Keresés

Részletes keresés

csertözolee Creative Commons License 2002.03.18 0 0 335
gstyle nem jött be a töltögetés.Valamiért kizárnak a köv... évből. Lehet hogy hamarabb fejlesztettem a 2003-as modelt mint kellett volna?
csertözolee Creative Commons License 2002.03.18 0 0 334
Szasztok:)
gstyle rátapintottál a lényegre akkor szivat amikor egyenesbe jövünk! Viszont jó ötlet a mentegetés! De csak ilyen esetben használom majd.
Frank Williams Creative Commons License 2002.03.18 0 0 333
Nekem nem voltak ilyen gondjaim.
Előzmény: csertözolee (331)
gstyle Creative Commons License 2002.03.17 0 0 332
hehe.. Ezt én is megkaptam a 4. évemben egy párszor a Tyrrell-el. Méghozzá úgy, hogy nem is anyagi csőd lehet, mert a lóvé nem ment minuszba, hanem emelkdett. Ajánlanám az utolsó körbeni mentést, majd ha megint szenyózik, a mentés visszatöltését. Ekkor minden gond nélkül tovább enged játszani. Szerintm ez valami bug lehet.
Tudom, nem szép dolog mentésből visszatölteni, dehát ha akkor szívat amikor már egynesben van a csapat...
Előzmény: csertözolee (331)
csertözolee Creative Commons License 2002.03.17 0 0 331
Szasztok:)
4. évemet nyomtam a Stewart-tal! 5.évre sok jó szponzor,kiválló autók,soförök,sok gempa! A 4. évemben 1.pilotám 2.lett,2.pilotám 5.lett a bajnokságban! A csapat a 2.helyezést érte el.Mégis Game Over manager!!!:(( Mi a baj??? Egyszerűen nincs tippem!
eTomTom Creative Commons License 2002.03.14 0 0 330
Srácok, habár ez a GPW topicja, azért rákérdezek: mennyire ismeritek az F1 manager nevű progit? A GPW-t már kissé unom :) (megaztán technikai okok miatt nem is nagyon tudok most jáccani vele)
gstyle Creative Commons License 2002.03.14 0 0 329
Az tényleg nem éri meg!!
Csak az egyik hisztizik. De ha neki ez jó!:)))
Na persze ha egyenlő rangúra tenném őket, tuti mindkettő hisztizne.
Amelyik nem hisztizik annak 41 pontja van, a hisztisnek meg csak 5.
Előzmény: Frank Williams (328)
Frank Williams Creative Commons License 2002.03.14 0 0 328
Felveszel helyette egy non-f1-et. szerintem nem éri meg:-)
Egyébként szerintem véletlenül két első pilótát szerződtettél, és azért hisztiznek.
Előzmény: gstyle (327)
gstyle Creative Commons License 2002.03.14 0 0 327
És hogy lehet kidobni évközben a 2-es számú pilótát.A szemát aláírt második számúnak, majd variál, és hisztizik, meg főleg nem fogad szót.
Előzmény: Frank Williams (325)
bedooo Creative Commons License 2002.03.14 0 0 326
Hi!

Valaki összegezné nekem hogy milyen F1 manager progik vannak? És melyiket ajánljátok. Még teljesen rookie vagyok ebben:))

