Keresés

Részletes keresés

Stein_ Creative Commons License 2000.07.27 0 0 269
Hello!

Norby: Én spec nem kedvelem a bogarakat...
Ami a mercemet illeti Steath-Night Ops képzetségű (lehetőleg normal) Magas Wis (85) + Mech, Expl és Med 35-ön + A többi szétosztva (Mark: 85, Agi+Dex: 70, Health: 60). A felbérelhető mercekkel nem nagyon folglalkoztam, inkább egyszemélyes éjszaki lopakodó rajtaütésekkel, egyedül játszottam (többször is, végig). Csak az útközben hozzámverődött emberek voltak miliciaképzőnek. Kevenc fegyvereim a Mac-10 (kettő is, hangtompítóval) meg az FN-FAL (mesterkövészkedni, kizárólag fejlövéssel :)
Néha azért felvettem embereket (főleg tankirtáshoz) akik általában Shadow, Gus és Magic voltak.

Norby Creative Commons License 2000.07.27 0 0 268
Csak sci-fi módban vannak a nagy alien bogarak. Ha nem tudod, mi az, próbáld ki, érdemes. :)

Ha valakinek bármi kérdése van, esetleg hasznos táblázatokat szeret böngészni (én igen :)),
ajánlom a mindenre kiterjedő leírásgyűjteményem,
és az angol ja2 fórumot.

Plusz adok egy tippet: Bull (HandHeld expert) feszítővassal egy ütéssel leterít bárkit! Egy ütés pedig csak 4 AP-be kerül.

Magyarázat: egy ütéstől az ellenfél az elszenvedett sérülés 4-5-szörösét veszti a staminájából (kék csík). Egy átlag katona nem tud túl nagyot ütni, neki kb. hármat kell ütniel a kifektetéshez, plusz ha azt akarjuk, hogy az ellen az ő körében se keljen fel (azaz újra mi jöjjünk), akkor fekve is rá kell ütni mégegyet, ami lehajolással együtt még 6 AP.
Boxerrel ütve kicsit jobb a helyzet, de a feszítővas sokkal jobb, mivel többet sebez, jóval több a stamina vesztés is. De az igazi plusz a HandHeld skill-ből jön, ami +45%-ot ad. A Marital Arts nem jó, mivel az csak +30%-ot ad, és csak szabadkezi harcra (boxer ha van is nem veszi figyelembe - jogosan, mivel sokszor lábbal rúg). A feszítővassal ütésre nem kapja meg a pluszt, ez nem nunchaku.
A HH expert pedig dupla bónuszt, +90%-ot kap! A gyakorlatban ez 29 körüli sebzést jelent feszítővassal, aminek a négyszerese is több, mint a max stamina (100), ezért fekszik el az ellen egyből, sőt, a saját körében sem kel fel.
Sima HH esetén az átlag 20 körül van, azaz kellhet mégegy ütés akkor is ha lefeküdt, de kicsi volt a sebzés, hogy ne kelljen fel egyből.

A lefeküdt ellentől pedig könnyű elvenni a fegyverét (ctrl-click). Egyszer egy elit alakulat megtámadta az egyik sam-site-m. Bull és Grizzly (+pár merc) füstgránátok segítségével egy lövés nékül leütötte mindet, és 9 szuper fegyvert (minimi, HK21..) zsákmányolt, párat távcsővel.

Tudom ajánlani a custom merc tulajdonságának is a HH Expertet. A fenti harcmodorhoz lehetne még Stealth-ra gondolni, de nem érdemes, mivel szintépéssel is nő a lopakodás.

Kíváncsi lennék, ki melyik tulajdonságokat, illetve katonákat választotta, és azok hogyan váltak be neki.

Előzmény: MLG (267)
MLG Creative Commons License 2000.07.27 0 0 267
Sziasztok!

Én már ugyan haladó Jagged2-ős vagyok, de volna egy kérdésem. Egész pontosan mit jelent a sci-fi mód. Melyek a különbségek a Reality módhoz képest?
Ezt valaki írja már meg, de amúgy kérdezhettek is, hátha tudok valamire válaszolni, elvégre Medunán kívül már mindenhol jártam meg néhány Questet is sikerült befejeznem.
a helpet előre is köszi!
MLG

