Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nah, utanaolvasgattam airsoft dolgoknak.. hat, ha tenyleg norma cuccot akarok magamnak (sajat mertekegyseg szerint) akkor egyedileg kell AEG-ekhez is alkatreszt gyartanom (hogy mondjuk 150 m/sec-et tudjanak) A dragabb fem cuccoknak a tok, cso spiater lehet, vagy valami normabb anyag?
Hm, Ha adol mintat, akkor kettot kapsz vissza :) De majd errol (is) beszelhetunk :) Gyartokapacitas vala, egyedi cuccokra marmint, azert sorozatgyartashoz nincs elegendo masina 1 helyen (meg biorobotot is kene hozza befogni)
Háát, ha sikerül valami jó anyagból ilyen bigyókat gyártanod, egyenletes minőségben, szerintem nagyon népszerű leszel softair körökben. :-)))
Az SD-t már megmutattam egy öreg barátomnak (R.O.), és eléggé leesett az álla az cucc élethűsége folytán. Egyből megpróbálta rárakni az Aimpoint-imitáció red-dotot az éles CAR-15-ösére, és sikerült is neki. :-))
EHm.. ha lesz valami a LED-es vakuzasbol, akkor megmutathatnad azt is... Mondjuk femalkatreszeket en tudok hozza faragni, plane aluminiumbol, mondjuk AlMgSi2 az mar nem oly mulekony.... de konnyen megmunkalhato, vagy akar bronz, esetleg rez betet.... Vagy ecceruen vasat faragok, de akkor meg minek veszem meg a cuccot dragan, ha ugyis kicserelem az egeszet.. ugy erne meg, ha lenne egy mintadarab, szetszedem, lekoppintom, aztan csinalok 10-20 darabot NORMALIS anyagbol...
A lenyeg annyi, hogy acel epitesu fegyverekrol ne is almodj, az alu vagy spiater valtoszetteket is aranyarban merek. Az AEG-ek (villanyhajtasu puskak) eleg komplikalt szerkezetuek, es az alu/spiater fogaskerekek akar parezer loves utan elmulhatnak - ha tuningolni kezdi oket az ember, akkor hamarabb is. A legjobb gyartok modelljei kozott is akadnak fosszarok, es a kevesbe nevesek kozott is lehetnek jok.
En egy Tokyo Marui MP5 SD5 villanypuskat vettem (a BT-96-om utan erzett ur potlasa vegett :-), Classic Army fem (ertsd alu/spiater) atalakitoszettel. Lelekben keszulj fel egy 100eFt feletti kikoltekezesre, ha ilyesmit akarsz...
Ehhm, nyomorult egy oldal, alig lehet rajta kiigazodni, es meg regelni is kell... na mindegy, ha senki nem mond jobbat, akkor befogom a szam es olvasgatok ott majd a hetvegen, hatha lesz hozza turelmem...
Ha ALU, az jo, csak Spiater, meg mua. ne legyen :( Mondjuk egy umarex kacat 50 Euro, egy Mauri, vagy egy classic army meg kozel 400... de vajh mekkora lehet a kulonbseg kvalitileg...
Amennyire nekem lejött (no nem mintha nagyon értenék hozzá), NAGYON gyártó és adott modellfüggő, hogy mi mennyire megbízható. Tokyo Marui és Systema a legnevesebb cégek, ha nem tévedek.
A cuccok nagy része műanyag+spiáter+alu kombóból készül, minél olcsóbb, annál több benne a műanyag.
Valaki tud ertelmes jellemzest adni SOFTAIR gyartokrol? Milyen anyagbol vannak a kacatjaik, mennyire megbizhatok, ilyesmi... pl. Classic Army, Mauri, ICS CAW, Dongo, franctudja mi... Latok egy nemet site-ot,
Itt van jopar kacat, mintha Classic Army cuccokat lattam volna az IWA-n de nem tudom mibol vannak a motyoi, meg semmi tapasztalatom ily teren.. azert jatszadozni jo volna egy M-16 meg egy MP5 klon, hazafele vennek is, ha tudnam hogy mifelet erdemes...
A gondok a következők: softball, paintball, ill. minden mechanikai elven működő puska csövét a lövedék csak egy bizonyos sebességgel hagyhatja el, különben közelről súlyos sérülést okozna. => Nem lehet velük messzire lőni.
A lövedéket nagyon durván eltéríti a szél, elakad a bokorban=> olyan dolgok jelentenek fedézéket, amik sosem lennének azok.
MILES: erről viszonylag keveset tudok, lézerrel működik, ezért elnyelődik a leveleken... Nincs fájdalom a találatnál=> kicsi a mootiváció arra, hogy elkerüld őket. Még mindig ez a legélethűbb rendszer, am hads is ezzel képez ki.
Terv: egy rádiópuska kifejlesztése. A rádiójel átmegy gyak mindenen, kivéve fémek, tehát eltűnnek az irreális akadályok. Nagy a "lőtáv". Nem kell védőfelszerelés, csakúgy mint a lézernél. Egyértelmű találat. 0 üzemeltetési költség. Nem befolyásolja szél, bokor stb. Pontos. Tüzelési típusok könnyen modellezhetők.
