Becsület: Tisztelni társunk Féltőn őrizni a szívét Becsülni oly drága bizalmát, Tisztán őrizni gyűrűjét.
Flörtölni épp lehet, Nem túl a mértéken! De ha az idegen túlmegy az elégen,
Tudja a becsület, Hogyan tartsa távol! Szerény és szemérmes, Ha kilép házából.
Amikor azonban Társához visszatér mint hetéra volna, Keresi a kedvét.
A tisztességes nőnek van férje, védi hát magát, hogy más ne érje!:))))) A tisztességes aszony mindig szerény, Öltözékében erotikusan csak otthon kemény!:)))) A tisztességes nő is vesz fel tangát, Otthon, hogy izgassa férje farkát:DDDD A tisztességes asszonynak lehet dús a keble, hozzá is érhet otthon férje, a kedvese:DDDDD A tisztességes nőnek kevés a titka, S szeretői száma csakis egy, a társa:)))) A tisztességes asszony társával nem szolíd, De nem viszi hazulról el a vágyait :DDDDD A tisztességes asszony a legnagyobb örömmel élvezi, Amikor egy szemtelent móresre tanít!DDDDDDDDDDDDDD
Bocsi, de folytatom, rtegnap nem volt elég időm:DDDDD
A tisztességes nő
A tisztességes nőnek van férje, Ki védi, hogy más el ne érje!:))))) A tisztességes asszony alapos, Otthon mindent ki- és elmos! A tisztességes nő keveset beszél, Főleg, ha fú a szembeszél:DDDDD A tisztességes aszony mindig szerény, Öltözékében erotikusan nem kemény!:))))
A tisztességes nő nem vesz fel tangát,
Hogy ne izgassa a férfiak farkát:DDDD
A tisztességes asszonynak nincsen dús keble,
És vigyáz, ne legyen túl nagy a segge:DDDDD
A tisztességes nőnek kevés a titka,
S szeretői száma is ritka:))))
A tisztességes asszony együttlétkor szolid,
Nem sikít, ellenkezik, s ha teheti, szorít:DDDDD
A tisztességes asszony a legnagyobb örömmel élvezi, Amikor qszi a testét birtokba veszi:DDDDDDDDDDDDDD
A tisztességes nőnek van férje, Ki védi, hogy más el ne érje!:))))) A tisztességes asszony alapos, Otthon mindent ki- és elmos! A tisztességes nő keveset beszél, Főleg, ha szembe fú a szél:DDDDD A tisztességes aszony mindig szerény, Öltözékében erotikusan nem kemény!:)))) A tisztességes asszony azt élvezi, Amikor qszi a testét birtokba veszi:DDDDDDDDDDDDDD
Miért is nem születtem kőnek? Hogy álljam az eső jegét A forró nyár minden sugarát A léptek eltipró erejét
Felszínem simább és simább Az ár engem bármerre sodor Bensőmet nem tudja törni Csak csillog és hallgatva dalol
Jöhet rám föld, akár tenger Keverhet betonba bárki Nem fulladok szorító falban Ha száz év sem szabadít már ki
Tűz lobog, nem érzem azt sem Majd beborít a szürke hamu Egy száraz szél elfújja úgyis Csak az én lelkem maradhat tabu
De tudom, hogy megtalál végül Egy ártatlan gyermeki lélek Kíváncsi mit rejt a szívem Megfog és összezúz végleg.
üresüresüres...
Szeretném megtalálni azt a mondatot Melyet leírva mindent megkapok De nem kell semmi, nem azért keresem Csak hogy tudjam, most érzed Kedvesem Már enyém volt tudom Mégis elhagytam Szívem így üres, rozsdásodó katlan Nézd! teszem a szavakat egymásra nyugtalan Nem tudtad, hogy érzek Meglep minden szavam Ezt mondtad, s jobban fáj Minden szakításnál Ezért száll el lelkem minden sóhajtásnál Bárcsak repülne hosszú időre Messzebb egy fényévnél, nem kérdezném tőle "Vissza jössz-e egyszer Nem kell, hogy gyere Csak akkor térj meg hozzám Ha ott lesz Ő is veled..." Felsírok álmomban addig minden percben Megölöm a magányt majdnem minden versben
Rontásokat küldök önként fejemre És elrontok mindent Így teszek kedvemre
Ha rólad gondolok, már ez sem számít Szerelmem velem már Megtehetsz akármit
Ha szeretsz és eldobsz Ölj meg inkább kérlek!!! Akkor tudom csak meg Istennek mit érek.
Oh God, who know our souls? Thrown out, like garbage fools Listening, but haven't seemed To recognize this Heaven scene Searching for a unique dream
Years and years go faster by Lose many people, should we cry? Bad times come, harden our skin Drop fewer tears and ask again How we've ever won a game?
