hogy valami proxy/VPN/hasonló van-e, de inkább tűzfalvízfal kommandó, meg mindenféle csudi védelem. Nálam ezek amúgy is több helyen tiltva vannak és hasonlóképpen lehet csodálkozni.
Vagy megtudni, hogy milyen spéci protokollt akar a protonvpn weboldal, és azt hogyan tudom a win11-ben bekapcsolni
Vagy hogyan tudok listát csinálni, hogy milyen protokollok vannak a gépemen win11 alatt letiltva, és ezek közül melyeket kell engedélyezni, hogy megszűnjön az SSL hiba?
Egyre valószínűbb, hogy hetekkel korábban jó volt a sejtésem, aki telepítette a programokat, letiltott valamit a win11-ben, ami webezéshez nem kell, de a protonvpn oldalnak talán alapkövetelmény.
Akkó' talán próbálj meg a weboldal linkjére kattintani, mert ahogy egy jó ideje szajkózom, maga a weboldal sem jelenik meg, nemhogy letölthetném a leírást vagy akár a telepítő programokat.
Én tudok olvasni, de csak ennyit írtál. Többi fogalom tág és továbbra sincs semmi infó. Ha ügyfél akkor az sem egyértelmű, hogy most VPN van-e vagy sem meg miért. Vagy proxy, meg a jó ég tudja mikre vagytok képesek. Ugyan.