Keresés

Részletes keresés

hunserv Creative Commons License 2004.12.12 0 0 61
Csak tudnám miért preferálnám az alu tokot... Spiaterban valahogy nem tudok elkepzelni vekony lemezt.... harmatgyengusz lehet
Előzmény: _Szlejer_ (60)
_Szlejer_ Creative Commons License 2004.12.12 0 0 60
A tok valszeg spiater, esetleg alu. A belso cso sztem alu vagy réz.
Előzmény: hunserv (59)
hunserv Creative Commons License 2004.12.11 0 0 59
Nah, utanaolvasgattam airsoft dolgoknak.. hat, ha tenyleg norma cuccot akarok magamnak (sajat mertekegyseg szerint) akkor egyedileg kell AEG-ekhez is alkatreszt gyartanom (hogy mondjuk 150 m/sec-et tudjanak) A dragabb fem cuccoknak a tok, cso spiater lehet, vagy valami normabb anyag?
hunserv Creative Commons License 2004.12.10 0 0 58

Hm, Ha adol mintat, akkor kettot kapsz vissza :) De majd errol (is) beszelhetunk :) Gyartokapacitas vala, egyedi cuccokra marmint, azert sorozatgyartashoz nincs elegendo masina 1 helyen (meg biorobotot is kene hozza befogni)

Előzmény: _Szlejer_ (57)
_Szlejer_ Creative Commons License 2004.12.10 0 0 57
Háát, ha sikerül valami jó anyagból ilyen bigyókat gyártanod, egyenletes minőségben, szerintem nagyon népszerű leszel softair körökben. :-)))

Az SD-t már megmutattam egy öreg barátomnak (R.O.), és eléggé leesett az álla az cucc élethűsége folytán. Egyből megpróbálta rárakni az Aimpoint-imitáció red-dotot az éles CAR-15-ösére, és sikerült is neki. :-))
Előzmény: hunserv (56)
hunserv Creative Commons License 2004.12.10 0 0 56
EHm.. ha lesz valami a LED-es vakuzasbol, akkor megmutathatnad azt is... Mondjuk femalkatreszeket en tudok hozza faragni, plane aluminiumbol, mondjuk AlMgSi2 az mar nem oly mulekony.... de konnyen megmunkalhato, vagy akar bronz, esetleg rez betet.... Vagy ecceruen vasat faragok, de akkor meg minek veszem meg a cuccot dragan, ha ugyis kicserelem az egeszet.. ugy erne meg, ha lenne egy mintadarab, szetszedem, lekoppintom, aztan csinalok 10-20 darabot NORMALIS anyagbol...
Előzmény: _Szlejer_ (55)
_Szlejer_ Creative Commons License 2004.12.10 0 0 55
A lenyeg annyi, hogy acel epitesu fegyverekrol ne is almodj, az alu vagy spiater valtoszetteket is aranyarban merek. Az AEG-ek (villanyhajtasu puskak) eleg komplikalt szerkezetuek, es az alu/spiater fogaskerekek akar parezer loves utan elmulhatnak - ha tuningolni kezdi oket az ember, akkor hamarabb is. A legjobb gyartok modelljei kozott is akadnak fosszarok, es a kevesbe nevesek kozott is lehetnek jok.

En egy Tokyo Marui MP5 SD5 villanypuskat vettem (a BT-96-om utan erzett ur potlasa vegett :-), Classic Army fem (ertsd alu/spiater) atalakitoszettel. Lelekben keszulj fel egy 100eFt feletti kikoltekezesre, ha ilyesmit akarsz...
Előzmény: hunserv (54)
hunserv Creative Commons License 2004.12.10 0 0 54
Ehhm, nyomorult egy oldal, alig lehet rajta kiigazodni, es meg regelni is kell... na mindegy, ha senki nem mond jobbat, akkor befogom a szam es olvasgatok ott majd a hetvegen, hatha lesz hozza turelmem...
Előzmény: golbat (53)
golbat Creative Commons License 2004.12.10 0 0 53
Üdv!

Nézd meg ezt az oldalt, itt minden kérdésedre tudnak válaszolni:
http://www.softair.hu/

Golbat.
Előzmény: hunserv (52)
hunserv Creative Commons License 2004.12.10 0 0 52
Ha ALU, az jo, csak Spiater, meg mua. ne legyen :( Mondjuk egy umarex kacat 50 Euro, egy Mauri, vagy egy classic army meg kozel 400... de vajh mekkora lehet a kulonbseg kvalitileg...
Előzmény: _Szlejer_ (50)
hunserv Creative Commons License 2004.12.10 0 0 51
Hem, ezek a vackok 300 Euro folott vannak, hat nem tudom... a Yunker az ugyebar full vas, s azt is annyiert osztjak ugyanott...
Előzmény: _Szlejer_ (50)
_Szlejer_ Creative Commons License 2004.12.10 0 0 50
Amennyire nekem lejött (no nem mintha nagyon értenék hozzá), NAGYON gyártó és adott modellfüggő, hogy mi mennyire megbízható. Tokyo Marui és Systema a legnevesebb cégek, ha nem tévedek.

A cuccok nagy része műanyag+spiáter+alu kombóból készül, minél olcsóbb, annál több benne a műanyag.
Előzmény: hunserv (49)
hunserv Creative Commons License 2004.12.10 0 0 49

Valaki tud ertelmes jellemzest adni SOFTAIR gyartokrol? Milyen anyagbol vannak a kacatjaik, mennyire megbizhatok, ilyesmi... pl. Classic Army, Mauri, ICS CAW, Dongo, franctudja mi... Latok egy nemet site-ot,

http://www.teutenberg-werl.de/index.html?target=dept_290.html

Itt van jopar kacat, mintha Classic Army cuccokat lattam volna az IWA-n de nem tudom mibol vannak a motyoi, meg semmi tapasztalatom ily teren.. azert jatszadozni jo volna egy M-16 meg egy MP5 klon, hazafele vennek is, ha tudnam hogy mifelet erdemes...

LRRP Creative Commons License 2004.11.30 0 0 48

Sziasztok,

A gondok a következők: softball, paintball, ill. minden mechanikai elven működő puska csövét a lövedék csak egy bizonyos sebességgel hagyhatja el, különben közelről súlyos sérülést okozna. => Nem lehet velük messzire lőni.

A lövedéket nagyon durván eltéríti a szél, elakad a bokorban=> olyan dolgok jelentenek fedézéket, amik sosem lennének azok.

MILES: erről viszonylag keveset tudok, lézerrel működik, ezért elnyelődik a leveleken... Nincs fájdalom a találatnál=> kicsi a mootiváció arra, hogy elkerüld őket. Még mindig ez a legélethűbb rendszer, am hads is ezzel képez ki.

Terv: egy rádiópuska kifejlesztése. A rádiójel átmegy gyak mindenen, kivéve fémek, tehát eltűnnek az irreális akadályok. Nagy a "lőtáv". Nem kell védőfelszerelés, csakúgy mint a lézernél. Egyértelmű találat. 0 üzemeltetési költség. Nem befolyásolja szél, bokor stb. Pontos. Tüzelési típusok könnyen modellezhetők.

Az érzékelő egy overall-szerű alsóruha lenne, ami közvetlenül a bőrhöz érne, ez lenne teleszőve fémszálakkal, vívópalásthoz hasonlóan. ha rámenne a jel ezt érzékelné, lehetne bonyolítani, hogy találat esetén egy apró lámpa világítson, csipogjon vlmi, v apró áramütés a fájdalom-találatkerülés elve miatt. Kinek mi tetszik.

Az egyetlen gond csak az, hogy lehet-e rádiójelet egyenes vonalban kibocsájtani. Interferencia jelenséget mutató fizika-órás kísérletek végülis erről szóltak. csak ott vízhullám terjedt a lavorban. Szóval, ha valaki tudja hogyan kell, ill. lehet-e akkor keressen meg a MILES fórumon, v emailben

előre is köszi

Pyromaster Creative Commons License 2004.11.29 0 0 47

na életet ide...

szal aki tud az mondja meg hogy a Begadi AEG az gagyi e vagy kibír pár ezrer lövést?

thx

Aleck_22 Creative Commons License 2003.03.22 0 0 46
Nekem is Walther P990-es formázó Hop-Up-os replikám van, kegyetlen jól néz ki:)
Én 0.2 -es gólyót használok hozzá, és én speciel találkoztam teljesen műanyag golyóval is, és műanyag,kerámiabevonatúval is. Kb. 2 méterről lőttek a tenyeremre, hát mit mondjak, anyáztam pár pecig, kicsit be is kékült, de azontúl nem okoz semmi nagyobb fájdalmat.Ahogy tapasztaltam 7-8 m-ről még teljesen pontos, úgy hogy közben fúj a szél, bár a hozzá adott papiros szerint 15 m-ig lenne pontlövő.
Viszont nagyon impozáns, és ha van hozzáértő ismerősöd, makettfestékkel nagyon fel lehet dobni, teljesen fémes hatást lehet elérni.
az ára 15.000 HUF volt
nekem nagyon bejött,mindenkinek tudom ajánlani

ya és a macskát megküldtem kb 5 méterről, csak felkapta a fejét, és aludt tovább , semii baja sem volt

Chameleon_SK_ Creative Commons License 2003.03.19 0 0 45
www.airsoftshop.sk bar mit tudok hozni. szlovakiabol vagyok. itt budapesten dolgozom

chameleon

Zaku Creative Commons License 2003.03.18 0 0 44
Sziasztok !

Ha valaki tudna Ausztriában Eisenstadt-ban, Wiener Neustadt-ban vagy Bécsben AirSoft cumókat árusító bolt(ok) címét, kérném a segítségét.

