Keresés

Részletes keresés

VVega Creative Commons License 2000.08.27 0 0 599
Sziasztok VVega vagyok!
18 éves szőke hosszuhajú gyönyörű fiatal lány!!
Kérlek benneteket hogy ha erre járna az a hírhedt Cov akkor szóljatok már mert GYEREKET akarok
TŐLE!!!
Szerintem ő csakis egy isten lehet .
Amiket itt írtok róla azalapján....:))
re:)
CWorm Creative Commons License 2000.08.26 0 0 598
Nézd el nekem, hogy hajnali negyed ötkor már nem igazán megy a matek... meg egyébként is kettes vagyok belőle szóval érthető :)
De ha jó lesz lehetne egy szept. 8-án is...
Előzmény: PUMA (597)
PUMA Creative Commons License 2000.08.26 0 0 597
CWorm: Jövő hét péntek szeptember elsejére esik és nem nyolcadikára, úgyhogy a félreértések elkerülése végett még mindig elsején lesz a beszélgetés. Viszont a 8 órai időpont jó volt. :)
Előzmény: CWorm (596)
CWorm Creative Commons License 2000.08.26 0 0 596
Bocs már megint én vagyok. Megkértek hogy reklámoljak itt valamit, szóval:

Jövő hét pénteken (szept. 8.) este 8-kor trefort chat-en CoVboy + Hancu interju lesz. Moderálva lesz minden, stb. Aki normális jöjjön el :))) chat.trefort.net
For more info please click here. Or nézz szét még itt a Gamez részlegben...

CWorm Creative Commons License 2000.08.26 0 0 595
Affenébe a fenébe a fenébe! Hogyhogy nem vettem észre, hogy nemrég nyílt egy ilyen topic is? Hogy lehet ezt nem észre venni?!? áááá. Előző hozzászólás törölve. Bűnös vagyok. Megyek vezekelni. "Hamut hintek a fejemre..." (CoVboy)

CWorm

Előzmény: CWorm (594)
CWorm Creative Commons License 2000.08.26 0 0 594
Hi!
Szerintem itt egyesek nem vették észre, hogy ők már nem 576- hanem CoVboy rajongók... Ha valaki létrehozott volna még régebben egy CoVboy rajongói topicot, akkor most kisebb lenne itt is a vita (talán...) De azt hiszem ez már fölösleges... vagy nem?

"CoVboyt akarunk meg TJ-t" :)

CWorm

Green Peaks Creative Commons License 2000.08.26 0 0 593
"Áj em ultra fájtör iszt hángöri."
Green Peaks Creative Commons License 2000.08.26 0 0 592
Csak hogy emeljem a topic (nemtom mér',én mindig topics-nak ejtem) színvonalát:
Mekkora bunkó vagy CoVboy vaze,hogy felmontá'!!!
Worm Creative Commons License 2000.08.25 0 0 591
:))))))))))
Előzmény: Hancu (585)
ROMI Creative Commons License 2000.08.25 0 0 590
Halihó!