Now see my Dear, it's easier Hunt unknown spectres together Breaking hearts, dividing minds If you want that, give birth to rhymes But you'll never reach the skies
Ahogy kívánod
Ó Istenem, ki ismeri a lelkünket?
kidobva, mint szemétre való bolondok
figyelünk, de nem úgy tűnik
hogy megértjük ezt a mennyei történetet
egy páratlan álmot keresve
az évek gyorsan múlnak egymást követve
elveszítünk sok embert, sírnunk kellene?
rossz idők jönnek, megkeményítik a bőrünket
egyre kevesebb könnyet hullatunk és megkérdezzük újra
Bár látom, hogy éppen rímutálat van itten... mégis:
*** As You Wish
Oh God, who know our souls? Thrown out, like garbage fools Listening, but haven't seemed To recognize this Heaven scene Searching for a unique dream
Years and years go faster by Lose many people, should we cry? Bad times come, harden our skin Drop fewer tears and ask again How we've ever won a game?
Now see my Dear, it's easier Hunt unknown spectres together Breaking hearts, dividing minds If you want that, give birth to rhymes But you'll never reach the skies ***
Bocs a helyesírási hibákért... ez egy dalszöveg vázlata és azt mondták legyen angol. A téma meg kötetlen.
Emlékek jönnek Nyitva áll egy ajtó Én belépek rajta Az ajtó bezárul, És én megijedek, Mert nem tudok kijutni.
Félek, és egyedül vagyok A sötét szobában Dörömbölök de, nem hallják Bent ragadtam.
CHORUS 1
MEDDIG KELL ÁRNYKÉNT ÉLNEM, AZ EMLÉKEIMBE? MIKOR LÁTHATOM MEG A FÉNYT, MELY KIVEZET? MIKOR HALLOK EGY HANGOT, MELY MONDJA AZ UTAT? MEDDIG KELL MÉG ÍGY ÉLNEM? MIÉRT KELL ÍGY ÉLNEM, MIÉRT?
Jártam egy ösvényt Mire azt hittem helyes, De mostmár látom tévedtem És komoly árat Kellett fizettem Mert elvesztettem egy embert
Kinek szerelme volt Az életem lángja Ki nélkül én csak egy örömtelen Félénk kölyök vagyok
CHORUS 2
MEDDIG KELL ÁRNYKÉNT ÉLNEM, AZ EMLÉKEIMBEN? MIKOR LÁTHATOM MEG A FÉNYT, MELY KIVEZET? MIKOR HALLOM MEG A HANGOT, MELY A SZERELMEMÉ? MEDDIG KELL MÉG ÍGY ÉLNEM? MIÉRT KELL ÍGY ÉLNEM, MIÉRT?
A te emléked eltűnik Az arcod Hát megtetted mitől féltem És itt hagytál örökre
CHORUS 3
MEDDIG KELL ÁRNYKÉNT ÉLNEM, AZ EMLÉKEIMBEN? MIKOR FOGHATOM MEG A KEZET, MELY KIVEZET? MIKOR HALLOM MEG A HANGOT, MELY A SZERELMEMÉ? MEDDIG KELL MÉG ÍGY ÉLNEM? MIÉRT KELL ÍGY ÉLNEM? MIÉRT KELL ÍGY ÉLNEM, MIÉRT?
Na jó, ez most nem vers lesz, inkább egy dalszöveg, de azért megmutatom. A linkin Park, Breaking the habit -lehet rosszul írom- című számára készült:P Nem fordítás, hanem saját verzió:) Tökéletesen rímtelen...
Miért kell így élnem? Emlékek jönnekNyitva áll egy ajtóÉn belépek rajtaAz ajtó bezárul, És én megijedek, Mert nem tudok kijutni. Félek, és egyedül vagyok A sötét szobábanDörömbölök de, nem halljákBent ragadtam.Chorus 1Meddig KELL árnyként élnem,Az emlékeimbe?Mikor láthatom meg a fényt, Mely kivezet?Mikor hallok egy hangot,Mely mondja az utat?Meddig kell még így élnem?Miért kell ÍGY ÉLNEm, MIÉRT?
Jártam egy ösvénytMire azt hittem helyes,De mostmár látom tévedtemÉs komoly áratKellett fizettem Mert elvesztettem egy embert Kinek szerelme voltAz életem lángja Ki nélkül én csak egy örömtelen Félénk kölyök vagyokChorus 2Meddig KELL árnyként élnem,Az emlékeimbeN?Mikor láthatom meg a fényt, Mely kivezet?Mikor halloM meg a hangot,Mely A SZERELMEMÉ?Meddig kell még így élnem?Miért kell ÍGY ÉLNEm, MIÉRT?
A te emléked eltűnikAz arcod Hát megtetted mitől féltemÉs itt hagytál örökre
Chorus 3
Meddig KELL árnyként élnem,Az emlékeimbeN?Mikor FOGHATOM MEG A KEZET, Mely kivezet?Mikor halloM meg a hangot,Mely A SZERELMEMÉ?Meddig kell még így élnem?Miért kell ÍGY ÉLNEm?Miért kell ÍGY ÉLNEm, MIÉRT?