Lehetne sétajegyet adni menetrendiekre is, ha valaki nem száll ki a túloldalon. Persze a darabszám időszaktól függene, azaz kisebb forgalmú időszakban adnának el több ilyent.
Ha már menetrendiek. Agyrém, hogy most néztem a menetrendet, és Keszthelyről csak egy hajó indul délelőtt 10-kor! Ha valaki ott nyaral, és inni akar egy badacsonyi bort ebéd után, akkor megszívta, mert ebédelni is csak Badacsonyban tud.
Mehetne autóval, csak akkor a borozás ugrik, vagy vonattal, akkor meg Tapolcán szívhat a csatlakozás miatt. Nem igaz, hogy nem lenne igény több menetrendi járatra egy ekkora városban!
Keszthely gyakorlatilag vicinális színvonalú kiszolgálást kap. :( Még Máriáról is több hajó indul, pedig az jóval kisebb hely!
Lehet nem tűnt fel, de nem figyeljük webkamerán keresztül 0-24 órában az Almádi új életét, így megesett hogy nem tudtuk hol készült a fotó, milyen okból történt a vágás. Hogy ezt elmondtad, köszönöm ismét. Azt egyébként tudtam hogy lesz közúti szállítás, de a szerb-macedón utak szabad űrszelvényét nem ismerem.
A Sorosozást pedig légyszi ne keverjük ide,mert asszem -bárki bármelyik politikai térfélen áll- agyfaszt kap már ettől...
Lehet nem tűnt fel, de Szendrő és az Ohridi-tó között van még kb.560 km távolság. Amit közúton fog megtenni a hajó, tréleren. Na most valami ördögi furmány miatt vannak útközben hidak, alagutak, vezetékek stb.(tuti Soros miatt) amik eléggé behatárolják a szállítmány magasságát. Megadtak egy méretet a tulajnak, hogy ha addig le van bontva úgy tudják szállítani, kb ennyi a történet. Már átadáskor jöttek a szakemberek megnézni és már húzták is a vonalat:) hol lesz levágva. De a véres valóság más, karácsony előtt már majd lehet venni pont ilyen küszöbléceket, limitált, sorszámozott kiadásban, gravírozott ALMÁDI felirattal:) És ez biztos forrásból tudom!!!
A cukorhegyinél találtam ezt a képet, természetesem értelmes magyarázat nélkül. Az előtérben egy Amphicar típusú, kétéltű szgk. látszik. A benne ülő nehéztiszteket magyaroknak vélem. A közelebbi talán alezredes. A háttérben levő hajó a PRHV valamelyik gyártmánya lehet. A helyszínt felismeri-e valaki? Mert az bizonyítaná, hogy idehaza készült a felvétel. Vagy csak az autótípussal kapcsolatban van igazam?