Már 1993 óta rendszeres olvasója (elofizetoje vagyok az 576 KByte-nak, tehát már régóta figyelemmel kísérem sorsának alakulását. Szerintem elég egyértelmu, hogy a lap CoVboy "uralkodása" idején élte fénykorát. Én személy szerint nagyon bírtam a fickó stílusát, humorát. Magyarországon ugyebár adva van "n+1" hasonló témával foglalkozó újság. Olvastam már XY lapokat, de (elore is elnézést az XY lapok rajongóitól :) ) legszívesebben messzire elhajítottam volna oket az unalmas, fantáziátlan szövegek miatt. Az 576-ban már a cikkek stílusából is kitalálható a szerzoje ("Jéé, ez a TJ cikke lesz!", "Némá', ez meg a VZ írása!"). Egyszeruen nem tudom megunni a régi cikkeket. Az újság egyéniségét, amivel kitunik az "n+1" lap közül ez a vicces hangulata, humora adta, különös tekintettel a képaláírásokra és a Csevegore. Sajnos úgy látom, hogy ezek stílusa egyre inkább gyengül, és ha ez így folytatódik, akkor az újság csak 1 lesz a sok közül.
Tulajdonképpen "amilyen a kolompos, olyan a csorda" (by Romi :) ). CoVboy idején az egész újság laza, humoros hangvételet vett fel, de ez nem volt eroltetett, jót tett a lapnak. SzJVC-t az eddigi cikkei és egyéb írásai alapján egy komoly, hozzáérto embernek ismertem meg, és most, a foszerkesztováltás után az újság egésze is igazodik az új stílushoz. De meg kell szoknunk, hogy ok mostmár ilyenek, Isten orizz, hogy elkezdjenek majmolni valakit vagy eroltetetten poénkodni.
A sok új tesztészrol csak annyit, hogy megértem, hogy el kell kezdeni valahogy, de az újságba már csak a legjobbak írjanak, akik már egy elozetes felmérés, vagy mittudoménmi során bizonyítottak. Mert így ez elég szedett-vedett népség.
Az értékeléseknél is ésszerubb volt CoVboy módszere.
Most a lap ugyan pontosan megjelenik, de állítom, jobban elviseltem a félhónapos késést, és az akkori cikkekkel háromszori elolvasás után sem tudtam betelni. A "CoVboy-i" színvonalat valószínuleg már sohasem tudják visszaállítani, de azt is lássátok be, hogy minden tolük telhetot megtesznek hogy azért mégse sulyedjenek a béka s*gge alá.
Írtam SzJVC-nek, hogy adja meg CoVboy e-mail-jét, vagy valamit, ahol el lehet érni, mert szerettem volna vele is pár szót váltani, vagy legalább elbúcsúzni. Persze nem kaptam meg... Ha valaki tud valamit ez ügyben, kérem, szóljon!
CoVboy menesztésérol nem akarok szólni, nem ismerem pontosan a körülményeket, de igazából nem is érdekelnek. Tény, megtörtént, változtatni már nem lehet.

Végezetül én azt mondom, hogy így az újság becsületes iparosmunkává minosült vissza, ugyan nem a rosszabbik fajtából, de semmi különleges extra. De aki igazi 576 fan-nak érzi magát, maradjon meg az újságnál, legalább míg az elofizetése lejár. Mint ahogy én is ezt fogom tenni. Aztán majd meglátjuk...

Romi
panzer6@freemail.hu

Hancu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 589
Akkor mindenki kedvéért, akik Öcsi bácsihoz hasonlóan félreértették: Nyunyo Gomez alatt természetesen nem saját magamat értettem, hanem az egész régi stábot (amibe azért némi töredékszázalékokkal énfényességem is beleértendő), ahogy Illés Béla alatt sem egy személy, hanem az egész új stáb értendő, Szjvc-vel, meg az összes random mexikóival, akik a zújságot írják.

további jó szórakozást:
a Hancu

Előzmény: Pivo (588)
Pivo Creative Commons License 2000.08.25 0 0 588
greg5: Igazából már semmi közöm nincsen az 576-hoz, tehát nem értem, mitől kellene mérhetetlenül cinikusnak lennem? Természetesen nem vettem meg az új számo(ka)t: 800 Ft az nagyon sok pénz, és sokkal kellemesebb szerintem ezt az összeget négy Gösserbe fektetni (jobban is érzem magam tőle). Természetesen láttam őket, mert a Comgame egyik alkalmazottja átpasszolt nekem egyet-egyet.

DonDeg: Nem értettem félre, csak megpróbáltam a magam visszafogott módján élcelődni egy kicsit. Egyébként nem értem, miért is kellene haragudnom SzJvC-re? Mert ő az utódom? Ugyan már! Hiszen én mondtam fel május 28-án! Én lehetőség szerint igyekeztem neki átadni mindent, amire szüksége lehetett, továbbá megígértem, hogy a következő két számot még együtt csinálom vele - hogy ez mégsem így történt, arról nem ő tehet. Az mondjuk nem nagyon tetszik, ahogy előtárja az eseményeket, de - hogy magamat idézzem - "SzJvC azt ír, amit akar (vagy amit szerinte szabad)."

Hancu: Kicsit bizsergett a kezem, hogy update-eljem a kis tanmesédet, lévén kissé felületes (a Juventusban focizó Puskás leigazolja Nyunyót ÉS Gomezt, de neki kell stadiont építenie a budiban - meg budit is -, a hat gólt nem egy meccs, hanem egy félidő alatt kell rúgni, ráadásul úgy, hogy közben Nyunyó, majd Gomez nem jön ki a bajnokság további meccseinek a félidejére, mert a két hot dogjukból csak egyet kapnak meg, szóval elmennek inkább az albán másodosztályba, mert ott foci nélkül is megkapják a két hotdogjukat...) - de inkább hagyjuk ezt a történetet, semmi szükség még egy Zedesek kálváriája topicra, különösen nem itt.