bedooo

Előzmény: feketetigris (275)
Frank Williams Creative Commons License 2002.03.14 0 0 325
De lehet. Ha valakinek nincs szerződése (non f1-esek), akkor azokat azonnal is lehet szerződtetni, vagy üres helyre, vagy meglévő pilóta helyére is. (Meg nemcsak pilóta, bármilyen személyzet.) Ilyenkor két gomb van, az aktuális, és a következő szezontól való kezdés.
Ha viszont valakit kidobsz év közben, nagyon valószínű, hogy soha többet nem fog hozzád szerződni...
Előzmény: OutSider (324)
OutSider Creative Commons License 2002.03.13 0 0 324
Végigolvastam a topicot, tényleg nagyon sokat segített. S emiatt vettem meg a játékot is. A csalással csak egy kis munkát akartam megspórolni - commercial-, de ez van. Azt hiszem neki kezdek a McLarennel, aztán mikor már "mindent tudok", megyek a gyengébbek fele.
Van viszont egy kérdésem, év közben nem lehet senkit sem szerződtetni -értve itt az új embereket? (Lásd Benetton tesztpilóta)
Előzmény: Frank Williams (323)
Frank Williams Creative Commons License 2002.03.13 0 0 323
Lejjebb már írtam a Minardival követendő utakról. (Mármint a reálisakról.)
Kezdőknek nem ajánlott. A Williams is jó kezdeni, kicsit több munka az elején, aztán könnyű megnyerni az első évet. A Minardival el lehet felejteni minden fejlesztést tesztet, stb. De erről már írtam.
Sajnos most nem tudom folytatni az évet, mert az elfüstölt gépem helyett kapott kölcsöngépemnek bekrepált a CD-meghajtója:-) Vagy inkább :-(
Valami lehet nálunk a szobában...
Igyexem rövidesen új gépet venni, és ismét játszani:-)
Előzmény: OutSider (322)
OutSider Creative Commons License 2002.03.13 0 0 322
OK, igazad van. Egyébként a Williamsről mi a véleményed?
A Minardival próbálkozom, aztán kellett volna egy kis pénz, ott volt a trainer, ami állítólag 100k casht ad. Hát lehet, hogy téves utalás történt (Ferrari kapta), mert hozzám nem érkezett a lé. Még az OTP-s számlámat is megnéztem...
Előzmény: Frank Williams (321)
Frank Williams Creative Commons License 2002.03.13 0 0 321
Szerintem arra van a Ferrari, meg a Mclaren:-)
Nem tudom, én nem használtam cheat-et.
Előzmény: OutSider (320)
OutSider Creative Commons License 2002.03.13 0 0 320
Azért vannak cheatek, hogy a bénák is boldoguljanak... :)
De esetleg valami ötlet?
Előzmény: Frank Williams (319)
Frank Williams Creative Commons License 2002.03.13 0 0 319
Miért vannak cheat-ek?:-)
Előzmény: OutSider (318)
OutSider Creative Commons License 2002.03.12 0 0 318
Csak a beállt csendben azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mit bénázhatok, ugyanis nem működnek a cheatek, sem a név (Monopoly), sem a trainer. Az eredeti játék van meg.
Frank Williams Creative Commons License 2002.01.09 0 0 317
Itt vagyok ám, csak olvasgatok:-)
Na szóval szerintem is erősebb csapattal kell kezdeni, 1-2 szezont lenyomni velük, megtanulni a játékot, aztán érdemes a stewart-tal szopni. De a stewartnál a lényeg: itt is a jövőt kell építeni, mert a jelen elég gyászos. Ehhez kell először is pénz, aztán pénz, és megint pénz. Szóval szerezze gy fizetős pilótát (Diniz lenne a legjobb választás), technikai szponozorokat, stb.
Az idei évben meg meg kell próbálni sokat tesztelni. Ehhez kel némi lé, így valószínűleg el kell adni részvényeket. A tesztelés eredményeit nem csak a set-upnál kell kamatoztatni, hanem az autó fejlesztésénél s. Egy kicsit lehet javítani az idei autón, és a motoron is. (Főleg a rigidity-t érdemes fejleszteni, mert akkor nem esik szét a kasztni, ha max agresszióval nyomod!!).
Aztán jöhet eső földindulás stb. Meg lehet a 6 pontot szerezni, nekem legalábbis a stewart-tal sikerült, még többet is.
Egyébként szerintem nem fognak kirúgni, az is lehet egy jó taktika, hogy idén takarékoskodsz, és koncentrálsz a jövőre. Mindenesetre igyekezz egy viszonylag olcsó, de jó (3-as de inkább 4-es) tervezőt szerződtetni.
eTomTom-nak: én kirúgnám a drága fiúkat, 4-es mérnököket lehet olcsón is kapni, és azok se rosszak. Az egyik pilótának meg felvenném Dinizt, fizet kb 9M USD-t, és még vezetni is tud.:-)
Előzmény: eTomTom (316)
eTomTom Creative Commons License 2002.01.08 0 0 316
Az a baj, hogy kérdezel konkrét dolgokat, így nem tudok segíteni, főleg, hogy eddig én is csak Benettonnal nyomultam. A beállításnál a set-up pontok elosztására gondolsz? Én a gyorsabb pályákon a sebességre, a fékekre teszek általában setup pontot, a technikás páylák előtt pedig a tapadás, a felület, meg a fékek kapnak...
+ a rain, ha tudom, hogy az adott pályán gyakran esik...sok olyan dolog van a gpw-ben, amit ki kell tapasztalni, másképpen nehéz...

