szerintem az a gond, hogy az EDGE nem lett aktív :DDD
no de komolyra fordítva a szót, ha wifi-hálózatra csatlakozol, akkor az edge szóba sem jöhet, valószínűleg nem is jön létre wireless kapcsolat (vagyis nem ledob). a wifi hálózati beállításokkal minden stimmel?
egyébként van olyan, hogy gyenge a wifi-jel, diszkonnektál, és mivel nem tud újra csatlakozni, EDGE-en próbálkozik (ami valószínűleg meg nincs konfigurálva)
A napokban vettem egy havertől egy pannonos,8 gigás IPhonet.Kérdésem volna:nem igazán megy vele az internet.Rácsatlakozok Wi-fivel egy hálózatra,de rövid időn belül ledob.Aztán újracsatlakozom szintén ledob.Ezt írja ki:EDGE nem lesz aktív.Valakinek valami ötlet?
"Majd megnézetem a gépet egy hozzáértő ismerősömmel, hátha van konkrét tipje, hogy miért nem zárja be a Windows a programot."
Nálam is ezt csinálja, de csak azóta, hogy az iPhone miatt frissítettem a progit. Előtte az iPodok használatánál nem volt ilyen gond, most viszont nem tudom bezárni.
Vettem egy kártyafüggeten Iphone-t Olaszországban a TIM-nél, de itthon nem fogadja el a Pannonos kártyámat. Lehet, hogy aktiválták a TIMes kártyával? Mi ilyenkor a teendő?
Folyamatosan bűvölöm a telefont és az iTunes programot. Két kérdésem lenne! Az iTunes programot csak Ctrl + Alt Del kombinációval tudom leállítani. A bezárás gombra nem lép ki. Ilyenkor a feladatkezelő "nem válaszol" állapotot jelez. A másik bánatom, hogy az évek óta szeretett mp3 csengőhangomat (LGT - Gyere ki a hegyoldalba) nem tudom csengőhangként feltölteni.
Tudtok erre megoldást?
Van esetleg olyan program, amivel az iTunes kiváltható?
Valóban. De próbálj ki egy winfos alapú butatelefont, és rájössz, hogy ennek a képernyőjét nem kell újrakalibrálni, nem a 16 almenüben lehet a vélelenül nyitva maradt programot bezárni, a telefonban nem egy ceruza elővételével lehet BT fülesről telóra kapcsolni, és ezernyi apróság. Telefonnak tényleg nem a legjobb, de együtt és ketyerének nagyszerű. :-)
ja gondolat vége: Ez nem telefon, ez iPhone:) a különbség mondjuk alap: míg a konkurencia egy telefonba épített mp3 lejátszó meg fényképezőgép, addig az iphone egy mp3 lejátszóba és fényképezőgépbe épített telefon :) (tudom sarkított:D)
az Iphone nem a legjobb telefon a piacon! SŐT! Sokkal jobbak vannak nála, mert van egy rakat bosszantó tulajdonsága. De az iPhone NEM a rációról szól. iPhone kell. Egy életérzés. Szerelem. Egy kis kozmopolita életstílus. Én szívből szeretem:) Aki azt mondja, hogy a legjobb teló az hazudik! Orvost neki. Aki azt mondja, hogy a legjobb kütyü a piacon annak viszont teljesen igaza van :D:D:D:D Mint minden ami apple:P :)
Nekem k850i-m van, szerintem nagyon jó kis tella, elég sok mindent tud, fényképezője sötétben magasan veri az iphonet, de minden tekintetben jobb az iphon, nem is lehet egy napon említeni! Kérdés...kinek mire kell a telefon.. maga nemében a k850 egy nagyon jól eltalált kis darab, soha semmi bajom nem volt vele, egyszer nem fagyott le, mindig tökéletesen működött, nem bántam meg h vettem egy iphont!:-)
bépé...köszi a segítséget, mostmár a video is megy, sőt regisztráltam magam és az app storeból is tudok már tölteni!
A Sony Ericsson telik közül a K850 vagy a C702I szerintem megteszi. A Nokia készülékek közül jelenleg az E 66 és a fektetett képernyős E 71-es jelenti a csúcsot. Aki okostelefont akar, én - bár nem vagyok szakember- ezeket ajánlanám...vagy az iPHONE-t, bár a nagy kijelző ellenére, ami kétségkívúl komoly versenyelőnyt jelent, úgy hallom vannak problémák vele.
Javaslom, hogy itthon ne vegyel kabelt, pofatlanul draga. Ebay-rol kb. negyedeert megkapod. Persze eredetirol beszelek, nem utangyartottrol, azt kapsz meg olcsobban is, csak nem biztos, hogy megeri.