Balee: Ez pont ugyanúgy nem publikus. "...nem csak CoVboy miatt vettük, és nem hagyjuk ott az újságot amiatt, mert CoVboy elment." Ez pedig teljesen korrekt, lévén ez az 576 Kbyte rajongói topicja. Mivel én már nem vagyok 576-rajongó, ez volt ide az utolsó levelem (leszámítva azt az esetet, hacsak valaki meg nem talál). Beszélgessetek az újságról, és adjatok tippeket az új brigádnak, ha másért nem, hát azért, hogy legyen a továbbiakban is miért rajonganotok. Hejhó!

Maradtam kiváló tisztelettel:

CoVboy

PS:
Jól van, Iwo is befért közben az ajtón... Mivel szellemi (le)épülését mindig is szívemen viseltem, egy apró infot neki is: Zavadszky.

Iwo Creative Commons License 2000.08.25 0 0 587
Zavadszky, és berúghatta volna.
Iwo Creative Commons License 2000.08.25 0 0 586
Azért Zavadzcky (hogy is írják) berughatta volna 8 méterről az üres kapuba. Ajtó ablak.

Imádok a topik témájában hozzászólást írni.

Hancu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 585
Drága gyermekeim,

Egy ideje már csak read-only követem a topicot (végül is már semmi közöm az 576-hoz, előfizető sem vagyok, akkor meg mi jogon pofáznék bele), nem tagadom, jól szórakozom a nagy flamelésen. Az utóbbi időben azonban kicsit megszaporodtak az olyan jellegű okosságok, hogyaszondja "Ha gyengébb lett az újság, akkor kérem tessék azokat szídni, akik cserbenhagyták az olvasóközönséget." Na erre azért csak reagálok, sőt, inkább mesélek egy teljesen fiktív történetet, lehet asszociálni.

A Juventusnak nem nagyon megy a bajnokságban, úgy dönt tehát, hogy leigazolja Nyunyo Gomezt. Sikerül is olcsón megszerezni. Nyunyo hamar beilleszkedik, és jól megy neki a játék, meccsenként hat gólt rúg, kivéd két tizenegyest, a szünetben pedig autogramokat osztogat a rajongó lánykák mellére. A csapat beindul, vezeti a bajnokságot. Nyunyónak azonban nem tecc, hogy a klub az öltöző folyosóján szállásolja el, a játék mellett neki kell a stadionban a nyilvános budikat takarítani, a füvet nyírni a pályán, és szotyit árulni a meccs előtt, a fizetéséből pedig kb. két hotdogot tud venni. Nyunyo néhány hónap múlva el is megy a csapattól. A Juventus leigazolja a helyére Illés Bélát, akinek nem megy olyan jól a játék, sőt, inkább öngólokat rugdos. A csapat kezd szép lassan lecsúszni a tabellán. A közönség hőbörög. Nyunyo pedig valahol a távolban nagyon nem érti, hogy a közönség egyes tagjai miért őt hibáztatják Illés Béla kihagyott helyzeteiért...

Worm Creative Commons License 2000.08.25 0 0 584
BaLee :

"Vagy csak az fáj, hogy CoVboy válaszol pár kérdésünkre ebben a topicban?"

Mondd már meg szépen miért is fájna nekem ez ? Mert egy ilyen nevű topikba írogatok ?
"Ja, és szerintem sokunkat nem CSAK a lap érdekel, de nem csak CoVboy miatt vettük, és nem hagyjuk ott az újságot amiatt, mert CoVboy elment."

Akkor ne hagyjátok ott. Én meg nem veszem meg többet. Ennyi.

Előzmény: BaLee (580)
greg5 Creative Commons License 2000.08.24 0 0 583
"A véleményemet meg inkább megtartom magamnak a mostani 576-ról"

Annyira eltudom képzelni Covboy bácsi mérhetetlen cinizmusát, arcát, a lap olvasása közben :DDD Meg amikor odalép az újságárushoz, hogy egy 576ot kér...;(

DonDeg Creative Commons License 2000.08.24 0 0 582
Cov!

Asszem félreértetted amit írni akartam!De mindegy nem írom le mégegyszer ugyanazt.
Én egyébként pontosjével szoktam viszájkodni, mert szerintem ez így sokkal színesebb és érdekesebb.

