Beszéltem a Győri Peugeot szervizel. Ők már biztosan nem vállalnak be ilyesmi melót.. :)
Ma, vagy holnap elkészül az autó elvileg. Amint nálam lesz leellenőrzőm, hogy van-e egyáltalán bent előkészített kábelköteg elektromos ülés részére.. Ha igen akkor egy próbát már biztosan megér. Bár van egy olyan érzésem, hogy nem fog működni elsőre a BSI miatt..
A fórumot olvasva láttam hogy másnál is jelentkezett már olyan hiba, hogy nem működött a hátulsó szivargyújtó. Nos nálam is így van ez most jelenleg. Ezért részben hibásnak is érzem magam, részben pedig nem..(*)
A biztosíték táblát leellenőriztem, és szakadt biztosítékot nem találtam. (Műszerrel néztem át szakadásra).
(*)
Kb 3hete tettem be egy kisebb kis subb ládát az autó csomagterébe. Kizárólag csak aláfestés gyanánt, tehát nem bömböltetésre szántam!
A szivargyújtónak szánt csúcsáramát nem kívántam megközelíteni. Még csak fenntartani sem akartam tartósabban a végfok által felvett terheléssel. Nem is lehetne ugye mert a zenei jel nem szinusz-osan terhelne, vagyis constans terhelésről nem igen beszélhetünk ez miatt.
Túllépés esetén pedig a BSI rendszer túláram védelme vagy lekapcsolná a szivargyújtó kimenetét, vagy kinyomna egy biztosítékot (ami nálam nem történt meg). Soros biztosíték pedig kéne szerintem a BSI rendszer és a szivargyújtó közé.. (lehet van is, de az autó huzalozási rajzát sajnos még sosem láttam, pedig sokat segítene..)
Úgy nagyjából egy hete reggel munkába menet hallgattam a híreket a rádióban és egyszer csak néma csend lett.. Az autó újraindítása után már csak a rádió üzemelt.. :(
Szóval nem tudom hol keressem egyenlőre a hibát. Sok kedvem nincs megbontani az egész autót, ezért egy huzalozási rajz már sokat segítene..
Gyári kazettás Clarion fejegység hátsó hangszóró kimeneteire tettem egy feszültségosztót amely az eredeti jel 1/3-ad részére oszt. Azért volt erre szükség mert magas szintű bemenet nincs a végfokon (az alacsony szintű bemenetének érzékenysége pedig 2V), az autórádión pedig alacsony szintű kimenet nincs..
Gyakorlatilag szépen összelehetett hangolni őket. A hátsó Fader is segítségre lehetett még volna, -de nem volt rá szükség.
Más:
beteg lenne akkor ezek szerint Bethlen Gábor. Nemrégiben én is vettem tőle egy jobb első lámpát illetve annak a tartó idomát, mert egy az egyben belém tolattak..
Kb 5X kellet felhívnom mire tudott érdemben is foglalkozni az ügyemmel, de végeredményben nagyon korrekt faszinak tartom! Postán is feladta a csomagot, egy szavam sem lehet rá :) Az időhiány gondjaival szerintem sokan hadilábon állunk, ő is..