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.07.26 0 0 266
de hol nézzük meg?
Előzmény: Nick Smith (263)
lacee Creative Commons License 2000.07.26 0 0 265
"meg hát gondolom ott a végső megoldás (bár nem próbáltam), kinyírni a bőrboltos csávót és elvenni az iratokat...bár ez
biztos nem tesz jót a reputációnak"
Igen, ezt én is próbáltam, de sajna nem dob el semmit a fattya, csak egy kevlar-jacketet...
Szóval ezzel ne kísérletezzetek!!!
Előzmény: Kwisatz Haderach (261)
Eagle_ Creative Commons License 2000.07.26 0 0 264
Köszi szépen, majd kipróbálom.
Előzmény: Kwisatz Haderach (261)
Nick Smith Creative Commons License 2000.07.26 0 0 263
cool ez az Unfinished Business, tényleg érdemes megnézni!!!
Előzmény: Kwisatz Haderach (249)
Nick Smith Creative Commons License 2000.07.26 0 0 262
Hello.

X-Ray Detector - Azóta már megnéztem és sikerült használni is.

A merc kezébe kell tenni ugyanúgy, mint egy fegyvert, majd úgy kell használni is...csak elemmel természetesen. A jobb alsó sarokban lévő térképre rajzolja ki pirossal az enemyket rózsaszínnel a bloodcateket és természetesen a mozgásukat is mutatja, de a taktikai képernyőn a mercjeiddel nem látod őket.

Ja, még valami. Régen mindig gondort okozott, hogy miután elfoglaltam Balime-t, a loyality-je olyan alacsony lett, hogy nem lehetett militia-t képezni, így Deidrina csapatai elfoglalták, amint elmentem onnan, és hát ez az elektronikai bolt miatt elég érzékenyen érintett. Na szóval, elfoglaltam a várost, de nem nyúltam a Chalice-hez, így a loyality olyan magasan maradt, hogy kigyárthattam 20-20 militia-t. Utána persze elvettem a Chalice-t és le is esett a loyality, de már megvolt a védősereg és így még a hardest levlen sem támadja meg a gép. A Chalice-t elvittem Chitzena-ba(Kingpinhez nem érdemes elvinni, mert bár jutalmat ad érte - asszem $20,000-t), de ha egy mustárgázt dobsz Kingpin-re, az meghal és azt emberei sem támadnak meg rögtön, mint ha normálisan fejbelövöd és természetesen a pénz nála van. Kingpinhez még egy tipp. Ha már kinyírtad sem érdemes a házában lévő lejáratot használni a báníában lévő 30 rugóhoz, mert mozgásra beriaszt(a riasztót még Magic sem tudja szétszedni) és a semmiből előterem kb. 8 excellent enemy géppuskával és kinyír. Használd helyette a bánya normális lejáratát. Amíg Kingpin él, nem érdemes a pénzt elvinni, mert ráderszti a bérgyilkosait, akikkel elég nehéz elbánni. Bár én mér egyszer kipróbltam és elég érdekes az is. Csak arra vigyázz, hogy így ha belépsz San Monaba minden civil rögtön ellenséges lesz. Hát ennyi, remélem valakinek segített, a többieket pediog nem untatta(túlságosan).

Hi.

Előzmény: Kwisatz Haderach (249)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.07.26 0 0 261
hmmm, én csak azt tudom mondani, amit csináltam

az biztos, hogy én még akkor szabadítottam ki a leányzót, amikor Kingpin még élt, ráadásul a kiszabadításban a lényeg az, hogy nem ölhetsz meg senkit, mert akkor sikertelen lesz a dolog (erre a bőrboltos csákó, ha jól emléxem, még fel is hívja a figyelmedet)

én úgy csináltam, hogy befizettem egy nőre (lehet, hogy éppen rá?), bementem (egyszer sikerült úgy ellopnom a hátsó ajtó kulcsát az őrszobából, hogy nem vettek észre, és így sikerült kimennem hátul, de utánna soha nem sikerült megismételni), és megbeszéltem a csajjal, hogy jöjjön velem, a trükk az, hogy a hátsó ajtón riasztó van, tehát azt hatástalanítani is kell, meg talán lockpickelni is...de szvsz neked azért nem mehet, mert kinyírtál már mindenkit..és egyébként a bőrboltos srác még megbíz azzal, hogy szabadítsd ki a húgát?

mert ha nem, lehet hogy nem is mehet a dolog

meg hát gondolom ott a végső megoldás (bár nem próbáltam), kinyírni a bőrboltos csávót és elvenni az iratokat...bár ez biztos nem tesz jót a reputációnak

Előzmény: Eagle_ (260)
Eagle_ Creative Commons License 2000.07.26 0 0 260
Kössz a tippet!