Érdekelne valami (és szerintem ezzel nem vagyok egyedül):Te haragszol Sz.JVC-re?

Deg

Tenshinhan az okos Creative Commons License 2000.08.24 0 0 581
Helló PiVo és minden 576 rajongó!
SzJvC a Csevegőben azt állította, hogy "elnézést kértem tőletek, hogy előfizetőként egy darabig még a lap olvasója leszek". Ha még majdnem egy évig jár nekem az újság, akkor inkább legyen jobb, színvonalasabb, ezért segítek a munkájában. Egyébként nem kértem elnézést ezért tőletek, sem tőle. Ezt el kellett mondanom, hogy megvédjem a becsületemet.
A főszerkesztő úr egy kissé gorombán viselkedett a levelezési rovatban, de legalább TÉNYLEG önmagát adta... Ennek ellenére, vagy éppen ezért az előző számhoz képest sok mindenben fejlődést tapasztalhattunk(az is tetszett, hogy T_boy nem írt a mostani számba). Az egyik új betűtípus kissé olvashatatlan, de az új ötletek és külcsínben történő változások mind-mind előnyére váltak a lapnak. Martin stílusát én sem bírom, valakit kellene szerezni helyette, aki a netről és a CS-ről írna...
NAGYON röviden így jellemezném az augusztusi 576-ot, köszönöm a megtisztelő figyelemet, és hasonlók. Amúgy meg mindenkit üdvözöl a:
Tenshinhan
tenshinhan@freemail.hu
BaLee Creative Commons License 2000.08.24 0 0 580
Jó ez így rendben, de azt még nem írtad, hogy miért ment el TJ, majd Hancu (vagy ha nem mentek el, miért nem segítettek a szerkesztésben).
Ja és ha most SzJVC-ék meg tudják szerkeszteni a lapot, akkor miért volt olyan nehéz keríteni valakit, amikor szerintem pl. Ő is be tudott volna segíteni.

Worm-nek (2000-08-24 00:56:57):
"Légyszi írd már le a publikus részét a szakításodnak az 576-tal, aztán ezt a topikot hagyjuk azoknak az elvakultaknak akiket mindenáron a lap érdekel."

Még itt vagy?
Vagy csak az fáj, hogy CoVboy válaszol pár kérdésünkre ebben a topicban?
Ja, és szerintem sokunkat nem CSAK a lap érdekel, de nem csak CoVboy miatt vettük, és nem hagyjuk ott az újságot amiatt, mert CoVboy elment.

Előzmény: Pivo (565)
Worm Creative Commons License 2000.08.24 0 0 579
Pivo ! Pivo ! Pivo !

:))

Előzmény: Liquid_FX (578)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.08.24 0 0 578
:)))
Előzmény: Mike (577)
Mike Creative Commons License 2000.08.24 0 0 577
576

:)

ToAd Creative Commons License 2000.08.24 0 0 576
DonDeg: itt nem az AD&D-ről van szó! Hanem azt akarom "üzenni" az 576-nak hogy ilyen hibákat ne kövessen el! Ezt megirtam SzJVC-nek is! Nekem a VargaB nevű sráccal sincs semmi bajom, de ne röhögtesse ki magát! Sokan vannak régi BG-sek akik miután ezt elolvasták, majdnem a falra másztak!
Előzmény: DonDeg (564)
ToAd Creative Commons License 2000.08.24 0 0 575
Pivo: Teljesmértékben, 100% igazad van!!! De ezt kérdezd VargaB-től....
Előzmény: Pivo (566)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.08.24 0 0 574
The King has left the building... :)
Worm Creative Commons License 2000.08.24 0 0 573
Remélem azért nem 99 évre titkosították ezt az ügyet.

Na sebaj.

Tervek,célok,miazmás ?

Ez ugyebár a népszerűség átka. :)))

Liquid_FX Creative Commons License 2000.08.24 0 0 572
Hali Covboy!

Valaki itten a kistársak :) közül azt írta még korábban, hogy a Vogel most induló konzolos lapját fogod főszerkeszteni. Igazságtartalom?

üdv: liquid

Mike Creative Commons License 2000.08.24 0 0 571
Irjatok Balogh apunak az ugyben, hogy rendezzen sajtotajekoztatot, es ott mondja el a reszleteket.

:)

Pivo Creative Commons License 2000.08.24 0 0 570
Nincsenek publikus részei a dolognak. (Per pillanat legalábbis...)
Előzmény: Worm (567)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!