egyébként remélem, nem írtam nagy hülyeségeket, jó lenne, ha jönne vmelyik profi gamer, elvégre pár hónapik döglődött a topic, úgy látszik ismét beindul az élet itt...

ez a hat pont a stewarttal nekem soknak tűnik, csakúgy mint a Minardival az egy...

szerintem kezdetnek egy erősebb csapattal kezdjál, amivel kitapasztalhatod a gammár, pl a Williams! Vagy a Sauber, talán. Esetleg a Mclaren. A Ferrari túl erős, túl könnyű vele a játék :)))

meg nekem :))

eTomTom Creative Commons License 2002.01.08 0 0 315
Szia,

ööö sajnos én nem vagyok annyira tapasztalt, mint pl Frank Williams, és nem is volt dolgom más csapattal, mint a Benetton...szal túlságosan sokat nem tudok segíteni :((

Stewarttal szerintem az esős versenyeken lehet pontokat szerezni, ha szerencséd van, lesz pár esős verseny...:)

Figyi, szerintem olvasd át a topicot, rengeteg infót találsz így, többek között Frank és kollégája megannyi hasznos tanácsát és tippgyűjteményét!!

Előzmény: csertözolee (314)
csertözolee Creative Commons License 2002.01.08 0 0 314
Szia eTomTom.
1. évet nyomom a stewartal, de nem jön össze.
Következö évre jó a csapat"toyota motor is megvan",
de nem tudom kiprobálni a 2.évben! nem jön össze a 6pont és kirugnak! Az a baj, ha tartom az iramot ,nem birja a motor vagy valami más! Ha vigyázok és ovatossan hajtom a 2 szerencsétlen jobbágyot akkor 10.-töl helyezés!Az auto beállitást sem értem.
Előzmény: csertözolee (312)
eTomTom Creative Commons License 2002.01.08 0 0 313

Na emberek :)) Habár 2001-es petchből úgy tűnik, nem lesz semmi, azért folytatgatom a benettonos szezonomat :)

2003 első versenyén vagyok túl. 98-ban Fisichella, a többi évben Wurz lett a világbajnok, 98-ban MSchumi, a többi évben asszem Riccardo Rosset (ő volt a másik pilótám 99-2001-ig), 2002-ben pedig Barrichello (szintén Benetton :-)) Szóval nem túl nehéz a játék egy idő után, sőt egyenesen könnyű vb-t nyerni, de meg akarom csinálni mind a tíz évet a kékekkel. Az első versenyen meglepődtem, mert tiszta versenyben megvert a williamsszes Frentzen :o) leigazoltam Barri helyére Fisichellát egészen a játék végéig, tehát az egyik pilótám atombiztos a továbbiakban. (Fisico egyébként eltöltött két sikertelen évet a Jordannél a vb-címe után, mivel szélnek eresztettem, aztán tesztpilóta lett a Ferrarinál) A gondot nekem most legfőképpen az okozza, hogy a technikai emberek rengeteg pénzt kérnek, pölö Bryne, vagy Newey, aki két év alatt 40 millát kaszál majd tőlem (másképpen nem maradt volna) + a többi költség, lásd prémiumok, etc.