A kupiban lévő csajjal (Maria) csak az a probléma, hogy nem igazán akar csinálni semmit. Már kitakarítottam San Mona -t, kinyírtam Kingpin -t és a Madam -ot is, de a csaj csak nem hajlandó mozdulni. Ha tudod mit kell tenni, légyszi írd meg. Köszi.

Hi.

Előzmény: Kwisatz Haderach (259)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.07.26 0 0 259
van az igazi bőrboltos csákó, akinek a testvérét (ah) prostitúcióra kényszerítették, meg kell menteni a leányzót, s mikor visszatérsz a csávóhoz közli, hogy inkább lelécel, nehogy Kingpin haragját a fejére vonja, de otthagyja az asztalon (vagy átadja?) a bőrbolt tulajdonosi papírjait
ezt kell elvinni tetkós fiúcskának (féfinak nem nevezném :) ), és meg van a quest

vigyázni kell, mert a csajjal a taktikai térképen kell átmenni a másik térképrészre, anélkül, hogy érszrevennének, szóval csak óvatosan!

Előzmény: Eagle_ (258)
Eagle_ Creative Commons License 2000.07.26 0 0 258
Hello.

Köszi szépen a tippet. Kipróbáltam és sikerült végre megszabadulnom a macsekoktól.

Kérdés:
Hogyan kell Kyle-nak(a fickónak a tetkósnál) bőrboltot adni, amiről álmodozik? Sokféleképpen próbáltam már, de még nem sikerült. HÁlás lennék, ha valaki tudna segíteni. Előre is köszi!

Hello.

Előzmény: Hoogo (256)
lacee Creative Commons License 2000.07.22 0 0 257
Ez az Unfinished Business egész ígéretesnek tűnik, nem? És nem csak kiegészítő, hanem önálló progi... Szerinetm tényleg nézzétek meg!
Hoogo Creative Commons License 2000.07.19 0 0 256
Szia.

Bloodcat-tanya

Beszélned kell Alma-ban egy nővel, aki el fogja panaszolni, hogy a várost a bloodcat-ek tartják rettegésben.

Ezután már mehetsz arra a kockára és a kocka széléről fogsz támadni.
Kék lőszerekkel, sorozat lővésekkel én sebesülés nélkül győztem.

A beszélgetés nélkül a kockán átgyalogolva a bloodcat-ek miatt midig a terület közepén találtam magam és a cicák támadtak először.
( volt olyan, hogy két emberem is meghalt mire az én köröm következett )

Bye.

Előzmény: Eagle_ (242)
Hoogo Creative Commons License 2000.07.19 0 0 255
Deidranna

Közben én is utána néztem a problémámnak.
www.tacticalplanet.com/ja-galaxy/

Megoldások:

1. a kandalló

2. a parkból ( a palota előtti helyszin )
az egyik házban található egy remote controller,
amit a park szobor kertjében kell aktiválni.

( Deidranna nem mindig a palota térképen található )

Hoogo Creative Commons License 2000.07.19 0 0 254
Köszi, megnézem.
Előzmény: Stein_ (253)
Stein_ Creative Commons License 2000.07.19 0 0 253
A palotában nem kapcsolót kell piszkálni, hanem lemenni a kandalóban lévő titkos lejárón. Az eredetiségnek ehhez nincs köze.
Előzmény: Hoogo (252)
Hoogo Creative Commons License 2000.07.19 0 0 252
X-Ray detector

Nekem nagy sokára sikerült összerakni, egész nap probálkoztam, de mindig tönkre mentek az alkotó elemek.
Másnap elsőre összeállt.

Úgy kell használni, mint minden mást.
Az embered kezébe kell adni és a jobb klikk-kel aktiválni.
A kursor átalakul valami "rádiótelefon ikon"-ná és amig az elem le nem merül vagy ki nem kapcsolod,
a jobb alsó sarokban lévő mini map-en piros pontok jelölik az ellenséges embereket.
A piros pontok mozognak az ellenség mozgásának függvényébem.

Kérdés:
Miért nem találom Deidranna-t?
Lehet, hogy azért, mert nem eredeti a játékom?
( A palotában egy kapcsolót kellene aktiválni, de nincs. )

Előzmény: Nick Smith (247)
Stein_ Creative Commons License 2000.07.19 0 0 251
Üdv! Jó, hogy nem csak egyedül válaszolgatok. Már kezdett a topic a saját kérdezz-felelek játékommá válni :)
Előzmény: Kwisatz Haderach (250)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.07.18 0 0 250
eztet még nem láttam :)
Előzmény: Stein_ (248)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.07.18 0 0 249
naggggyon jó a kérdés!
én is összeraktam, de én tudtam is ám mire kell használni, mégse sikerült, igazából azért kell, hogy meg lehet vele nézni, hol vannak az ellenséges katonák...csak a fenének sem tudtam működésbe hozni...ja kell bele elem is! (én úgy se tudtam használni)

aztán később mintha olvastam volna, hogy valamelyik térképen jelöli be az ellenfeleket, ha a merced használja, lehet hogy mikor a taktikai térképen átváltasz a teljes térkép részletre...nem tudom

ha megtudod, írd már be lécci!