Az érzékelő egy overall-szerű alsóruha lenne, ami közvetlenül a bőrhöz érne, ez lenne teleszőve fémszálakkal, vívópalásthoz hasonlóan. ha rámenne a jel ezt érzékelné, lehetne bonyolítani, hogy találat esetén egy apró lámpa világítson, csipogjon vlmi, v apró áramütés a fájdalom-találatkerülés elve miatt. Kinek mi tetszik.
Az egyetlen gond csak az, hogy lehet-e rádiójelet egyenes vonalban kibocsájtani. Interferencia jelenséget mutató fizika-órás kísérletek végülis erről szóltak. csak ott vízhullám terjedt a lavorban. Szóval, ha valaki tudja hogyan kell, ill. lehet-e akkor keressen meg a MILES fórumon, v emailben
Nekem is Walther P990-es formázó Hop-Up-os replikám van, kegyetlen jól néz ki:)
Én 0.2 -es gólyót használok hozzá, és én speciel találkoztam teljesen műanyag golyóval is, és műanyag,kerámiabevonatúval is. Kb. 2 méterről lőttek a tenyeremre, hát mit mondjak, anyáztam pár pecig, kicsit be is kékült, de azontúl nem okoz semmi nagyobb fájdalmat.Ahogy tapasztaltam 7-8 m-ről még teljesen pontos, úgy hogy közben fúj a szél, bár a hozzá adott papiros szerint 15 m-ig lenne pontlövő.
Viszont nagyon impozáns, és ha van hozzáértő ismerősöd, makettfestékkel nagyon fel lehet dobni, teljesen fémes hatást lehet elérni.
az ára 15.000 HUF volt
nekem nagyon bejött,mindenkinek tudom ajánlani
ya és a macskát megküldtem kb 5 méterről, csak felkapta a fejét, és aludt tovább , semii baja sem volt
Fogalmam sincs, milyen gyártmány a csúzli, egy Walther P99-et formáz, és asszem hop-up-os. Előfordul vele az, hogy elküld egy lövedéket a jó fenébe, vagy 5 centire odébb, ráadásul kétféle lövedékkel szoktam lőni: a 'gyári', amit kaptam hozzá, ennek szép erős sárga színe van, meg amit vettem, az amolyan sápadt sárga. Ki fogom próbálni, hogy melyikkel mit produkál, mert lehet, hogy a gyárival bírt ilyet. Még az sem kizárt, hogy az nehezebb, mint 0.2 gramm. Télleg fogalmam sincs, mivel saját magam számára is váratlanul lettünk egymáséi a csúzlival :)
Hmm, hát nekem 0.2 g-s van, és most már nem a hozzá kapott lőlapra szoktam lőni, hanem egyszerűen rajzolok egy kb. húszforintosnyi kört. 5m-ről lövök rája (kb), jó találat = benne van. De előfordul elég rendszeresen az is, hogy egyetlen lyuk van. Engem kielégít ez a pontosság, de kíváncsivá tettél, hogy milyen lenne a nehezebb lövedék :)
Ez kimaradt: eredetileg azért mentem a boltba, hogy nehezebb BB-t vásároljak a 0.2g -nél. Nem volt, talán lesz nekik 0.25-ös. Valaki tud nehezebb lövedéket hozzá? Céllövészetre a 0.33 alatti súly túl könnyű, még szobában is. :(
Nem hallottam! Szerencsére! Ha lenne ilyen, még ezt is betiltanák! :( Persze, ha közelről torkon lősz valakit , ettől is öklendezni kezd(het), meg émelyeg...
azt szeretném kérdezni, hogy hallottatok-e már valahol AirSoft "fegyverekbe" való olyan lövedékről, amely bőrrel érintkezve szinte azonnal hányással járó rosszullétet okoz? Továbbá tudnátok ajánlani jó boltokat BP-n? Előre is köszi,
Az Excalibur fegyverboltban mutattak egy fényképet, ahol egy teljes téli álcában díszelgő szakasz látszik a havas tájon. Azt mondták, hogy magyarok, és rajtuk kívül még van 3-4 ilyen csapat, akik aktívan játszák az AirSoft-ot egymás ellen. Őket kéne megtalálni. :) (AirSoft) Karabélyokkal voltak felszerelkezve, úgyhogy... :))
És osztogassunk címeket? :))) Nem tudom, hogy egy nyilvános helyen mennyire lenne bölcs ötlet gyülekezőt tartani, és egymás fegyvereit vizsgálgatni, úgyhogy talán elsősorban 'zártabb' helyeket kéne keresgélni. Első feladat az érdeklődés felmérése, akit érdekelne egy ilyen dolog, az írjon ide :) mcpie és én, az kettő eddig :)
Erről az "egymásra lövöldözésről" jut eszembe, hogy esetleg valami klubbot is alakíthatnánk, a jobb információátadás és a KHT (KözelHarcTaktika) :) gyakorlásának lehetőségével... :)
Ja, ha a pszichikaI hatas a lenyeg, akkor lehet, hogy inkabb a SZAMLAT dugnam a szemlelo orra ala ;))) ha meg a fizikai a lenyeg akkor a Slavia-ra szavazok :)))))) (~6-7 J torkolati energia...)