Üdv Gábor

NeTie Creative Commons License 2003.03.18 0 0 43
Fogalmam sincs, milyen gyártmány a csúzli, egy Walther P99-et formáz, és asszem hop-up-os. Előfordul vele az, hogy elküld egy lövedéket a jó fenébe, vagy 5 centire odébb, ráadásul kétféle lövedékkel szoktam lőni: a 'gyári', amit kaptam hozzá, ennek szép erős sárga színe van, meg amit vettem, az amolyan sápadt sárga. Ki fogom próbálni, hogy melyikkel mit produkál, mert lehet, hogy a gyárival bírt ilyet. Még az sem kizárt, hogy az nehezebb, mint 0.2 gramm. Télleg fogalmam sincs, mivel saját magam számára is váratlanul lettünk egymáséi a csúzlival :)

NeTie

golbat Creative Commons License 2003.03.18 0 0 42
Nem modom, tisztes eredmeny egy AIRSOFT-cucctol ;) , jobb napjaimon legpisztollyal tudok ilyen sorozatokat loni (5-bol 5 Spacegun+diaboloval).
(Ja, tudom, tobbet kellene gyakorolnom... ;)))

Milyen gyartmany a csuzlid?

Golbat.

Előzmény: NeTie (40)
mcpie Creative Commons License 2003.03.18 0 0 41
Neked HopUp-os a pisztolyod? Mert nekem nem sikerül ilyen pontosság a HopUp -os Sig-emmel. :( Nem hiszem, hogy bennem lenne a hiba...
Előzmény: NeTie (40)
NeTie Creative Commons License 2003.03.17 0 0 40
Hmm, hát nekem 0.2 g-s van, és most már nem a hozzá kapott lőlapra szoktam lőni, hanem egyszerűen rajzolok egy kb. húszforintosnyi kört. 5m-ről lövök rája (kb), jó találat = benne van. De előfordul elég rendszeresen az is, hogy egyetlen lyuk van. Engem kielégít ez a pontosság, de kíváncsivá tettél, hogy milyen lenne a nehezebb lövedék :)

NeTie

Előzmény: mcpie (39)
mcpie Creative Commons License 2003.03.17 0 0 39
Ez kimaradt: eredetileg azért mentem a boltba, hogy nehezebb BB-t vásároljak a 0.2g -nél. Nem volt, talán lesz nekik 0.25-ös. Valaki tud nehezebb lövedéket hozzá? Céllövészetre a 0.33 alatti súly túl könnyű, még szobában is. :(
Előzmény: mcpie (36)
mcpie Creative Commons License 2003.03.17 0 0 38
Nem hallottam! Szerencsére! Ha lenne ilyen, még ezt is betiltanák! :( Persze, ha közelről torkon lősz valakit , ettől is öklendezni kezd(het), meg émelyeg...
Előzmény: Littlejohn (37)
Littlejohn Creative Commons License 2003.03.17 0 0 37
Sziasztok,

azt szeretném kérdezni, hogy hallottatok-e már valahol AirSoft "fegyverekbe" való olyan lövedékről, amely bőrrel érintkezve szinte azonnal hányással járó rosszullétet okoz? Továbbá tudnátok ajánlani jó boltokat BP-n? Előre is köszi,

Lj

mcpie Creative Commons License 2003.03.17 0 0 36
Az Excalibur fegyverboltban mutattak egy fényképet, ahol egy teljes téli álcában díszelgő szakasz látszik a havas tájon. Azt mondták, hogy magyarok, és rajtuk kívül még van 3-4 ilyen csapat, akik aktívan játszák az AirSoft-ot egymás ellen. Őket kéne megtalálni. :) (AirSoft) Karabélyokkal voltak felszerelkezve, úgyhogy... :))
Előzmény: NeTie (35)
NeTie Creative Commons License 2003.03.13 0 0 35
És osztogassunk címeket? :))) Nem tudom, hogy egy nyilvános helyen mennyire lenne bölcs ötlet gyülekezőt tartani, és egymás fegyvereit vizsgálgatni, úgyhogy talán elsősorban 'zártabb' helyeket kéne keresgélni. Első feladat az érdeklődés felmérése, akit érdekelne egy ilyen dolog, az írjon ide :) mcpie és én, az kettő eddig :)

NeTie

Előzmény: mcpie (34)
mcpie Creative Commons License 2003.03.12 0 0 34
Erről az "egymásra lövöldözésről" jut eszembe, hogy esetleg valami klubbot is alakíthatnánk, a jobb információátadás és a KHT (KözelHarcTaktika) :) gyakorlásának lehetőségével... :)
Előzmény: NeTie (18)
golbat Creative Commons License 2003.03.11 0 0 33
Ja, ha a pszichikaI hatas a lenyeg, akkor lehet, hogy inkabb a SZAMLAT dugnam a szemlelo orra ala ;))) ha meg a fizikai a lenyeg akkor a Slavia-ra szavazok :)))))) (~6-7 J torkolati energia...)

Golbat.

Előzmény: mcpie (32)
mcpie Creative Commons License 2003.03.11 0 0 32
Nem dollár, FONT. 500 GBP! :) De ezzel azért nagyobb pszichikai hatást tennél a szemlélőre, mint egy felfúrt Slavia-val... :))))
Előzmény: mcpie (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!