Előzmény: Nick Smith (247)
Stein_ Creative Commons License 2000.07.18 0 0 248
Ha jól tom, akkor radarszerű ketyere, ami az ellenségeket mutatja meg egy bizonyos távon belül. Pontos használatot nem tudok, mert soha nem jutottam el odáig, hogy összerakjak egyet :)
Előzmény: Nick Smith (247)
Nick Smith Creative Commons License 2000.07.18 0 0 247
Hello Mindenki!

Lenne egy kérdésem. Tudja valaki, hogy mire jó az X-Ray Detector, amit össze lehet rakni?
Én már megcsináltam, de nem tom mire használni.

Köszi.

Eagle_ Creative Commons License 2000.07.18 0 0 246
Hello!

Köszi, Stein_!
Sokat segítettél. Bocs, hogy ilyenekkel untattalak.

Előzmény: Stein_ (243)
Stein_ Creative Commons License 2000.07.14 0 0 245
Kész van, kiadó nincs, majd lesz...
(Mindenesetre a weboldaluk már átalakúlt, érdemes megkukkantani)
Előzmény: lacee (244)
lacee Creative Commons License 2000.07.14 0 0 244
Tudtok valamit a kiegészítőről? Elvileg már kész kellene lennie, nem?
Stein_ Creative Commons License 2000.07.06 0 0 243
Hello!

1: Ha jol tom, akkor a apáncélva kenre a bugok nem látnak meg.
2: Használj mustárgázt. Ha mázlid van, akkor a gáz elött megálnak a cicusok és bátran mészárolhatod őket.
3: Húúúúú..... Szóval már az elején? A kezdő szektorban add oda a nőneka levelet, amit a kaptál induláskor. Dimitrit nem lelőni kell, mert csatlakozni fog hozzád.
4: Ő már csak ilyen...
5: Bug, paccsoljál.
6: lásd. 3.

Röviden ennyi.

Előzmény: Eagle_ (242)
Eagle_ Creative Commons License 2000.07.06 0 0 242
Sziasztok !!

Tegnap, amikor elvetődtem ide, nagyon öröltem, hogy ennyien ismerik a JA2 -t és sok érdekeset olvastam.

Már vagy 7 hónapja szinte csak ezzel játszom. Sikerült kivinnem már kétszer, de van egy pár dolog, amire még sajnos nem sikerült rájönnöm, lécci aki tud, az válaszoljon!

1. Tudja vki, hogy mire jó az a valamicsoda, amit az az ürge készít (nem ugrik be a neve), akinek a bug -ok darabjait el lehet adni?

2. Az Almától keletre lévő bloodcat-tanyát hogyan lehet kipucolni. Nekem sehogy sem sikerült. (Legmagasabb nehézségi szinten játszom, ha belépek a sector-ba azonnal "ambushed by bloodcats" és vagy 30 macsek lesz közvetlenül a mercjeim pofájában... , szóval kinyirnak.)

3. Miguel hol található meg? Sok hozzászólást olvastam erről, de nem sikerült megtalálnom. (Akkor is megtalálhatom, ha Dimitri-t kinyirtam?)

4. Meg tudja valaki mondani, hogy a drágalátós Elliot hogy a fenébe támad fel mindig??

5. Amikor a helit lelövik, akkor másnak is mindig lefagy, vagy csak nekem?

6. Ja, és még vmi, sokat olvastam róla, de fogalmam sincs, hogy ki az az Ira, és hogy hol található.

F14 Creative Commons License 2000.07.03 0 0 241
Koszi Stein_!
Mukodik, sikerult! Sok hibat javitott, de az elszallasok maradtak...
Előzmény: Stein_ (240)
Stein_ Creative Commons License 2000.06.30 0 0 240
Hello!

Nem tudok róla, hogy Tonyn kívül másnak is el lehetne adni fegyvereket.
A másik problémáddal kapcsolatban látogass el ide. Itt letölthetsz crackelt peccseket a jaggedhez is. Hátha beválik.

Előzmény: F14 (239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!