Lehet busszal is átmenni, de inkább hétköznapot javaslok rá....akkor jobb a közlekedés.
Mi egy vasárnapi napon voltunk, ráadásul a Regatta idején. Soha többet!!!!
Négyszer kellett átszállni, hiába indultunk már reggel a 7 órás busszal, kb.11 volt mire odaértünk, a sok átszállás miatt. Az árakra sajnos nem emlékszem, mert ez még 2010-ben volt.
Másik opció:
Bibione-Latisana busszal és onnan vonattal. Egymás mellett van a busz és a vonat állomás.
Sziasztok!Szeptemberben mennénk Bibionéba és szeretnénk át menni Velencébe.meg tudná valaki mondani hogy busszal el tudunk e menni és mennybe kerül?vagy ha nem lehet buszal akkor autóval milyen útvonalon?
De ne itt rendeld meg, itt csak válaszd ki, mit szeretnél, majd menj be itthon egy utazási írodába, akik szerzödve vannak velük ( majdnem mindenki:-) )
Rajtuk kívül van még "egykettő",ahol lehet apartmant bérelni,nézz körül,picit olvass utána az alábbi linken vagy visszamenőleg a topicban,hisz nem tudhatjuk,neked mi a jó tipp,mik az igényeid ;-)
Sziasztok! Mi most nyáron mennèk elsőnek Bibioneba nyaralni.
Agenzia Sabina nevű oldalt találtam ahol kiadó apartmanok vannak. Van olyan aki már bèrelt tőlük?! Vagy ha Valaki tud egy jó tippet azt is megköszönném!
Szia! Volt egy két fenyő,+ablakokban mikulás,és díszek.. Illetve a bibi 2015 előtti körforgalomnál egy jászolszerűség. A képet átküldöm Lászlónak,de csak holnap délkörül tudom átküldeni. Válogatok még hozzá egy pár képet.
Sziasztok! Boldog ÚJévet mindenkinek! Tegnap hazaérkeztünk lignanoból. Dec31.én reggel negyed7kor indultunk pstről,és 13órakor érkeztünk lignanoba.A kint töltött idő 90%át,bibionébe töltöttük.Nagyon fura volt látni,hogy zárva minden... Két bár volt nyitva egész bibibe. A via pleione-aurora sarkán lévő,és vele szemben még egy.Illetve nyitva volt a Visotto,és a winner. Árak mint nyáron. Guizza üdítő 041. víz 019. Sanbenedetto 090. Nutella 5.7 /kg. Ha van kérdésetek szivesen válaszolok. Nem vagyok a szavak mestere,ezért többet most nem írok. Ja. ÉS már kint van a Bibione 2015. ÉS este kivilágítva. Nem tudok valamiért képet feltölteni. Azt irja tul nagy .ÉS nem tudkszerkeszteni. De szivesen küldök át pár képet valakinek emailbe,és ő feltöltené ide a fórumra. Sziasztok!
Sziasztok!Szeptemberben mennénk Bibibe.A Tiziana apartmant nézegetem.Két házikós ettől tartok kicsit.Voltunk már 3-szor Bibiben de mindíg 3 házacskásban.Nem tudom a két házacskás mivel rosszabb.Volt már valaki a Villa Tizianában?Vagy valami infó hogy mit takar a 2 házacska.
Mindenkinek egészségben , szerencsében és sikerekben gazdag boldog, új évet kívánok!S minél több élményekben és pihenésben gazdag utazást az idei évre!