A célom, hogy teljesítsek egy olyan szezont, ahol 16 benettonos kettősgyőzelem születik :)))

Év elején láttam, hogy van egy új motorszállító, a Toyota. Ők milyenek? Érdekes, hogy csak egy évet késtek a játékban :o))) Habár 99 óta Ferrari-motort használok (!!! abszurd...), ha idén nem jön össze, kipróbálom a Toyotát, az legalább kihívás lenne... :-)))

csertözolee Creative Commons License 2002.01.03 0 0 312
Na mindegy, majd kiderül. Aztán sok sikert a minardihoz!Majd ird meg mi történt a továbbiakban.
Én is irok majd. szia.
Frank Williams Creative Commons License 2002.01.03 0 0 311
Ja igen. De emiatt nem fognak elzavarni, maximum nem leszel nagyon felmagasztalva. (Legalábbis azt hiszem, még nem próbáltam ki a "nem-teljesítést", a Minardinál nem látok esélyt az 1 pontra, egyszer már volt 8. helyünk, igyaz akkor 10-en értek célba:-)))))) Mondjuk a stewart-tal szerintem teljesíthető a 6 pont, mert van pénz tesztekre, és lehet a motort is fejleszteni, ergo az idény második felében lehet pontokat gyűjteni.
Előzmény: csertözolee (310)
csertözolee Creative Commons License 2002.01.02 0 0 310
A 6 pont: Forditás szerint a Stewartnál az 1.év követelménye minimum 6 pont,és az első 9-ben végezzen a csapat! Ebből nekem a 6 pont hiányzik.
A Minardinál 1 pont a követelmény! Vagy rosszul tudom?
Előzmény: Frank Williams (309)
Frank Williams Creative Commons License 2002.01.02 0 0 309
A topic-ban korábban már írtunk a beállítások jelentőségéről. Próbáld meg visszakeresni, mert én már régen böngésztem a kézikönyvet, a Minardival meg nincsenek ilyen gondjaim. :-))))))
Milyen 6 pont kellene?
Előzmény: csertözolee (308)
csertözolee Creative Commons License 2002.01.01 0 0 308
szia:Frank Williams
Irtátok 1x, hogy a jó autó beállitás fél siker.
Na én össze zavarodtam a beállitásnál.
Mit,mikor,mennyire érdemes állitani? PL:gyors pályánál gondolom még több sebességet és nem kell sok tapadás. De mi van a felszin,utburkolat,piszok,melegedés,stb-vel?
Még megkérdezném nem e tudtok új magyarositást, mert sok mérnök,soför,stb panaszt nem étek.
Ja igen,egész kiváló csapatot raktam össze a 2.évre a stewartnál. Csak az a fránya 6 pont!!! Az nincs. Nem lehet valamit tenni ezellen?
A választ elölre is köszi. csertözolee
Frank Williams Creative Commons License 2001.12.29 0 0 307
Na a Minradival túléltem eddig 6 futamot. Nem állok rosszul (na nem a versenyben, mert ott nincs pontom, szerintem nem is lesz), hanem az anyagiakban. Sikerült stabilizálni az idei büdzsét, 1M körül. Nincs teszt, nincs fejlesztés, csak a jövő évi autó. Az üres állásokat betöltöttem, viszonylag jó emberek is jöttek, még így is nullszaldó körül mozgok. Jövőre már van Dinizem, aki tejel mint a kiasangyal, ingyen motor, és minden részleg vezetőjére sikerült egy közepes, de olcsó embert találnom. A futamokon eddig mindig célba értem, így a FIA is előrébb sorolt, ez is hoz a konyhára. Jövőre már tudok pénzt gyűjteni talán.
Na későbbiekről később:-))
Ja a gépem elromlott, így most egy kölcsön P166-tal játszok. Isteni, próbáljátok ki:-)))
Frank Williams Creative Commons License 2001.12.29 0 0 306
A stewart nem egy rossz autó. Az hogy egyszer megelőzted ms-t nem nagy dolog. De! Be is értél a célba? A végén is ász voltál? Aztán miben ült MS? Mert ha minardiban, akkor nem nagy dolog stewart-tal megelőzni:-) Szerintem a realizmussal nincsen gond. Persze ha a patch nélküli verzióban csak gyorsítással nézed a futamot, akkor lehetnek valótlanságok, de egyébként...
Előzmény: RedRiot (303)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!