Nem is tudtam, hogy ilyen sokan figyelitek mi történik itt.
Üdv. mindenkinek
H. Balázs ugye nem győri vagy? Uhhh...
Csak ne csábítsd máshová a többieket, ne máshová tegyenek képet, hanem ide nekünk, köszi.
Feltételezem, gazdag képanyaggal rendelkezel. Lássuk.(ne címet képet tegyél be, köszi)
Tisztelettel megkérnék mindenkit, ha van a gyűjteményében saját fotója magyar lajstromú gépekről, legyen kedves megosztani a http://horac.fw.hu oldal látogatóival!
Lehet mentő, tűzoltó, rendőr, orvosi, katonai, vagy gazdag üzletemberek sofőrje(ebben csak az a jó, hog szétszivatod őket és mindent a légörvényekre fogsz, közben a saját szórakozásodra gyakorolhatsz.(nem-nem , ilyet nem szabad)(és nincs is ilyen)
Ez nem igaz. Most meg már én is vezetni akarok egy repülőgépet. Minek nézek én ilyen képeket? Talán mert tetszik?
Nincs valakinek egy ilyen, amit vezethetnék?
Én úgy tudtam, hogy az utasszállító gépekhez nem gyomor, hanem ideg kell, és nem szabad bezártság-fóbiásnak lenni, valamint a tériszony is kizáró ok(plusz még millió egészségügyi kizáró ok lehet, de azok általánosabbak, nem speciálisak. Szóval olyanok amik más veszélyes foglalkozás esetén is kizáró okok, mint vérnyomás, ájulás, szédülés, szemüveg stb.)
Szóval kis v. nagy gépet szeretnél vezetni?
(ha még jársz erre írd meg, ha nem keresni foglak, mert tudni szeretném)
Nem rreménytelen a helyzet. Jelenleg is van egy lány pilóta növendék. Az első lépés az orvosi, nyelvtudás és diploma. Ha mindez megvan irány az RFO.Bővebb felvilágosítást kapsz az RFO munkatársaitól www.rfo.hu
Pilóta szeretnék lenni...csak annyi a bökkenő, hogy nőnemű vagyok. Gyomrom és fizikumom jó, de félek, hogy nem igazán nőnek való foglalkozás ez. Helikoptert szeretnék vezetni. Imádom ezeket a gépeket, imádom a képeiteket, mind el van mentve! Szerintetek sem női meló ez? Segítsetek, győzzetek meg, v. tántorítsatok el! Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre!